29 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

@takas ilk defa sana katıldım çarşamba boş günmüş MY filmlerden sonra uçuşa geçti :D Acaba bu boşluğu zeytin depesi doldurabilecekmi görecez haftaya :D
bütün filmler falan bitince my yükseldi doğal olarak şuan tv de reyting alaiblecek hiçbir iş kalmadı boşlukta yükselmek kolay tabi receple şirinler varken 6 zor alıyodu dediğim kanıtlanmıştır my yarın isterse 25 alsın önemi yok :)

Merhamet iyi gitmis filmin gaziyla Calikusu gibi ABde 6yi gecer mi acaba :)

MY boslukta ucuyor.

bütün filmler falan bitince my yükseldi doğal olarak şuan tv de reyting alaiblecek hiçbir iş kalmadı boşlukta yükselmek kolay tabi receple şirinler varken 6 zor alıyodu dediğim kanıtlanmıştır my yarın isterse 25 alsın önemi yok :)

Haklısın filmler varken yanii 22.00 dan önce MY yok 22.00 dan sonra artış her dizi bir boşlukçudur aslında :D

eğer savunmak için başka bir dizi kullanılıyosa bil ki savunulacak bişeyin kalmamış çamur atıyorsun demektir :)

la arkadaş kör değiliz ki my filmler varken 6 zor alıyodu hepsi bitti yükseldi yoksa recepi ve şirinleri geçemezdi bu kadar güçsüz işte :)

hala mı safsata be my yine boşluk var diyenleri bülent ersoyun kucağına düşürüp menapozlunun dekoltesine maruz bırakacaktır artık takmıyoruz :) bölüm çok iyi gidiyor mihrimah ön plana çıkmaya başladı :)
Ben hala kafamı dönüp ekrana bakmadım bile:( Ölecekse ölsün şu mustafa:bağır: Ne kadar sündürdüler :bağır:

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 5.77
2) KANAL7: 4.12
3) KANALD: 3.92
4) ATV: 3.81
5) SHOW: 3.45

My hala reklama girmiyor.. Bunlar hep merhamet korkusundan. :A bari 15 de gir reklama. 23 de filan girmesin :(