darbecinin yandaşları ne gerçeğini anlatacak .
darbecinin yandaşları ne gerçeğini anlatacak .
Abowww laflarımı bana satıyor.😱Neyse gerçekler ancak çıplak gözle görülebiliyor ilk önce o gözünüzde ki bağı çözelim.
de get .ssmustafamın asi olmadığı gerçeğini bizim gözümüzde bağ yok 😉
arkadaştan giriyom yurda dönücem net düzelince hadlerini bildiririmŞunlarla bir 13 sayfada sen ilgilen.
işte parlakalrdan anlayan başkası olmayınca.@destere 'nin yokluğunda iyice kaybetti kendini Çiğdem abla.
Napak öliyi sonuçta. Musti'mizin katili olduğu için tabii ki nefretimizi kusacaz melauneye.belli bensiz 12 sayfa olmuş ben olsam 20 yi bulurdu herhalde ayrıca ne elemi lo meno teyze hastalıktan öliyi düşmanlarının etkisiyle değil
sanmıyorum totalde 11 bile alamaz bu fragmanla
kusun kusun da boş yere kadın eceliyle öliyi neyse ben kaçtım net düzelince cevaplarını veririm buralar sana emanet @sokak sanati @*YıldırıM* sen de destek ver loNapak öliyi sonuçta. Musti'mizin katili olduğu için tabii ki nefretimizi kusacaz melauneye.
Sizin dağınık Hürrem fan clup'un bizim düzenli ordumuza karşı şansı yok panpa.kusun kusun da boş yere kadın eceliyle öliyi neyse ben kaçtım net düzelince cevaplarını veririm buralar sana emanet @sokak sanati @*YıldırıM* sen de destek ver lo
ne fitnemi gördü .ssIşin gücün fitne fücur yatutarsa. .ss
burdayım konunun ne olduğunu bilmiyorum ama ben sana destek olmam seninle birlikte çalısmam yanı kusura bakma hatta bir tekmede ben atarım sanaayol @Çiğdem- nerelerdesin gel de dengelerini başlarına yıkalım
@xemrexxx@destere 'nin yokluğunda iyice kaybetti kendini Çiğdem abla.
kışkırtma yok
al sanaburdayım konunun ne olduğunu bilmiyorum ama ben sana destek olmam seninle birlikte çalısmam yanı kusura bakma hatta bir tekmede ben atarım sana
@xemrexxx
yaaa öyle oldu desere gittiğinden beridir yass tutuyorum forumda hahaha
şuuuu adamı ağlatmayın artık yaa içim parçalanıyor
iki maç var biri 20:00 de atvde diğeri 22:30da tv8 de maalesef ki alamaz şu maçlar 3 hafta yoksa 1 illa olmaları gerekiyo bir de şikayet ediyolar başka günleri maç oluyomuş diye dua etsinler ki çarşamba günü gibi değil tamam yüksek reytingli maçlar var perşembe ama çok az çarşamba ise çok sıkBu bölüm bu sezon ki en yüksek reytingini alabilir my
Perşembeleri daha zor olur tabii erkek izleyiciler 2'ye bölünüyor my nin işi daha kolay erkek dizisi değiliki maç var biri 20:00 de atvde diğeri 22:30da tv8 de maalesef ki alamaz şu maçlar 3 hafta yoksa 1 illa olmaları gerekiyo bir de şikayet ediyolar başka günleri maç oluyomuş diye dua etsinler ki çarşamba günü gibi değil tamam yüksek reytingli maçlar var perşembe ama çok az çarşamba ise çok sık
ben onu demiyorum şikayet ediyolar perşembe hep maç oluyo diye dua etsinler ki çarşamba günki kadar olmuyo perşembe 5 kez oluyosa çarşamba 15 kez oluyo bi sezonda hem vadiden 3-4 reyting gidiyosa my dende 1-2 çalıyo maçPerşembeleri daha zor olur tabii erkek izleyiciler 2'ye bölünüyor my nin işi daha kolay erkek dizisi değil