29 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Totelde ve ab de yd'yi geçiyor. Galibi de.. Çalıkuşunu da geçiyor. İlk onlar bitsinde ilk. :)
Sadece 1 hafta Yalan Dünyayı geçti diye hemen geçmiş olmasın. :)

Totalde geçen hafta geçemedi ayrıca. Bunu da vurgulayalım.

İki maddeye gelecek olursak:

1. Yalan Dünyanın PT1`de zorlu koşullarda aldığını Merhamet PT2`de alıyor. PT1`de nasıl dağıldığını görmüştük.
2. Yalan Dünyanın reklam konuları açıldı siz hala bitsin diyorsunuz. Değişik bir şey. :):)
3. Yalan Dünya Merhametten daha çok yükselmeye meyilli bir dizi. Merhamet artık bitmiş. Eğer tutarsa dedim zaten dizileri tutarsa elbet bitecek Merhamet de zaten sezon sonunda bitecekti.

Bu Pazar yada Cumartesi tekrarı vardı 14.00 gibi çok iyi oldu izledim her hafta var mı ilk defa denk geldim ben @EveN

Ben hala kafamı dönüp ekrana bakmadım bile:( Ölecekse ölsün şu mustafa:bağır: Ne kadar sündürdüler :bağır:
sündürdüler ne la :F daha bu bölüm fragmanında gösterdiler bi :F

@xemrexxx in tuzağıdır bu maksat seyirci çekmek diziye ?

ölmeyeceğini biliyordu, bizi işletti totocan :)
evet senin gibi bülşcuları çekiyorum diziye :)

ah be emree artık boşluk dizisi ben bile kabul ettim izliyom ama boşluktan ,valla başka bişey olsa ona geçecem 😛
isteyen kabul etsin .ss o boşluktan menapozlunun göğsüne düştükleri sürece sorun yok

Sadece 1 hafta Yalan Dünyayı geçti diye hemen geçmiş olmasın. :)

Totalde geçen hafta geçemedi ayrıca. Bunu da vurgulayalım.

İki maddeye gelecek olursak:

1. Yalan Dünyanın PT1`de zorlu koşullarda aldığını Merhamet PT2`de alıyor. PT1`de nasıl dağıldığını görmüştük.
2. Yalan Dünyanın reklam konuları açıldı siz hala bitsin diyorsunuz. Değişik bir şey. :):)
3. Yalan Dünya Merhametten daha çok yükselmeye meyilli bir dizi. Merhamet artık bitmiş. Eğer tutarsa dedim zaten dizileri tutarsa elbet bitecek Merhamet de zaten sezon sonunda bitecekti.
Yok bi kaç kere daha geçmişti ab kısmında. :)
Pt-1 de neye dayanıyor ki, daha ab de karagüle geçiliyor. Huzurla aralarında çok bi fark bile yok. Ne direnmesi even ? :):)
Merhamet tarzı dramalar pt-1'in dizileri.. Belki ab de 7 lere kadar çıkıcak pt-1 de nerden biliyosun? :)

Neyi yükselmeye meyilli? 5 ay geçti hala vasat o çok güvenildiği ab de.. Ne ara yükselicek bu final bölümünde mi? :)

Destere , kara göz, kara saç ve bembeyaz tenn.. Ve diğer kızlardan farklı bi ruh... :D destere bak yapma eyleme 20'yi geçirt bari :D

özgü 10 yasemin 15 olunca toplamda 25 ediyor zaten yeterli bence:) birazda diğer proğramlara ufak tefek reyting kalsın adil olalım :))

özgünün boyu biraz kısa yoksa iyi kızdır :)

sündürdüler ne la :F daha bu bölüm fragmanında gösterdiler bi :F

evet senin gibi bülşcuları çekiyorum diziye :)
Pargalının infazıyla Mustafanın infazıda geçen seneden beridir fragmanlarda gösteriliyordu. Neyse Pargali zamanlaması fazla uzamadan Meryem zamanında güzelce gitti.