sevdiği kadına pislikleri yapan charles vane > sevdiği kadın için bütün pislikleri yapan kaptan flint'ten.
ikiside çeşitli açılardan kafası kontak vatandaşlar en aklı başında yine billy idi ama o tarz insanlarada hayat yokmuş demekki
sevdiği kadına pislikleri yapan charles vane > sevdiği kadın için bütün pislikleri yapan kaptan flint'ten.
Başroldeki kız güzel sadece.arada e2 de falan denk geliyorum da bir güzel gelmeye başladı dizi gözüme
Sen Black Sails'i izledin ve farketmedin mi?😱 dikkatimi çekmemiş demek
Olayı çözdüm sanırım o zamanlar Shameless'da o kadar ilerlemediğim için tanımıyordum Jody'yi ondan dikkatimi çekmemişSen Black Sails'i izledin ve farketmedin mi?
bizde ısrar olmaz zaten önemli olan ilk bölümüne bakman ilk bölümü izledikten sonra devam edip etmemek sana kalmış beğenmezsen zaten devam etmenin bir anlamı yok1x1
Dizi öncelikle bir gemide başladı,iyi gidiyordu ama daha sonra ne bielyim sıkıldım tarihi aslında pek sevmiyorum @destere den farkım burada ayrılmam olsa gerek puanım 8.5
ileriki birkaç bölümede baakrım belki devam etmem )))
Sanırım ((( Kıyafetler falan bana aşırı saçma geliyor herkesin görüşüne saygım sonsuz beğenen beğenebilir zevk ve tercihler değişkendir )))bizde ısrar olmaz zaten önemli olan ilk bölümüne bakman ilk bölümü izledikten sonra devam edip etmemek sana kalmış beğenmezsen zaten devam etmenin bir anlamı yok
o zaman sen vikings ide sevmeyeceksin büyük ihtimal
@batuhankaralar ın proğramında @Çiğdem- itiraf etmiş ya ? destereye aşığım diyormuş ))Bu nerden çıktı ?? ne itirafı )))
Oooww ))) Ben göremedim bakamadım yarın bi inceleyeyim bari ))@batuhankaralar ın proğramında @Çiğdem- itiraf etmiş ya ? destereye aşığım diyormuş ))
@batuhankaralar ın proğramında @Çiğdem- itiraf etmiş ya ? destereye aşığım diyormuş ))
hhahah hayırr @gözlemci o itiraf doğru değilOooww ))) Ben göremedim bakamadım yarın bi inceleyeyim bari ))
bence devam etmen lazım vikings kalitesinde hatta bazı(fazla cesur ) sahneleriyle vikings i geçiyorben üç bölüm fire verince bu diziye yetişemem deyip bıraktım dest )