Yok ne kesini daha mühür olaylarına girilir ancak sezon sonu ölür Kandırıldık resmen
@xemrexxx in tuzağıdır bu maksat seyirci çekmek diziye ?
ölmeyeceğini biliyordu, bizi işletti totocan
Yok ne kesini daha mühür olaylarına girilir ancak sezon sonu ölür Kandırıldık resmen
Ben de açtım şimdi. Kanal D'me katkıda bulunayım.Özgü şu an karşım da. Çok hoş. Cidden esmer güzeli.
0.16 ile tutmadı.23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 7.33
2) KANALD: 4.04
3) ATV: 3.93
4) SHOW: 2.86
5) FOX: 2.69
Benim de 10 dakika bile Asi izlemişliği yok. Ama fragmandaki müzik ve Aslıhan çok güzel.Zeytinlik'i bende izleyecem ilk bölüm @EveN Zamanında Asi izlememiştim
İyi ki avatar yapmamaiştim ucuz kurtulduk desene Bence o da diziyi izlemiyor fragmanın ağzıyla konuşmuş@xemrexxx in tuzağıdır bu maksat seyirci çekmek diziye ?
ölmeyeceğini biliyordu, bizi işletti totocan
Merhamet'e nedense başlamadım zamanında. Ama annem izliyor arada bakıyorum ben de onla. Yasemin Allen de var Özgü ile birlikte tam mns'lik.
Tüm kanala senle even katkı sağlıyor zatenBen de açtım şimdi. Kanal D'me katkıda bulunayım.
Fragman kalite kokuyor.Zeytin Tepesini izleyeceğimi ben de söylemiştim. En azından ilk bölümüne bakarım. Fragmandaki müzik çok iyiydi. Aslıhan da çok güzel görünüyordu.
Totelde ve ab de yd'yi geçiyor. Galibi de.. Çalıkuşunu da geçiyor. İlk onlar bitsinde ilk.Kanal D'nin yeni dizilerinin tuttuğu taktirde Merhamet de topun ağzında malesef...
+1
Yasemin Allen ve Özgü Namalin mns oranlari nasil @destere
Zeytinlik'i bende izleyecem ilk bölüm @EveN Zamanında Asi izlememiştim
Benim de 10 dakika bile Asi izlemişliği yok. Ama fragmandaki müzik ve Aslıhan çok güzel.
Benim çevremde çoğu kişi izliyordu ama ben izlemiyordum.Nasil izlemezsiniz ya hayatimin dizisi
Destere öZgüye haksızlık olmuş. O'nu 44'e çıkarözgü 5 yasemin 15 )
arabada 5 evde 15 e benzer bir cümle oldu ama siz yanlış anlamayın reytingden bahsediyorum )
Ben de Asi izliyordum çok beğenerek. Ama sonra Adanalı gelince sattım.Nasil izlemezsiniz ya hayatimin dizisi
Benim o zamanlar tv izleme fırsatim şu zamanki kadarki kadar rahat değildi Hangi diziyle kapişiyorlardi o zamanlar onu bile hatırlamıyorumNasil izlemezsiniz ya hayatimin dizisi
Destere öZgüye haksızlık olmuş. O'nu 44'e çıkar