Polat Şaşmaz
Favori Üye
İkisi de aynı kapıya çıkıyor ?Sen gelip my yi konuşuyorsun ben Mustimi konuşuyorum![]()
İkisi de aynı kapıya çıkıyor ?Sen gelip my yi konuşuyorsun ben Mustimi konuşuyorum![]()
Daha girmeyecem zeten bu son mesajımPeki takas yasaklamıştı sana bu konuyu sende tamam demiştin onu nasıl açıklayacaksın.![]()
Bu hafta zaten ölmeyecekti ki panpa senin uydurmandı o.http://www.tvyo.com/video/muhtesem-yuzyil-132bolum-2fragmani
kalitenin sltanı by hafta da ölmüyoreleminiz kederiniz içinizde büyüye büyüye yumru oldu be,yazık be size
@Bully @mrt-06 @yakup09
@sokak sanati @HachiKo @dizikolik
olsun ne kadar görseniz ekranda o ka işkence sizeBu hafta zaten ölmeyecekti ki panpa senin uydurmandı o.Oya Doğan 30 Nisan dediydi.
Lala Mustafa melunu Hürrem hastalanınca anında saf değiştirmiş zaten Beyazıt'ı da o teşvik edecek isyana büyük ihtimal.![]()
yav he hePerşembeleri daha zor olur tabii erkek izleyiciler 2'ye bölünüyor my nin işi daha kolay erkek dizisi değil
nurbişin lalayı baştan çıkardığına dair iddaalar var tarihteGüzel bölüm olacak gibi.
Hürrem bölüm sonunda gider gibi.
Lala Mustafa hainliğini yaptı.Beyazıt'ın sonu yakın.![]()
Duymuştum ama saçma sapan öyle bir şey olmaz.Nurbanu zaten ona buna elletiyor hiç yakışmadı.yav he hemy kadın erkek dengesi en iyi dizi
kadın izlecisi 12 reytingse erkek izleyicisi 9 dur
nurbişin lalayı baştan çıkardığına dair iddaalar var tarihtebu bölüm de öyle sahneler olursa reyting patlar gider
elemist kederistler netim düzeldi şimdi siz düşünün@Bully @mrt-06 @yakup09 @yatutarsa
![]()
bence macit koperden bir ednan bey performansı gelir de nurbişten bir bihter olmaz![]()
bihter melun mu be .ssYok artık Bihter ve Nurbanu melunu.![]()
bihter melun mu be .ss
benn kıskancc değilim sen kendinle karıstırıyorsun bence herkesi kıskanan çekemeyen biri vars sensin 😵😵zaten dersen @Çiğdem- gibi kıskançlıktan dersin anca![]()
Özledik valla. Yokluğun hissedildi, hoşgeldin.yav he hemy kadın erkek dengesi en iyi dizi
kadın izlecisi 12 reytingse erkek izleyicisi 9 dur
nurbişin lalayı baştan çıkardığına dair iddaalar var tarihtebu bölüm de öyle sahneler olursa reyting patlar gider
elemist kederistler netim düzeldi şimdi siz düşünün@Bully @mrt-06 @yakup09 @yatutarsa
![]()
ortalığı batırmışınız zatenÖzledik valla. Yokluğun hissedildi, hoşgeldin.Artık rahat rahat kusarım.
![]()
Sen bir de kalitesizliğin sultanının öldüğü bölüm, neler yapacağız gör.ortalığı batırmışınız zatenhürrem teyze ölecek diye bir sevinç bir sevinç
![]()
maho cadısının ölümünü göstermeyecekler k,i loSen bir de kalitesizliğin sultanının öldüğü bölüm, neler yapacağız gör.![]()
Göstermezler canım. Asil bir şekilde öleceği kesin ama..maho cadısının ölümünü göstermeyecekler k,i lo![]()