Yakup zaman zaman Kanal D'ye de antilik yapıyor ama kızamıyorum meluna işte.![]()
Kendine gel arkadaşımMusti zaten ayrı bir dünyadan.My'nin en gözde elemanlarından.
Ya hep ya hiç bak takası örnek al ve terket konuyu.
Ruhun çürümüş My antiliği ile bile nelere kadir.![]()
Musti zaten ayrı bir dünyadan.My'nin en gözde elemanlarından.
Ya hep ya hiç bak takası örnek al ve terket konuyu.
Ruhun çürümüş My antiliği ile bile nelere kadir.
Ruhum nefes alıyor kancan ooluyor bana![]()
Yine anlayamadım ne dediğini az daha açık konuşsana.Üzüm üzüme baka baka kararıyor işte panpa.İçinize işlemiş içler acınası bu durum.
![]()
Kendine gel arkadaşım
Yine anlayamadım ne dediğini az daha açık konuşsana.![]()
Bully senin gibi birine cevap bile vermiyor özelden dedi ayrıcaNeyse Kuruldan bir eleman gitti istersen konuyu terket Bully artık yorumlamaya bile gelmiyor yaptıkalrını.Ya Takas'ı örnek aldığını söylediğin için konudan git yada bizim tarafa geçip 130 bölümü izle.
@yakup anlatsın sana.İçinizin karartısıznı.
![]()
halkın temsilcileri giriyordur kim girecekSen öyle san O gemilerde neler görüşülüyordu kimlerin elçileri girip çıkıyordum kim bilir.![]()
Muhteşem Senin nefesin mi olmuş.
Yok o sizin nefesiniz olmuş benim ki onun olmayışı![]()
Bully senin gibi birine cevap bile vermiyor özelden dedi ayrıca
Ben ne yaptım ki?![]()
Üzülmüş numarası çekme bana herşey'in başı sensin![]()
halkın temsilcileri giriyordur kim girecek![]()
Vadi gibi kalite bir diziyi izlemeye başlasa çok şey kazanırOnun bulunmadığı bir yer yok dünyanın nefesi oldu dişzime bak be.
Tahmin etmiştim demek @Bully 'de ikili oynuyor.Vadi'cide olur yakında o melun.
![]()
Laflarına dikkat et bana özelden mesaj attı o konuya daha da girmeyecem diye ben de girme dedim.Onun bulunmadığı bir yer yok dünyanın nefesi oldu dişzime bak be.
Tahmin etmiştim demek @Bully 'de ikili oynuyor.Vadi'cide olur yakında o melun.
![]()
Aga boşver şuna cevap vermeLaflarına dikkat et bana özelden mesaj attı o konuya daha da girmeyecem diye ben de girme dedim.![]()
yalaaan halktan insanlardı mustafamı destekleyenlerHalk Devlettir orada devletin karşıtları vardı neyin kafası bu.![]()
Laflarına dikkat et bana özelden mesaj attı o konuya daha da girmeyecem diye ben de girme dedim.![]()
Ya arkadaşım amacı nnedirVadi lafı çok sinirlendirdi seni direk galiba.
Ayrıca az önce mesajlaştığım kimdi.Neyse kurulunuzun bile biri bin para bunları artık açıklığa ancak gizli kayıtları açığa çıkararak açıklarım.😱
![]()