@Forumdash ilk ben izledim diyor ama ilk ben izledim sadece yorum yapmakta geç kaldım
dizinin 7. bölümü yine harikaydı ..hiç sıkılmadan baştan sona izlediğim bir kaç diziden biri ..
@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad
dizinin 7. bölümü yine harikaydı ..hiç sıkılmadan baştan sona izlediğim bir kaç diziden biri ..
vane li sahneler gerçekten çok daha heyecanlı ve aksiyonu bol sahneler vane in yarmagülle yaptığı dövüş ve sonra gömüldüğü topraktan eleanor un sesiyle güç toplayıp dalbaşak dışarı çıkışı ve yarmagüle kazık sokuşu harikaydı
billy nin erken ortadan kaybolması hoş olmadı hala bekliyoruz dönecektir dürüst adamdı en azından dürüst insanlar dizidede olsa ölmemeli
aşçı silver la topal randall ın birlikte hareket etmesiyle noktalanan olaylarda ilginçti forumdash ın dediği gibi silver fırıldağı her daim kurtuluyor zor durumdan çok oynak bişey
billy nin erken ortadan kaybolması hoş olmadı hala bekliyoruz dönecektir dürüst adamdı en azından dürüst insanlar dizidede olsa ölmemeli
aşçı silver la topal randall ın birlikte hareket etmesiyle noktalanan olaylarda ilginçti forumdash ın dediği gibi silver fırıldağı her daim kurtuluyor zor durumdan çok oynak bişey
@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad