Asi Adanalıyla çakişmamiştir yahu Ya Emrah'ın dizisiyle yada Sılay'yla karşilaşmiştirr.Adanalı daha yeni onlardanBen de Asi izliyordum çok beğenerek. Ama sonra Adanalı gelince sattım.
Asi Adanalıyla çakişmamiştir yahu Ya Emrah'ın dizisiyle yada Sılay'yla karşilaşmiştirr.Adanalı daha yeni onlardanBen de Asi izliyordum çok beğenerek. Ama sonra Adanalı gelince sattım.
özgü 5 yasemin 15 )
arabada 5 evde 15 e benzer bir cümle oldu ama siz yanlış anlamayın reytingden bahsediyorum )
Benim çevremde çoğu kişi izliyordu ama ben izlemiyordum.
Sadece 1 hafta Yalan Dünyayı geçti diye hemen geçmiş olmasın.Totelde ve ab de yd'yi geçiyor. Galibi de.. Çalıkuşunu da geçiyor. İlk onlar bitsinde ilk.
Cuma günleri kapıştılar Adanalı geçiyordu.Asi Adanalıyla çakişmamiştir yahu Ya Emrah'ın dizisiyle yada Sılay'yla karşilaşmiştirr.Adanalı daha yeni onlardan
Destere , kara göz, kara saç ve bembeyaz tenn.. Ve diğer kızlardan farklı bi ruh... destere bak yapma eyleme 20'yi geçirt bariyaseminden daha güzel değilki özgü? çıkaracağımda o kadar fazla arttıramam 10 yapalım onu
Ben de Asi izliyordum çok beğenerek. Ama sonra Adanalı gelince sattım.
Benim o zamanlar tv izleme fırsatim şu zamanki kadarki kadar rahat değildi Hangi diziyle kapişiyorlardi o zamanlar onu bile hatırlamıyorum
isteyen kabul etsin .ss o boşluktan menapozlunun göğsüne düştükleri sürece sorun yokah be emree artık boşluk dizisi ben bile kabul ettim izliyom ama boşluktan ,valla başka bişey olsa ona geçecem 😛
anlıkalrdan bahsediyozHemen toparlanamıyor ama merhamet'imm
Merhamet hiç geçmedi sbt de.
Ben Emrah'la yada sılayla karşilaşiyor sanıyordum Neyse o günleri hayal meyal hatırlıyorumCuma günleri kapıştılar Adanalı geçiyordu.
sündürdüler ne la daha bu bölüm fragmanında gösterdiler biBen hala kafamı dönüp ekrana bakmadım bile Ölecekse ölsün şu mustafa Ne kadar sündürdüler
evet senin gibi bülşcuları çekiyorum diziye@xemrexxx in tuzağıdır bu maksat seyirci çekmek diziye ?
ölmeyeceğini biliyordu, bizi işletti totocan
isteyen kabul etsin .ss o boşluktan menapozlunun göğsüne düştükleri sürece sorun yokah be emree artık boşluk dizisi ben bile kabul ettim izliyom ama boşluktan ,valla başka bişey olsa ona geçecem 😛
Yok bu hafta oldu. Her hafta yok tekrarı.Bu Pazar yada Cumartesi tekrarı vardı 14.00 gibi çok iyi oldu izledim her hafta var mı ilk defa denk geldim ben @EveN
Yok ben destek veriyorum hiç görmedin mi. 😱İzleyeni var tabi @EveN yok demiyorum. Destekci var ama sessiz
Yok bi kaç kere daha geçmişti ab kısmında.Sadece 1 hafta Yalan Dünyayı geçti diye hemen geçmiş olmasın.
Totalde geçen hafta geçemedi ayrıca. Bunu da vurgulayalım.
İki maddeye gelecek olursak:
1. Yalan Dünyanın PT1`de zorlu koşullarda aldığını Merhamet PT2`de alıyor. PT1`de nasıl dağıldığını görmüştük.
2. Yalan Dünyanın reklam konuları açıldı siz hala bitsin diyorsunuz. Değişik bir şey.
3. Yalan Dünya Merhametten daha çok yükselmeye meyilli bir dizi. Merhamet artık bitmiş. Eğer tutarsa dedim zaten dizileri tutarsa elbet bitecek Merhamet de zaten sezon sonunda bitecekti.
Destere , kara göz, kara saç ve bembeyaz tenn.. Ve diğer kızlardan farklı bi ruh... destere bak yapma eyleme 20'yi geçirt bari
Pargalının infazıyla Mustafanın infazıda geçen seneden beridir fragmanlarda gösteriliyordu. Neyse Pargali zamanlaması fazla uzamadan Meryem zamanında güzelce gitti.sündürdüler ne la daha bu bölüm fragmanında gösterdiler bi
evet senin gibi bülşcuları çekiyorum diziye
çalıkuşuunu geçiyor diyorsunda bakalım yarın+4.5 ve 6 alaibilecek mi?Totelde ve ab de yd'yi geçiyor. Galibi de.. Çalıkuşunu da geçiyor. İlk onlar bitsinde ilk.
İyi tamam bi şey demedikisteyen kabul etsin .ss o boşluktan menapozlunun göğsüne düştükleri sürece sorun yok
anlıkalrdan bahsediyoz