AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dizimag ta çok önemli bir şey buldum
birisi patrick ölümünü çözdüğünü söylemiş , bana bu çok mantıklı geldi hatta bu yüzden olabilir diye düşünüyorum , adamın yazdıklarını okuyun

------------------------------------------------------------------------
4x1 in sonunda ölen çocuk büyük bir ihtimalle sudan dolayı öldü önümüzdeki bölümde bir çok zombinin gözü de onun gibi kanamış ve fragmanda su içerseniz hayatınızı riske atarsınız diyor fragman

Arkadaşlar, sonda vereceğim fragmanda 3:25 e bakın

--------------------------------------------------------------------

teorilerimin arasında buda vardı ama oranı düşüktü 🙂
@Forumdash
@007At
@GreatOttoman
@KK|Batman
@BesaleT
@OzaN

Oha çok saçma bence ya.Tamam doğru tahmindir de bu adamlar susuz napacak. :D

dizimag ta çok önemli bir şey buldum
birisi patrick ölümünü çözdüğünü söylemiş , bana bu çok mantıklı geldi hatta bu yüzden olabilir diye düşünüyorum , adamın yazdıklarını okuyun

------------------------------------------------------------------------
4x1 in sonunda ölen çocuk büyük bir ihtimalle sudan dolayı öldü önümüzdeki bölümde bir çok zombinin gözü de onun gibi kanamış ve fragmanda su içerseniz hayatınızı riske atarsınız diyor fragman

Arkadaşlar, sonda vereceğim fragmanda 3:25 e bakın

--------------------------------------------------------------------

teorilerimin arasında buda vardı ama oranı düşüktü 🙂
@Forumdash
@007At
@GreatOttoman
@KK|Batman
@BesaleT
@OzaN
Tyresee ölmez. Çizgi romandaki spor salonundaki sahneyi dışarı taşımışlar,Rick ile kavga edeceklerini gösterecekler.

Dizinin sadece 1.sezon 1.bölüm ve 4. sezon 1. bölümünü izledim :kiki:
4. sezon çok iyi başladı :A ormandaki kadının kocasını saklaması çok duygusaldı :( ölürkenki 3 soru olayıda çok güzeldi :(

bende onu düşünüyorum , su hayattır
Tyresee ölmez. Çizgi romandaki spor salonundaki sahneyi dışarı taşımışlar,Rick ile kavga edeceklerini gösterecekler.
aynen senin dediğin gibi olucak
Suda içmezlerse ne halt edecem bunlar. :D
önümüzdeki bölümde belli olur herşey

not: : ben bun teoriyi destekliyorum, ama oranı düşük
suda kesin bir şey var , fragmandada söylüyorlardı

Dizinin sadece 1.sezon 1.bölüm ve 4. sezon 1. bölümünü izledim :kiki:
4. sezon çok iyi başladı :A ormandaki kadının kocasını saklaması çok duygusaldı :( ölürkenki 3 soru olayıda çok güzeldi :(

Öyle şey mi olur nasıl izliyorsun. :F İzle bence baştan seversin tüm Dünya sevdiğine göre. :D

Zombiler suya tükürmüş panpa. :F

Öyle şey mi olur nasıl izliyorsun. :F İzle bence baştan seversin tüm Dünya sevdiğine göre. :D
:X başlıyacam inşallah 2 - 3 seneye 😛 dün akşam başlayacaktım saat 2di cesaret edemedim :kiki:bu öğlen gündüz ışığında başlıyacam inşallah :A

Zombiler suya tükürmüş panpa. :F
Zombilerin kana bulaşmıştır. Hershel'in çiftliğindeki kuyudaki zombiyi çıkarırken zombi parçalanmıştı ve suyu içmemişlerdi.