Hemen toparlanamıyor ama merhamet'immMy reklamken yükselir işte daha ne istiyorsun?![]()
Merhamet hiç geçmedi sbt de.sbt la bu ne inanıcam sevdaluk 8 aliyidi merhamet de geçiyidi my yi![]()
Hemen toparlanamıyor ama merhamet'immMy reklamken yükselir işte daha ne istiyorsun?![]()
Merhamet hiç geçmedi sbt de.sbt la bu ne inanıcam sevdaluk 8 aliyidi merhamet de geçiyidi my yi![]()
bütün filmler falan bitince my yükseldi doğal olarak şuan tv de reyting alaiblecek hiçbir iş kalmadı boşlukta yükselmek kolay tabi receple şirinler varken 6 zor alıyodu dediğim kanıtlanmıştır my yarın isterse 25 alsın önemi yok@takas ilk defa sana katıldım çarşamba boş günmüş MY filmlerden sonra uçuşa geçtiAcaba bu boşluğu zeytin depesi doldurabilecekmi görecez haftaya
![]()
bütün filmler falan bitince my yükseldi doğal olarak şuan tv de reyting alaiblecek hiçbir iş kalmadı boşlukta yükselmek kolay tabi receple şirinler varken 6 zor alıyodu dediğim kanıtlanmıştır my yarın isterse 25 alsın önemi yok![]()
Ab de 7 alırMerhamet iyi gitmis filmin gaziyla Calikusu gibi ABde 6yi gecer mi acaba
MY boslukta ucuyor.
Ben hala kafamı dönüp ekrana bakmadım bilehala mı safsata be my yine boşluk var diyenleri bülent ersoyun kucağına düşürüp menapozlunun dekoltesine maruz bırakacaktır artık takmıyoruzbölüm çok iyi gidiyor mihrimah ön plana çıkmaya başladı
![]()
Ab de 7 alır![]()
Zaten ilk 4 bölümü çok iyiydi. Küçüklükten liseli zamanlara geçişte büyü bozuldu biraz. Ama şu an gayet hoş bi enerjisi var.İnsallah. Dizinin ilk 3-4 bölümünü izlemistim yaz aylarinda tekrari verilmisti. İyiydi aslinda. Özgü Namal iyidir zaten![]()
Kanal 7 çok iyi gitmiş Kemal Sunal filmi mi var?
Al işte.. Hemen toparlanamıyor merhamet.....22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 5.77
2) KANAL7: 4.12
3) KANALD: 3.92
4) ATV: 3.81
5) SHOW: 3.45
bunu sormana gerek yok kanal 7 de her gün Kemal Sunal varKanal 7 çok iyi gitmiş Kemal Sunal filmi mi var?
receple şirinler varken full yeni bölüm 6 alıyordumuhteşem yüzyıl full reklama rağmen 6 almıiş![]()