29 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Huzur Sokağı 1 hafta 4 aldı diye hemen baştacı yapmayalım. Geçen hafta tekrar 3`e düştü zaten.

Yalan Dünya hakkında yazılan yazının konusunu açtım. "Onun yerinde başka dizi olsa çoktan yayından kalkmıştı ama bu dizi en reytingli diziler kadar para kazandırıyor, bu yüzden yeri sağlam"

Reklam verenler bile reytingleri pek umursamıyorlar.

Merhamet sezon başında PT1`de dağıldı da PT2`ye alındı. 7 reyting alsa Kanal D PT2`ye alırmıydı?
Pt-1 de vasat gidipte gurur yapanlara artık diyelim. :)

sendede mide varmış hani ???

bir kezde katlanamadım 3 kez sindirmek o diziyi her babayiğidin harcı değil :))
Yeni bölümden sonraki gece tekrarını da izledim ama TV arkamda açık olduğu için. :) Şimdi de öyle yapıyorum işte boşluktan. :)

Pt-1 de vasat gidipte gurur yapanlara artık diyelim. :)
3 senenin komedi rekoru elinde, dizi hep gündemde. Tabii ki reklamverenler umursamaz bile diziyi.

Ben paylaşmaktan yoruldum ama sen en iyisi Cengizin yazdığı yazıyı da oku. Gülseyi aramış, Gülse ona ne demiş falan dilan. Bu yüzden içim çooook rahat. :):)

Tamamdır sinirlenme hemencik MY doluluk dizisi :D ne kadar dolu görmedinmi dizi 10 ları gördü😱
ee panpa o 10 ları 15leri gören diziler keyfinden görmüyor :) reklam stratejisi durmadan stv deki diziler 90 dk reklamsız, karagül-medcezir maşallah kanallar özel strateji uyguluyır,15reytinglik vadi bile strateji yaptığı oluyor :) acunu saymiyi bile o bu işin tilkisi zaten :) my 2 hafta öncesinek a en fazla 40 dk reklamsız gidiyidi geçen hafta 55 (b) dk reklamsız gitti bi bu hafta saymadım :)

3 senenin komedi rekoru elinde, dizi hep gündemde. Tabii ki reklamverenler umursamaz bile diziyi.

Ben paylaşmaktan yoruldum ama sen en iyisi Cengizin yazdığı yazıyı da oku. Gülseyi aramış, Gülse ona ne demiş falan dilan. Bu yüzden içim çooook rahat. :):)
Bizimde çok rahatlıyor cuma listesine baktığımızda. Hele yapımcı havalarda uçuş figürleri sergiliyodur. :)

Bizimde çok rahatlıyor cuma listesine baktığımızda. Hele yapımcı havalarda uçuş figürleri sergiliyodur. :)
Aynen. 70 bölümü devirmiş dizi. Kanal D`yi de 3 senedir sırtlıyor sonuçta. Komedi olupta bu kadar devam etmek kolay değil.

Reklam verenler denekler değiştiği için o 5 reytingi 8, 6 alınca da 9 görüyorlar. :):)