AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
8.2
Çok güzel bir bölümdü , aksiyon ve gerilim baya yüksekti 🙂
bölümün kahramanını Hershel ilan ediyorum, geçen hafta edindiğim bilgilere göre Hershel ölücek denmişti , ama ölmedi , zombilerle boğuştu sırada çok gerildim gerçekten ,hakkını yememek lazım Maggie de iyiydi :D

rick ve car gelirsek
açıkçası artık baba-oğul olmayı başarmışlar gerçek anlamda , geçen sezonlarda bu duyguyu veremiyorlardı 🙂
yalnız benim anlamadığım o kadar çok silah var madem , neden bu zombileri temizlemiyorsunuz ?:T:
bu bölümde gördük ki zombilerin sayısı ne kadar çoksa hapishane daha çabuk düşer

VE SON OLARAK
---THE GOVERNER RETURNS----

bu bölümdeki bu parçayı çok beğendim , arada böyle güzel şarkılar koysunlar hep

Son düzenleme:
Bu ara ben hem IMDb kullanıcılarıyla hem de üyelerle anlaşamıyorum herhalde. :( Herkes çok övmüş bölümü, IMDb'de şu an 9.0 puanla dizinin en iyi bölümü durumunda ama bence aksine önceki bölümlere göre biraz daha düşüktü.

Özellikle ilk yarısı çok sıkıcıydı. Aksiyon vardı ama bence yeterli duyguyu veremedi.

Hershell tam reyisti, kurtulmasına sevindim.

Vali geldi ama ne olarak geldi neler olacak kestiremiyorum şu an. Ben gelmesini beklemiyordum bu sezon, herhalde hastalık konusunu sürdürmeyecekler...

Sonuç olarak bence önceki bölümlere göre durgun, sıkıcı bölümdü.

Puanım: 7.5/10

Küçük bir hatırlatma !
BU HAFTA YENİ BÖLÜM VAR !
TWD YENİ BÖLÜM YARIN...

IMBD HATASI YÜZÜNDEN DİZİ-MAG TARİHLERİ KARIŞTIRMIŞ , ÇÜNKÜ ORDA Kİ TARİHLERE BAKARAK DÜZENLİYOR BÖLÜM TARİHLERİNİ

NOT admin onaylı :D

@Forumdash
@@007At
@@GreatOttoman
@@KK|Batman
@@BesaleT

return-of-the-governor.png

4x6'yı izledim.

Valinin gelmesi iyi oldu farklı olaylar olacak. Bu bölüm sadece Valiyi konu almasına rağmen güzel bir bölümdü. Valiyle kızın annesi arasında bişeyler olacağı belliydi :D Bu bölümde Valinin gerçekte nasıl biri olduğu gösterilmiş. Adam resmen reyizmiş, son sahnede kızı kurtarıp sana bişey olmasına asla izin vermeyeceğim demesi de bunu kanıtlar nitelikte.

Bu bölümle birlikte favorim Vali reyiz oldu :D

9/10

4x6'yı izledim.

Bilmiyorum unuttuğum bir bölüm var mıdır ama dizinin en kötü bölümüydü bence. İnanılmaz sıkıcıydı. Valiyi sevenler sevmiştir belki bölümü ama belki de dizi tarihinin en kötü adamlarından birini iyi adam diye yutturmaya çalışmak olmamış.

Fragmandan görülen o ki gelecek bölüm de bizimkilerden eser yok.

Puanım: 4/10

(Son zamanlarda bir dizi bölümüne verdiğim en düşük puan)

Bu bölüm tempoluydu gayet güzeldi.Rick'in oğlunun büyüdüğünü gördüğü sahneler duygulandırıyor :X Haftayaki bölümün fragmanı bomba ama pek aksiyonlu geçemeyecek gibi 😕
Geçen hafta demişim zaten :X Bu hafta ekleyecek oldugum şey sadece Vali Bey ayrıdan bir dizi yapsa yine izlenirmiş olacak:X Vali'ye spin-off yapar AMC kesin:F

Dün biraz acımasız davrandığımı kabul ediyorum 4 puan alacak kadar da kötü bölüm değildi ama izlerken gerçekten sıkıldım. Fakat şimdi düşününce fena bölüm değildi. :D

Dün biraz acımasız davrandığımı kabul ediyorum 4 puan alacak kadar da kötü bölüm değildi ama izlerken gerçekten sıkıldım. Fakat şimdi düşününce fena bölüm değildi. :D
sinirli anına denk gelmiştir :D

Geçen hafta demişim zaten :X Bu hafta ekleyecek oldugum şey sadece Vali Bey ayrıdan bir dizi yapsa yine izlenirmiş olacak:X Vali'ye spin-off yapar AMC kesin:F
kitap yaptılar birde spin-off yaparlarsa bıktırırlar valla :D