AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hershel veya Carol'a elveda.
bence de onlar bu sezon gidici :D

----------------------------------------------------------------------------------
Zaten bekliyorduk ama yine de çok güzel bir haber:
5. sezon onaylandı!
---TWD----

awww.sinetif.com_wp_content_gallery_the_walking_dead_1_sezon_fotograflari_walking_dead_1.jpg

------------------------------------------------------------------------------------

Ekli dosyalar

• a4.bp.blogspot.com__NAN8uARS0pw_UEDXICEpTnI_AAAAAAAAAH0_jly3usRFrVI_s400_the_walking_dead.jpg
    a4.bp.blogspot.com__NAN8uARS0pw_UEDXICEpTnI_AAAAAAAAAH0_jly3usRFrVI_s400_the_walking_dead.jpg
    23.8 KB · Hit: 402
  • awww.sinetif.com_wp_content_gallery_the_walking_dead_1_sezon_fotograflari_walking_dead_1.jpg
    awww.sinetif.com_wp_content_gallery_the_walking_dead_1_sezon_fotograflari_walking_dead_1.jpg
    69.2 KB · Hit: 414
Son düzenleme:
Genel olarak durgun bir bölümdü ama son sahneyle biraz olsun affettirdi kendini ama artık şu hapishaneden çıkmaları lazım çok sıkmaya başladı.Michonne'nun kafa kesme sahneleri çok iyi yaa :D

The Walking Dead 4x04 Promo "Indifference"

Anlaşılan o ki bu sezon bir hayli heyecanlı geçecek!
Yeni bölüm pazartesi akşamı 21:30'da FX'te!

The Walking Dead 4x04 Sneak Peek "Indifference"

The Walking Dead 4x04 Sneak Peek #2 "Indifference"

4. bölümden minik bir kesiti ilk bizden izle! Tamamı Amerika yayınından bir gün sonra pazartesi 21:30'da FX'te!

4x4'ü de izledim.

Heyecanı bol bir bölümdü. Grup dışarı çıkınca heyecanlı oluyor bölümler. Rick reyiz iyi yaptı Carol'u göndermekle. Daryl reyizin grubu yola çıktı ama yolda bişeyler olcak bence hemen dönemezler :D

S04 B04 izledim
Pek bişey yoktu, benim için sıkıcı bi bölümdü. Rick ve Carol hesaplaşti belki önemli gelişme bu oldu dizi içinde. Genele baktiğimizda sıkıntılı bölümdü(b) 2.sezondan sonra ilkkez sıkıldım:(

Haftalar sonra yeniden dizilere geri dönüş yaptım. :)

4x2'yi izledim. Güzel bölümdü yeni konular çıktı sonu yine merakta bırakacak şekilde bitti.

9 alır benden bu bölüm.

4x3 ve 4x4'ü de izleyeceğim birkaç gün içinde. :)

4x4 izledim
çok fazla söze gerek yok bence , geçen ki bölüme göre daha iyiydi 🙂

daryl ve grubunun aksiyon sahneleri iyiydi , diğer zencinin içkiye düşkünlüğü yuh dedirtti gerçekten , keşke onu orda bıraksalardı , gerçi daryl ağzının payını verdiya neyse :F

carol ve rick gelirsek
en rick hata yaptığını düşünüyorum , zaten son sahnede pişman oldu , gözlerinden belliydi
carol grubun ilk üyelerindendi , son yaptıkları hatalıydı ama rick onun göndermemesi lazımdı

carol da değişim inanılmaz gerçekten , kadın baya cesaretli , korkusuz
geri dönecektir ama nasıl acaba ?(b)

NOT : rick , daryl dışındakilerin anlaşması 13 bölüm olduğu için bazı karekterler bu bölüm yoktu
2.NOT : Vali gelecek bölüm sahalara geri dönüyor
:D
bölüme puanım 7

Son düzenleme:
4.bölümü şimdi izledim bence durgun ve sıkıcı bir bölümdü o eski sezonları düşündükçe bu sezon daha hiçbir gelişme olmamış. :D

İlk gruptan kimse kalmadı neredeyse. :D

Dün 4x2'yi bugün 4x3'ü izledim tek bölüm kaldı yetişmeme. :)

Pek beğenilmemiş 4x3 durgun falan denilmiş ama bence çok iyi bölümdü. Yeni hastalık konusunu sevdim. Carol'ı tam sevmeye başlamıştım ki yaptığı olay iyice nefret ettirdi. (Tahmin etmiştim gerçi bölüm sırasında.)

4. bölümü de yarın izlerim yüksek ihtimal.

Not: Bu mesajı alıntılayıp 4. bölümden spoiler vereni banlarım, fragmanı bile izlemedim heyecan kaçmasın diye. :D

4x4'ü de izledim.

Herkes sıkıcı demiş yine ama bence gayet iyiydi. Daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki. :D

Rick, Carol'ı yollayarak doğru yaptı. Yoksa Ty ile işler karışırdı.

Bob'dan bir şeyler çıkacak gibi gözüküyordu. Açıkçası ben Carol değil de o öldürmüş olabilir diye tahmin ediyordum ama başka işler karıştırdı. Daryl'nin tepkisi biraz abartı gibi geldi bana yine de. :)

Ty canavarlaştı iyice. Zaten kalıplıydı bir de hırslanınca acayip oldu. :D

Ergen gibi gözüken ikilinin gruba katılacağını düşünmüştüm ama o şekilde hiçbir olay olmadan ölmeleri gereksiz oldu sanki. Olan saate oldu. :):)

8 alır benden bölüm. :)

4x5'i izledim.

Süper bölümdü yine. Başları biraz durgun olsada sonlara doğru heyecan arttı. Glenn'in hastalığı ve Rick'in zombileri öldürmesi heyecanı iyice arttırdı. Vali çıktı yine ortaya, intikam ateşinide yakmış bekliyor :D

Bu bölüm tempoluydu gayet güzeldi.Rick'in oğlunun büyüdüğünü gördüğü sahneler duygulandırıyor :X Haftayaki bölümün fragmanı bomba ama pek aksiyonlu geçemeyecek gibi 😕