yalaaan halktan insanlardı mustafamı destekleyenler![]()
Halk Süleyman'ın destekleyicisiydi.
yalaaan halktan insanlardı mustafamı destekleyenler![]()
Bak Umut mesaj yazarken üslubuna biraz daha dikkat edersen sevinirim sen farkında değilsin ama insanları sinirlendiriyorsun açıkçasıVadi lafı çok sinirlendirdi seni direk galiba.
Ayrıca az önce mesajlaştığım kimdi.Neyse kurulunuzun bile biri bin para bunları artık açıklığa ancak gizli kayıtları açığa çıkararak açıklarım.😱
![]()
Ya arkadaşım amacı nnedir
tamam sülümanın ve onun en kıymetli oğlu mustafanın destekçisiydi ama hürrem çekemedi tabii o ka oğlunun bir mustafa etmemesiniHalk Süleyman'ın destekleyicisiydi.(Çok uzamadı mı bu konu yoruldum ben.
)(her halde 4 melun ile tartışmaktan olsa gerek.
)
Bak Umut mesaj yazarken üslubuna biraz daha dikkat edersen sevinirim sen farkında değilsin ama insanları sinirlendiriyorsun açıkçası
Ya adam ne dedi ya sadece ben onun gibi düşünmüyorum dediİkili kısmımı şey yaptı.Orada amaç hem Özelden hemde buradan konuşmaktı.
![]()
bekleriz
Esas senden geçti bana ÖBGZ'yi birlikte savunurduk geçen yılın Mart, Nisan, Mayıs aylarındaki konuklara bak.Ben ne yaptım ki?Bu gönderme hastalığı senden bulaştı ve tüm forumu sardı
![]()
Neyse Kuruldan bir eleman gitti istersen konuyu terket Bully artık yorumlamaya bile gelmiyor yaptıkalrını.Ya Takas'ı örnek aldığını söylediğin için konudan git yada bizim tarafa geçip 130 bölümü izle.
@yakup anlatsın sana.İçinizin karartısıznı.
Ben diyceğimi @1 de dedim![]()
Adam ordan banada gönderme yapıyorYa arkadaşım amacı nnedir
Ortalığı niye kızıştırıyosun. Onlar iki medeni insan konuşuyolar. Olayı kötükleme bence @Maskeli Fedai
Koca totolu Emre.
Ya adam ne dedi ya sadece ben onun gibi düşünmüyorum dedi
İkili kısmı ağır kaçtı çünkü ilk mesajı Maskeli attı ben ona cevap verdim sadece.İkili kısmımı şey yaptı.Orada amaç hem Özelden hemde buradan konuşmaktı.
![]()
tamam sülümanın ve onun en kıymetli oğlu mustafanın destekçisiydi ama hürrem çekemedi tabii o ka oğlunun bir mustafa etmemesiniyorulmak yok
![]()
Bilmem mi tüm eski konular benden sorulur elimde baya göndermelik malzeme var.Esas senden geçti bana ÖBGZ'yi birlikte savunurduk geçen yılın Mart, Nisan, Mayıs aylarındaki konuklara bak.@Bully hatta iyi bilir.
![]()