- Reaksiyon puanı
- 37,362
- Puanı
- 1,061
Yok ben destek veriyorum hiç görmedin mi. 😱
Sen Dilaci degilmiydin Cuma günleri
Yok ben destek veriyorum hiç görmedin mi. 😱
Yok bu hafta oldu. Her hafta yok tekrarı.
Kanal D de değişik bir kanal. Sanki dram falan da haftasonu tekrarını vermiyor. Haftasonu komediler izlenir.
sündürdüler ne la daha bu bölüm fragmanında gösterdiler bi
evet senin gibi bülşcuları çekiyorum diziye
isteyen kabul etsin .ss o boşluktan menapozlunun göğsüne düştükleri sürece sorun yok
işte fark-ı meral okay oPargalının infazıyla Mustafanın infazıda geçen seneden beridir fragmanlarda gösteriliyordu. Neyse Pargali zamanlaması fazla uzamadan Meryem zamanında güzelce gitti.
Tek sebep boy mu?özgü 10 yasemin 15 olunca toplamda 25 ediyor zaten yeterli bence birazda diğer proğramlara ufak tefek reyting kalsın adil olalım )
özgünün boyu biraz kısa yoksa iyi kızdır
olmaz artık böyle aaa sıklıdık bu İÇİ BOŞ,SAÇMA,KİN DOLU boşluk muhabbetindenDiziyi izliyorum lütfen bana menopozluyla gelme başka beddua et
Tek sebep boy mu?
Huzur Sokağı 1 hafta 4 aldı diye hemen baştacı yapmayalım. Geçen hafta tekrar 3`e düştü zaten.Yok bi kaç kere daha geçmişti ab kısmında.
Pt-1 de neye dayanıyor ki, daha ab de karagüle geçiliyor. Huzurla aralarında çok bi fark bile yok. Ne direnmesi even ?
Merhamet tarzı dramalar pt-1'in dizileri.. Belki ab de 7 lere kadar çıkıcak pt-1 de nerden biliyosun?
Neyi yükselmeye meyilli? 5 ay geçti hala vasat o çok güvenildiği ab de.. Ne ara yükselicek bu final bölümünde mi?
özgü namalı severim ama doğruya doğru yasemin allen çok daha güzel kıyaslamam bile hde de çok beğeniyordum kızıyaseminden daha güzel değilki özgü? çıkaracağımda o kadar fazla arttıramam 10 yapalım onu
Küçük Ağa'nın tekrarı varmış. 3.kez izleyeyim bari.Tek sebep boy mu?
Merhamet reklam 23.38..
Belki bu hafta geçmeyebilir ama bundan önceki haftalarda hep geçiyordu.çalıkuşuunu geçiyor diyorsunda bakalım yarın+4.5 ve 6 alaibilecek mi?
Ben şu son bölümü izlemedim musait değilim Foruma bile gecenin kaçında geliyorum Şimdi takvimin ayarlanıyor tekrardan izlerim bu hafta Ama yorum sayfasına yorum yapmıyorum bir tek Unutkanlık ve alişkanlık yok@Forumdash izleyip izlemediği zaten belli değil.
Destere gayet fit özgü. Hepten de çöp olmasın hani, ele avuca da gelsin etibirazda topluca az bişey zayıflasa hanı ?
Eskiye göre düşük.Her hafta versin izlerim. Reytingi nasıldı tekrarın?
63 | YALAN DUNYA (TKR) | KANAL D | 25.01.2014 | 13:53:54 | 16:01:06 | 1,39 | 6,50 | 21,36 |
40 | YALAN DUNYA (TKR) | KANAL D | 25.01.2014 | 13:53:54 | 16:01:06 | 1,44 | 8,54 | 16,90 |
olmaz artık böyle aaa sıklıdık bu İÇİ BOŞ,SAÇMA,KİN DOLU boşluk muhabbetinden
Küçük Ağa'nın tekrarı varmış. 3.kez izleyeyim bari.
Yap yorumunu bekliyoruz. Nurseli nasıl bulacaksın merak ediyorum.Ben şu son bölümü izlemedim musait değilim Foruma bile gecenin kaçında geliyorum Şimdi takvimin ayarlanıyor tekrardan izlerim bu hafta Ama yorum sayfasına yorum yapmıyorum bir tek Unutkanlık ve alişkanlık yok