AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
-------------------------------------------------------------------
THE WALKİNG DEAD
4x2 de Kareni neler bekliyor ?
Yeni bölüm pazartesi akşamı 21:30'da FX'te!
apmctvline2.files.wordpress.com_2013_10_the_walking_dead_seasoe6636f498c192f73bc1c928e82afb379.jpg

ai.huffpost.com_gen_1415043_thumbs_o_THE_WALKING_DEAD_570.jpg_e4da3b7fbbce2345d7772b0674a318d5.jpg

Heyecan ve aksiyonlu dolu bir bölümü sakın kaçırmayın.... !
----------------------------------------------------------------

Ekli dosyalar

• apmctvline2.files.wordpress.com_2013_10_the_walking_dead_seasoe6636f498c192f73bc1c928e82afb379.jpg
    apmctvline2.files.wordpress.com_2013_10_the_walking_dead_seasoe6636f498c192f73bc1c928e82afb379.jpg
    34.1 KB · Hit: 525
  • awww.collegemagazine.com_userFiles_FCK_articles_3130_images_fx.gif
    awww.collegemagazine.com_userFiles_FCK_articles_3130_images_fx.gif
    5.6 KB · Hit: 410
  • ai.huffpost.com_gen_1415043_thumbs_o_THE_WALKING_DEAD_570.jpg_e4da3b7fbbce2345d7772b0674a318d5.jpg
    ai.huffpost.com_gen_1415043_thumbs_o_THE_WALKING_DEAD_570.jpg_e4da3b7fbbce2345d7772b0674a318d5.jpg
    25.5 KB · Hit: 264
Son düzenleme:
4x2'yi izledim.

Süper bir bölümdü. Bol kanlı bol zombili geçti bu bölüm. Su da ne varsa artık içeni yüzünü yıkayanı öldürüyor. Kızlara üzüldüm babaları o halde ölürken görünce :( Rick reyiz domuzları feda etti kurtardı grubu yine. İlerleyen bölümler daha heyecanlı ve daha duygusal geçecek gibi.

Geçen haftaki fragmanın tamamı olmadı. @Forumdash malesef haklı çıktın.:(

Ama Bölüm çok iyiydi.Sonlara doğru tempo düşsede sonunda yine müthiş bitirdiler.:)
Karen benim favorimdi keşke hastalığın çözümünü onun üstünde gösterselerdide ölmeseydi.:T
Rick sahalara geri dönüyor galiba.
Şu sarışın kızıda anlamadım.Psikopatmıdır nedir.Hangi mantıklı insan babasını öldürmek isterdi.Daha önceki bölümlerdede olmuştu.Hiç mantığıma sığdıramıyorum.(b)
Zombileride besleyen o kızdır kesin.Kızın hiç mantıklı davranışı yok.Bir an önce ölsün.Küçüğü bile daha mantıklı hareket ediyor.:bağır:
Sonu ise harikaydı.Acaba zombi olmadan yaktılarmı Karen'ı.Muhtemelen fragmanda zenci adam o nedenle bağırıyordu.
3. bölümün fragmanı süperdi.Ama yine hepsi olmayacak galiba.Haftaya çok iyi olacak yine.:D

Geçen haftaki fragmanın tamamı olmadı. @Forumdash malesef haklı çıktın.:(

Ama Bölüm çok iyiydi.Sonlara doğru tempo düşsede sonunda yine müthiş bitirdiler.:)
Karen benim favorimdi keşke hastalığın çözümünü onun üstünde gösterselerdide ölmeseydi.:T
Rick sahalara geri dönüyor galiba.
Şu sarışın kızıda anlamadım.Psikopatmıdır nedir.Hangi mantıklı insan babasını öldürmek isterdi.Daha önceki bölümlerdede olmuştu.Hiç mantığıma sığdıramıyorum.(b)
Zombileride besleyen o kızdır kesin.Kızın hiç mantıklı davranışı yok.Bir an önce ölsün.Küçüğü bile daha mantıklı hareket ediyor.:bağır:
Sonu ise harikaydı.Acaba zombi olmadan yaktılarmı Karen'ı.Muhtemelen fragmanda zenci adam o nedenle bağırıyordu.
3. bölümün fragmanı süperdi.Ama yine hepsi olmayacak galiba.Haftaya çok iyi olacak yine.:D
Yuh nazi yaptın adamları ölmeden nasıl yaksınlar kadını. :D

1. Bölüm aksiyonlu ve güzeldi yine.
  2. Domuzların ölmesine çok sevindim valla. :D
  3. O küçük sarışın kızda birşeyler var hadi hayırlısı çok sinsi bakıyor vallaha. :D
  4. Bu virüs şeyinde bence valinin parmağı var çünkü hatırlarsanız kafalarla filan deneysel bişeyler yapıyordu.
  5. Birde Michonne'un bebeği filan mı ölmüş ne olmuş ona ya garibim acıdım ya. :T

3. O küçük sarışın kızda birşeyler var hadi hayırlısı çok sinsi bakıyor vallaha. :D
  4. Bu virüs şeyinde bence valinin parmağı var çünkü hatırlarsanız kafalarla filan deneysel bişeyler yapıyordu.
  5. Birde Michonne'un bebeği filan mı ölmüş ne olmuş ona ya garibim acıdım ya. :T

Bilmem.Bu sezon iyice psikopatlar doldu diziye.Yakabilirler.:D

Aynen bende çok üzüldün michonne'a.Yazık ya.:T

O sarışın var ya.Çok fena olaylar yaratacak.Şimdiden atsınlar Zombilerin önüne.Pislik gerizekalı kız.:bağır:Çok sinirlendirdi şuan bile beni.

Michonnenin iki çocuğu varmış ve ölmüş. Çizgi romanda öyle yani.

Harika bir bölümdü aksiyonu bol. :D

Tyresse reyise hata yapıldı yakıldı sevgilisi. :( Bunu hiç beklemiyordum.
Rick reyisin geri dönüşü çok iyi oldu.
Michionne reyisin bebeklerle ilgili bir olayı var sanırsam.Karizmasını çizdirdi reyis. :(

Gelecek haftadaki bölümü bekliyoruz ! :D

Sonunda s04b02'yi izledim:X
Genel itibariyle süper bi bölümdü.Dizinin reklam saatleri çok iyi sanırım:F Kestikleri için biz göremiyoruz ama zamanında veriyorlar.Eğer o aralar olmasa nefessizlkten küt diye giderim:F O derece heycanla izliyorum:X

Kadının yakılmasına pek üzüldüğüm söylenemez.Sevndim, o kadını Teen Wolf'tada izliyorum pek beğenmiyorum oyunculugunu😕 Her dizide oynamasına da anlam veremiyorum😕Kadının canlı yakıldıgna ihtimal vermiyorum, yerdeki kan hücre odasından başlıyor.Kadın coktan zombi olmuş onlarin üzerlerine saldirmiştir ancak. Kafasına geçirmişlerdir bir tane bıçak/ok:F Sürüklenerek dışarı götürülmüştür(Dexter😎)

O küçük kızlardan abla olanı harbiden psikopatin önde gideni😕 @sokak sanati bence de fare olayıda onun yuzunden oldu. Zaten ölen çocuka aşıkmış ve çocukta ateistmiş. Zombilere sempati duyma olasılıklari çok.

Michone'nun cocuguda zombi olarak öldüyse kıyamam ona:T Bi flashback yapsalarda baby zombie nasıl olurmuş görsek:F @sokak sanati Hazır bebeklerden bahsederken bebeğin yerde oturup bardaklarla oynama sahnesi çok kötü bi sahneydi.Koskoca diziye bu tur efektler yakiştiramıyorum:( Bebeğin orda olmadiğini yerleştirme oldugu çok belliydi:( Helikopteri de benzetememişlerdi zaten:T:

Sonunda s04b02'yi izledim:X
Genel itibariyle süper bi bölümdü.Dizinin reklam saatleri çok iyi sanırım:F Kestikleri için biz göremiyoruz ama zamanında veriyorlar.Eğer o aralar olmasa nefessizlkten küt diye giderim:F O derece heycanla izliyorum:X

Kadının yakılmasına pek üzüldüğüm söylenemez.Sevndim, o kadını Teen Wolf'tada izliyorum pek beğenmiyorum oyunculugunu😕 Her dizide oynamasına da anlam veremiyorum😕Kadının canlı yakıldıgna ihtimal vermiyorum, yerdeki kan hücre odasından başlıyor.Kadın coktan zombi olmuş onlarin üzerlerine saldirmiştir ancak. Kafasına geçirmişlerdir bir tane bıçak/ok:F Sürüklenerek dışarı götürülmüştür(Dexter😎)

O küçük kızlardan abla olanı harbiden psikopatin önde gideni😕 @sokak sanati bence de fare olayıda onun yuzunden oldu. Zaten ölen çocuka aşıkmış ve çocukta ateistmiş. Zombilere sempati duyma olasılıklari çok.

Michone'nun cocuguda zombi olarak öldüyse kıyamam ona:T Bi flashback yapsalarda baby zombie nasıl olurmuş görsek:F @sokak sanati Hazır bebeklerden bahsederken bebeğin yerde oturup bardaklarla oynama sahnesi çok kötü bi sahneydi.Koskoca diziye bu tur efektler yakiştiramıyorum:( Bebeğin orda olmadiğini yerleştirme oldugu çok belliydi:( Helikopteri de benzetememişlerdi zaten:T:

Bence yakmış olabilirler.Eğer Zombi oldularsa sadece kafalarına geçirirlerdi.O sahneyi çok merak ediyorum acaba ne olmuş.Zenci çıldırıyor zaten fragmanda.

O sarışın kızı öldürsünler.çok sinirlendiriyor beni.Bütün bölümündeki zevkimi yiyor aptallıklarıyla.
Şu aileden biri zombi olduğunda neden aileden biri öldürmek ister bir türlü anlamıyorum.Amy'dede böyle olmuştu.Loridede.Dünkü bölümdede.Sarışın kız neden babasını Corol öldürecekken ben yapmalıyım dedi anlamadım.Saçmalık bunlar.:(