Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,634
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
öyle bir yazmışsın ki , yapımcılar dizi hakkında bilgi verir gibi 🙂Çizgi romandaki bazı sahneler 2.Bölümde hayat bulacak.
bi de hayat bulacak demişim,sanki ölmüştü zombi olup hayatta oluyoröyle bir yazmışsın ki , yapımcılar dizi hakkında bilgi verir gibi 🙂
Öyle şey mi olur nasıl izliyorsun. İzle bence baştan seversin tüm Dünya sevdiğine göre.
Zombiler suya tükürmüş panpa.
Yuh nazi yaptın adamları ölmeden nasıl yaksınlar kadını.Geçen haftaki fragmanın tamamı olmadı. @Forumdash malesef haklı çıktın.
Ama Bölüm çok iyiydi.Sonlara doğru tempo düşsede sonunda yine müthiş bitirdiler.
Karen benim favorimdi keşke hastalığın çözümünü onun üstünde gösterselerdide ölmeseydi.
Rick sahalara geri dönüyor galiba.
Şu sarışın kızıda anlamadım.Psikopatmıdır nedir.Hangi mantıklı insan babasını öldürmek isterdi.Daha önceki bölümlerdede olmuştu.Hiç mantığıma sığdıramıyorum.
Zombileride besleyen o kızdır kesin.Kızın hiç mantıklı davranışı yok.Bir an önce ölsün.Küçüğü bile daha mantıklı hareket ediyor.
Sonu ise harikaydı.Acaba zombi olmadan yaktılarmı Karen'ı.Muhtemelen fragmanda zenci adam o nedenle bağırıyordu.
3. bölümün fragmanı süperdi.Ama yine hepsi olmayacak galiba.Haftaya çok iyi olacak yine.
Yuh nazi yaptın adamları ölmeden nasıl yaksınlar kadını.
- Bölüm aksiyonlu ve güzeldi yine.
- Domuzların ölmesine çok sevindim valla.
- O küçük sarışın kızda birşeyler var hadi hayırlısı çok sinsi bakıyor vallaha.
- Bu virüs şeyinde bence valinin parmağı var çünkü hatırlarsanız kafalarla filan deneysel bişeyler yapıyordu.
- Birde Michonne'un bebeği filan mı ölmüş ne olmuş ona ya garibim acıdım ya.
Michonnenin iki çocuğu varmış ve ölmüş. Çizgi romanda öyle yani.Yuh nazi yaptın adamları ölmeden nasıl yaksınlar kadını.
- Bölüm aksiyonlu ve güzeldi yine.
- Domuzların ölmesine çok sevindim valla.
- O küçük sarışın kızda birşeyler var hadi hayırlısı çok sinsi bakıyor vallaha.
- Bu virüs şeyinde bence valinin parmağı var çünkü hatırlarsanız kafalarla filan deneysel bişeyler yapıyordu.
- Birde Michonne'un bebeği filan mı ölmüş ne olmuş ona ya garibim acıdım ya.
Çizgi romanı atıyım oku istersen ama çok erotik sahneler varSöylemek zorunda değildin. Spoiler'i yedirdin hemen.
Bu arada dizimiz TT'de ilk sırada :
Ekli dosyayı görüntüle 21744
O zaman ne anlamı kalıcak dizi izlemenin.Çizgi romanı atıyım oku istersen ama çok erotik sahneler var
dizi çizgi romanla aynı gitmiyor.O zaman ne anlamı kalıcak dizi izlemenin.
Dizi biterse izlerim ancak.dizi çizgi romanla aynı gitmiyor.
dizi çizgi romanla aynı gitmiyor.
manga vadisi the walking dead yazAynı gitmiyorsa bana göndersene.
dizi ile alakası yok gerçekten bir okursan şaşarsınDizi biterse izlerim ancak.
Sonunda s04b02'yi izledim
Genel itibariyle süper bi bölümdü.Dizinin reklam saatleri çok iyi sanırım Kestikleri için biz göremiyoruz ama zamanında veriyorlar.Eğer o aralar olmasa nefessizlkten küt diye giderim O derece heycanla izliyorum
Kadının yakılmasına pek üzüldüğüm söylenemez.Sevndim, o kadını Teen Wolf'tada izliyorum pek beğenmiyorum oyunculugunu😕 Her dizide oynamasına da anlam veremiyorum😕Kadının canlı yakıldıgna ihtimal vermiyorum, yerdeki kan hücre odasından başlıyor.Kadın coktan zombi olmuş onlarin üzerlerine saldirmiştir ancak. Kafasına geçirmişlerdir bir tane bıçak/ok Sürüklenerek dışarı götürülmüştür(Dexter😎)
O küçük kızlardan abla olanı harbiden psikopatin önde gideni😕 @sokak sanati bence de fare olayıda onun yuzunden oldu. Zaten ölen çocuka aşıkmış ve çocukta ateistmiş. Zombilere sempati duyma olasılıklari çok.
Michone'nun cocuguda zombi olarak öldüyse kıyamam ona Bi flashback yapsalarda baby zombie nasıl olurmuş görsek @sokak sanati Hazır bebeklerden bahsederken bebeğin yerde oturup bardaklarla oynama sahnesi çok kötü bi sahneydi.Koskoca diziye bu tur efektler yakiştiramıyorum Bebeğin orda olmadiğini yerleştirme oldugu çok belliydi Helikopteri de benzetememişlerdi zaten