AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önce ilk 2-3 dk izleyip ardından gizemli bir o kadar ürkütücü-korkunç jeneriğini müziğini bile özlemişim:gangnam:
Marketteki sahneler muazzamdı, ucak/helikaptor bişeye benzetemediğim şeyin düşüş sahnesi haricinde. Adamlar zombileri süper ötesi yapmişlar yahu:X Her bişeyi çürümüş kokuş muhteşem.Yok kafasından deri ayrılması yok çürdüğünden ayağinin topuktan ayrılması filan gerçekten süper ayrıntılar.
Bu arada o hasta kadının olayı çokta kötü değildi Rick'in akıl hastaliğina gönderme yaptilar.Zaten son dakikalarda bahsetmişlerdi. Herneyse o hasta kadın Breaking Bad'teki "meth satıcısı" değil mi @OzaN ??? :F Lady Gaga'ya ne kadarda benziyordu yakından:F
Michonne o soğuk kadın tavrını sempatikliğe bırakmiş iyide olmuş.Darly'a daha çok rol vermeye başlamişlar ve ön plana cıkmış.Kesin bu sezon gidici:( Hee o yaşlı kadınla aşk yaşamalarini hiç yakıştıramadım:T: Abla kardeş gibi takılsalarda iyi olurdu.

Önce ilk 2-3 dk izleyip ardından gizemli bir o kadar ürkütücü-korkunç jeneriğini müziğini bile özlemişim:gangnam:
Marketteki sahneler muazzamdı, ucak/helikaptor bişeye benzetemediğim şeyin düşüş sahnesi haricinde. Adamlar zombileri süper ötesi yapmişlar yahu:X Her bişeyi çürümüş kokuş muhteşem.Yok kafasından deri ayrılması yok çürdüğünden ayağinin topuktan ayrılması filan gerçekten süper ayrıntılar.
Bu arada o hasta kadının olayı çokta kötü değildi Rick'in akıl hastaliğina gönderme yaptilar.Zaten son dakikalarda bahsetmişlerdi. Herneyse o hasta kadın Breaking Bad'teki "meth satıcısı" değil mi @OzaN ??? :F Lady Gaga'ya ne kadarda benziyordu yakından:F
Michonne o soğuk kadın tavrını sempatikliğe bırakmiş iyide olmuş.Darly'a daha çok rol vermeye başlamişlar ve ön plana cıkmış.Kesin bu sezon gidici:( Hee o yaşlı kadınla aşk yaşamalarini hiç yakıştıramadım:T: Abla kardeş gibi takılsalarda iyi olurdu.
Yok o değil. :D

Darly gitmez bence. Carol'ı kimse sevmiyor, ben de sevmiyorum. O kadar kişi öldü o ölmedi gitti. :D

benim en sevdiğim dizi başlamış , bundan daha iyi bir şey ne olabilir ki :Z

bölümü izledim , bence iyi bir bölümdü , ama daha iyiside olabilirdi 🙂

rick ve tanıştığı kadın daha iyi bir yere bağlanabilirdi aceleci gibi olmuş , daha farklı bir şey bekleyebilirdim:T:

alışveriş mağazası bölümü gayet güzeldi , aksiyon hiç hız kesmedi
burda yapımcıyı alkışlıyoruz parayı kıymış bu sefer :Z

hapishane çok değişmiş , tarla , hayvancılık derken bunlar kendilerini kaptırmışlar iyide olmuş ,aç kalmazlar :kiki:

yeni gelen karekterler çok fazla sırıtmadı zaten ilk bölümden 3 kişiyi harcadılar 🙂
jenerik aynı bazı değişiklikler yapmışlar
vali hakkında bir şey bilinmiyor
o domuzla ilgili bir şey cıkacak
aynı şekilde carl arkadaşıda öyle
çok soru işaretleriyle bitti (b)
bakalım neler olucak benim puanım 7.8 🙂

bu sezona lori ve özellikle andrea ne çok yakışırdı ama işte senaristlerin alıcağı olsun kıydılar ikisinede :(:(

nasıl ekşin yoktu ya , ama 2.bölümde artacağı kesin 🙂
fazla ekşin yoktu,hemen geçmişti.Ama 4.sezonun ilk bölümü olduğu için gayet normal. 2.Bölümde daha fazla olacak.

Merle ve Andrea'nın ölmesi diziyi mahvetti. Yabancılaştım diziye. Çok gereksiz karakterler kaldı.
katılıyorum Andrea , Merle , Lori ölmemeliydi ,yapımcılar çok erken davrandı , bu yüzden kızgınım aslında :(:(

Marketteki sahneler muazzamdı, ucak/helikaptor bişeye benzetemediğim şeyin düşüş sahnesi haricinde.

ben onun ne olduğunu hala anlayamadım , efekt programı iyi değildi sanırım yapamamışlar çünkü 🙂🙂

fazla ekşin yoktu,hemen geçmişti.Ama 4.sezonun ilk bölümü olduğu için gayet normal. 2.Bölümde daha fazla olacak.
katılıyorum 🙂 , özellikle araba sahnesi merak ediyorum , oradan nasıl kurtulacaklar (b)

katılıyorum Andrea , Merle , Lori ölmemeliydi ,yapımcılar çok erken davrandı , bu yüzden kızgınım aslında :(:(

ben onun ne olduğunu hala anlayamadım , efekt programı iyi değildi sanırım yapamamışlar çünkü 🙂🙂

katılıyorum 🙂 , özellikle araba sahnesi merak ediyorum , oradan nasıl kurtulacaklar (b)
o düşen şey helikopterdi @Forumdash

ben beth ile olan sahnede bir şey olacak zannettim :A

NOT : 3 sezon sonuyla 4 sezon başlangıcı arasında geçen zaman hakkında bir kafa karışıklığı olmuş.
4 sezon 1 bölümün adı "kazasız 30 gün". bu, 3 sezon finalinden beri geçen zamanı değil, aylaklara kayıp verilmeden geçen zamanı gösteriyor, Geçen sezondan bu yana ise 6 ay geçmiş gibi görünüyor. yani kışı atladılar , zaten ekinlerin boyundan, domuzların sayısından, oturtulan organizasyondan ve karakterler arasındaki güven ve samimiyet seviyesinden bu belli oluyor 🙂🙂

Fena başlamadı dizi, yeni karakterlerin gelmesi iyi olmuş. Bu sezon zombilerle savaşcaklar heralde bayaa kanlı bölümler olacak :D