- Reaksiyon puanı
- 59,154
- Puanı
- 1,060
İşte bunlar hep şike.my 8 ken en yakın rakip 4-5 ti unutma rakipler artarsa my de artarA
İşte bunlar hep şike.my 8 ken en yakın rakip 4-5 ti unutma rakipler artarsa my de artarA
Bugünlük bu kadar elem keder yeter sanırım.yok deve![]()
eleminizi kederinizi akıtın tabi içinizde yumru olmasınBugünlük bu kadar elem keder yeter sanırım.Yarın tam gaz devam ama kurtuluşun yok.
![]()
Hürrem melaunesi ve Rüstem sinsisi ölünce biter belki bakalım.eleminizi kederinizi akıtın tabi içinizde yumru olmasın![]()
selim tahta çıkacakHürrem melaunesi ve Rüstem sinsisi ölünce biter belki bakalım.![]()
selim tahta çıkacak![]()
yine kaybedicen yani :Aslında Selim konusunda kafamda soru işaretleri var. Musti'nin türbesini yaptırıp bir de ismini oğluna vermiş. Ama Musti'ye kıyan hain Lal Mahmut'u kızıyla evlendirmiş. Ama dizide Musti'yi sevmediğini görüyoruz. Musti Beyazıt tahta çıksın diye vasiyet ettiği için ve dizide Beyazıt'ın Musti'yi ne kadar sevdiğini gördüğümüz için Beyazıtçıyız tabii ki.
![]()
Biz öteki tarafta kazanacağız panpa.yine kaybedicen yani :elemin kederin büyüyecek
![]()
Biz öteki tarafta kazanacağız panpa.![]()
Panpa o değil de my'nin facebook sayfasındaki yorumları okuyorum da Merve Boluğur'un oyunculuğu için yapmacık ve rezalet gibi yorumlar görüyorum baya.tövbe tövbe Allah ın işine de karışıyon melun .ss
ben de gördümPanpa o değil de my'nin facebook sayfasındaki yorumları okuyorum da Merve Boluğur'un oyunculuğu için yapmacık ve rezalet gibi yorumlar görüyorum baya.![]()
1 yorumu erkek yapmış. Merve Boluğur rezalet bir oyunculuk sergiliyor demiş 122 beğeni almış.ben de gördümkıskanç kızlardır onlar
![]()
bilmem ki1 yorumu erkek yapmış. Merve Boluğur rezalet bir oyunculuk sergiliyor demiş 122 beğeni almış.Başlarda beğeniliyordu sanki noldu ki sonradan?
![]()
Oh olsun melauneye.bilmem kisenaryoda geri çektiler bence ondan oldu hep
ya da beyazıtçılar elen keder akıtıyor
![]()
vay melun 😱
Nurbanu'yu köle diye aşağılıyordu sürekli konuda ee Beyazıt fanı sonuçta.vay melun 😱
görür o melun .ssNurbanu'yu köle diye aşağılıyordu sürekli konuda ee Beyazıt fanı sonuçta.![]()
Daha elemimize çok var ama iddialıyız Musticilerden daha çok bir elem kaplayacak ortalığı.
Bizdeki elem uzun süre bitmez.Daha elemimize çok var ama iddialıyız Musticilerden daha çok bir elem kaplayacak ortalığı.
Ama sizin elem neydi öyle be.İçiniz çıkmıştı maşallah.
![]()