Maskeli Fedai
Favori Üye
Ne işin var senin bu konudaPerşembeleri daha zor olur tabii erkek izleyiciler 2'ye bölünüyor my nin işi daha kolay erkek dizisi değil
Ne işin var senin bu konudaPerşembeleri daha zor olur tabii erkek izleyiciler 2'ye bölünüyor my nin işi daha kolay erkek dizisi değil
Senin ne işin var ?Ne işin var senin bu konuda![]()
Sen gelip my yi konuşuyorsun ben Mustimi konuşuyorumSenin ne işin var ?
Kim tarafından bertaraf edildimMalesef burası Muhteşem Yüzyıl konusu yanlış konuya etiketledin beni
Ayrıca senin ber taraf edildiğin, girmen yasaklanan konuda ne işin var.![]()
Kim tarafından bertaraf edildim![]()
Tarih konusunda gelip tartışmaya girmedğin için çok korkakça davanıyorsun @xemrexxx gibi ol adam tarih bilmediği halde yine birşeyler yazıyordu ama sende o da yokBenim tarafımdan bertaraf edildin takas tarafındanda yasaklandın yanlışmıyım.takas'ı arada konuya etiketlemek gerek Musticileri bertaraf etmek için.
![]()
Tarih konusunda gelip tartışmaya girmedğin için çok korkakça davanıyorsun @xemrexxx gibi ol adam tarih bilmediği halde yine birşeyler yazıyordu ama sende o da yok![]()
Fragmanda kavga var hürrem teyzemiz gelir ve olaya müdahale eder ve tabi nurbanuya da gözdağı verir yine...Hükümet gibi kadın varya yaşasaydı osmanlı bence devam ederdikusun kusun da boş yerekadın eceliyle öliyi
neyse ben kaçtım net düzelince cevaplarını veririm buralar sana emanet @sokak sanati
@*YıldırıM* sen de destek ver lo
![]()
Mustime laf edilse konu hiç önemli değil gidip laf atan kişiye cevabını veririmAferim sana.
Dediğim gibi burası Muhteşem Yüzyıl konusu ve burada Muhteşem Yüzyıl'ı izleyen yada izlemiş olanlar konuşuyor tarih Forumunda aç bir konu eğer saçma değilse geliriz konuşuruz.😉
Mustime laf edilse konu hiç önemli değil gidip laf atan kişiye cevabını veririm![]()
Genel olarak dedimZaten laf atmamıoştım sen beni etiketledin az önce.![]()
Genel olarak dedim![]()
Ayrıca my nin ilk sezonunu izledimGenel olrak kısmını biz dün akşam bitirmişik tekrar başlatarak anlamsız bir şey yaptım.Tarih konusu ile Muhteşem yzüyıl konusunu ayır eğer Tarihte tartışmak istiyorsan düzgün bir konu aç ve konuş bizde konuşalım olay bu.![]()
Ayrıca my nin ilk sezonunu izledim![]()
Mustimin ölümüne 3 hafta kala o bölümleri tek izledim işteDün yalan söyledin o zaman çünkü dün hiç islemedim Allah belasını versin bitsin falan diyordun.Kafam karıştı şimdi.
![]()
Mustimin ölümüne 3 hafta kala o bölümleri tek izledim işte![]()
Ya şimdi ilk sezon 4-5 bölüm izledim sonra bıraktım saray entrikası felan derken baktım Şehzade Mustafa da ölüyor son 3 hafta onun için izledimYani izlemişliğim var dün senin yüzünden öyle dedim.Beni çok sinirlendirdinSenin anlam veremediğim mesajlarına bir şey demiyorum artık zaten 3 saniyede mesajını değiştirdin.Çok anlamsız kapatalım bence bu konuyu.Bilgili olduğun konularda konuşalım.![]()
Ya şimdi ilk sezon 4-5 bölüm izledim sonra bıraktım saray entrikası felan derken baktım Şehzade Mustafa da ölüyor son 3 hafta onun için izledimYani izlemişliğim var dün senin yüzünden öyle dedim.Beni çok sinirlendirdin![]()