kafam karıştı ama bence içme suyudur , fragmanda 3:25 izle bi içme suyu diyorlarAma onlar içme suyu mu ki ?
kafam karıştı ama bence içme suyudur , fragmanda 3:25 izle bi içme suyu diyorlarAma onlar içme suyu mu ki ?
Mobilim şuanda izleyemem ama suyla ilgili birşey olduğu aşikar.kafam karıştı ama bence içme suyudur , fragmanda 3:25 izle bi içme suyu diyorlar
aynen , 🙂Mobilim şuanda izleyemem ama suyla ilgili birşey olduğu aşikar.
dizimag ta çok önemli bir şey buldum
birisi patrick ölümünü çözdüğünü söylemiş , bana bu çok mantıklı geldi hatta bu yüzden olabilir diye düşünüyorum , adamın yazdıklarını okuyun
------------------------------------------------------------------------
4x1 in sonunda ölen çocuk büyük bir ihtimalle sudan dolayı öldü önümüzdeki bölümde bir çok zombinin gözü de onun gibi kanamış ve fragmanda su içerseniz hayatınızı riske atarsınız diyor fragman
Arkadaşlar, sonda vereceğim fragmanda 3:25 e bakın
--------------------------------------------------------------------
teorilerimin arasında buda vardı ama oranı düşüktü 🙂
@Forumdash
@007At
@GreatOttoman
@KK|Batman
@BesaleT
@OzaN
Tyresee ölmez. Çizgi romandaki spor salonundaki sahneyi dışarı taşımışlar,Rick ile kavga edeceklerini gösterecekler.dizimag ta çok önemli bir şey buldum
birisi patrick ölümünü çözdüğünü söylemiş , bana bu çok mantıklı geldi hatta bu yüzden olabilir diye düşünüyorum , adamın yazdıklarını okuyun
------------------------------------------------------------------------
4x1 in sonunda ölen çocuk büyük bir ihtimalle sudan dolayı öldü önümüzdeki bölümde bir çok zombinin gözü de onun gibi kanamış ve fragmanda su içerseniz hayatınızı riske atarsınız diyor fragman
Arkadaşlar, sonda vereceğim fragmanda 3:25 e bakın
--------------------------------------------------------------------
teorilerimin arasında buda vardı ama oranı düşüktü 🙂
@Forumdash
@007At
@GreatOttoman
@KK|Batman
@BesaleT
@OzaN
Çıkar ararlar ne var.Oha çok saçma bence ya.Tamam doğru tahmindir de bu adamlar susuz napacak.
bende onu düşünüyorum , su hayattırOha çok saçma bence ya.Tamam doğru tahmindir de bu adamlar susuz napacak.
aynen senin dediğin gibi olucakTyresee ölmez. Çizgi romandaki spor salonundaki sahneyi dışarı taşımışlar,Rick ile kavga edeceklerini gösterecekler.
önümüzdeki bölümde belli olur herşeySuda içmezlerse ne halt edecem bunlar.
Dizinin sadece 1.sezon 1.bölüm ve 4. sezon 1. bölümünü izledim
4. sezon çok iyi başladı ormandaki kadının kocasını saklaması çok duygusaldı ölürkenki 3 soru olayıda çok güzeldi
Oha çok saçma bence ya.Tamam doğru tahmindir de bu adamlar susuz napacak.
başlıyacam inşallah 2 - 3 seneye 😛 dün akşam başlayacaktım saat 2di cesaret edemedim bu öğlen gündüz ışığında başlıyacam inşallahÖyle şey mi olur nasıl izliyorsun. İzle bence baştan seversin tüm Dünya sevdiğine göre.
başlıyacam inşallah 2 - 3 seneye 😛 dün akşam başlayacaktım saat 2di cesaret edemedim bu öğlen gündüz ışığında başlıyacam inşallah
Zombilerin kana bulaşmıştır. Hershel'in çiftliğindeki kuyudaki zombiyi çıkarırken zombi parçalanmıştı ve suyu içmemişlerdi.Öyle şey mi olur nasıl izliyorsun. İzle bence baştan seversin tüm Dünya sevdiğine göre.
Zombiler suya tükürmüş panpa.
başla şimdi ne 2-3 senesibaşlıyacam inşallah 2 - 3 seneye 😛 dün akşam başlayacaktım saat 2di cesaret edemedim bu öğlen gündüz ışığında başlıyacam inşallah
yaş 16da ne bileyim gecenin 2sinde hop diyo zombi çıkacak bam diye bi sesle, 2 bölüm izlediğim için diziyi bilmiyomYaş kaç ki ? Korkunç bi dizi değil ya +15 isen hele hiç sıkıntı yok.
inşallah başlıyorum bugün 1 - 2 haftaya size yetişirimbaşla şimdi ne 2-3 senesi
korkunç filan deyil yani abartmayın 🙂, bugünden başla bence 🙂
herkesi TWD fanı yapma çabanı anlamıyorumbaşla şimdi ne 2-3 senesi
korkunç filan deyil yani abartmayın 🙂, bugünden başla bence 🙂
2x4 bölümdüZombilerin kana bulaşmıştır. Hershel'in çiftliğindeki kuyudaki zombiyi çıkarırken zombi parçalanmıştı ve suyu içmemişlerdi.
size kaliteli diziler izlettirmeye çalışıyorum 🙂🙂herkesi TWD fanı yapma çabanı anlamıyorum
teşekkürler zombili zombili diziler için2x4 bölümdü
aynen öyle , ama bence burda ki suyun zehirlendiği yönündeyim
size kaliteli diziler izlettirmeye çalışıyorum 🙂🙂
dün ilk msj direk TWD izliyormusun du @Harunnn60
Zombilerin kana bulaşmıştır. Hershel'in çiftliğindeki kuyudaki zombiyi çıkarırken zombi parçalanmıştı ve suyu içmemişlerdi.