Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim tarafımdan bertaraf edildin takas tarafındanda yasaklandın yanlışmıyım.:kiki:takas'ı arada konuya etiketlemek gerek Musticileri bertaraf etmek için.:F
Tarih konusunda gelip tartışmaya girmedğin için çok korkakça davanıyorsun @xemrexxx gibi ol adam tarih bilmediği halde yine birşeyler yazıyordu ama sende o da yok :F

Tarih konusunda gelip tartışmaya girmedğin için çok korkakça davanıyorsun @xemrexxx gibi ol adam tarih bilmediği halde yine birşeyler yazıyordu ama sende o da yok :F

Aferim sana.:F
Dediğim gibi burası Muhteşem Yüzyıl konusu ve burada Muhteşem Yüzyıl'ı izleyen yada izlemiş olanlar konuşuyor tarih Forumunda aç bir konu eğer saçma değilse geliriz konuşuruz.😉

kusun kusun da boş yere :F kadın eceliyle öliyi :F neyse ben kaçtım net düzelince cevaplarını veririm buralar sana emanet @sokak sanati :) @*YıldırıM* sen de destek ver lo:X
Fragmanda kavga var hürrem teyzemiz gelir ve olaya müdahale eder ve tabi nurbanuya da gözdağı verir yine...Hükümet gibi kadın varya yaşasaydı osmanlı bence devam ederdi

Aferim sana.:F
Dediğim gibi burası Muhteşem Yüzyıl konusu ve burada Muhteşem Yüzyıl'ı izleyen yada izlemiş olanlar konuşuyor tarih Forumunda aç bir konu eğer saçma değilse geliriz konuşuruz.😉
Mustime laf edilse konu hiç önemli değil gidip laf atan kişiye cevabını veririm :)

Senin anlam veremediğim mesajlarına bir şey demiyorum artık zaten 3 saniyede mesajını değiştirdin.Çok anlamsız kapatalım bence bu konuyu.Bilgili olduğun konularda konuşalım.:D
Ya şimdi ilk sezon 4-5 bölüm izledim sonra bıraktım saray entrikası felan derken baktım Şehzade Mustafa da ölüyor son 3 hafta onun için izledimYani izlemişliğim var dün senin yüzünden öyle dedim.Beni çok sinirlendirdin :D

Ya şimdi ilk sezon 4-5 bölüm izledim sonra bıraktım saray entrikası felan derken baktım Şehzade Mustafa da ölüyor son 3 hafta onun için izledimYani izlemişliğim var dün senin yüzünden öyle dedim.Beni çok sinirlendirdin :D

Peki takas yasaklamıştı sana bu konuyu sende tamam demiştin onu nasıl açıklayacaksın.:F