AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence yakmış olabilirler.Eğer Zombi oldularsa sadece kafalarına geçirirlerdi.O sahneyi çok merak ediyorum acaba ne olmuş.Zenci çıldırıyor zaten fragmanda.

O sarışın kızı öldürsünler.çok sinirlendiriyor beni.Bütün bölümündeki zevkimi yiyor aptallıklarıyla.
Şu aileden biri zombi olduğunda neden aileden biri öldürmek ister bir türlü anlamıyorum.Amy'dede böyle olmuştu.Loridede.Dünkü bölümdede.Sarışın kız neden babasını Corol öldürecekken ben yapmalıyım dedi anlamadım.Saçmalık bunlar.:(
Yakmalarının sebebi virüslu olduklarından dolayı sadece o kadını yakmamışlar ki art niyet arama boşuna. :D

----YAZIMDA SPOİLER VARDIR , İZLEMEYENLER OKUMASINLAR LÜTFEN ------

4x2- yorumlar
evt genel olarak ilk bölüme göre daha güzel bir bölümdü diyebilirim

zombileri fare ile besleyen kişinin babası ölen küçük kızın olmadığını düşünüyorum çünkü dikkatle izlenirse; el feneri ve farenin tutulduğu seviye zombi ile aynı seviyede yani boy olarak o küçük kız biraz fazla kısa kalıyor ayrıca feneri tutan elde çocuk eli değil. :T:

lizzie'de tam olarak carl tarzında bir çocuk. yeni ölen babasına üzülmesi gerekirken nick adını koyduğu zombiye üzülüyor. tam carl'ın sevgilisi olur ondan zaten. :F

michonne'un ise rick'in kızını ilk başta yaklaşmak istememesi, ama sarılınca ağlaması da zamanında bir evladını kaybettiğine işaret bence. ama bu dizide flashback denen bir şey olmadığı için, daha sonra öğreneceğimizi tahmin ediyorum

domuz sahnesine çok üzüldüm , yavrulardı sonuçta :T
patrick ateist olmasına çok şaşırdım , dinine bağlı zannediyordum😱

karene gelirsek ilk başta çok şanslı derken bölümün sonunda başına gelenler ürkütücü asıl kötü olan kimin yaktığı (b)

carolu normalde sevmezdim ama bu bölüm iyiydi herşey den tırsan kadın artık çok daha güçlü , 1 ve 2 sezonlara bakarsanız görürsünüz

son olarak hapishanede bir hain var , herkes doktordan şüpheleniyor tabi bende ama farklı bir sürpriz çıkabilir

bir sonra ki bölümde tyreese ve rick kavga ediyorlar , bakalım bu kavga hapishaneyi nasıl etkileyecek ?

Son düzenleme:
Bu Bölüm zenci Doktor çok geri plana düştü.:)Geçen bölüm boş yere o kadar gösterildi.2. bölümde bir şeyler bekliyordum ben.:D

----YAZIMDA SPOİLER VARDIR , İZLEMEYENLER OKUMASINLAR LÜTFEN ------

4x2- yorumlar
evt genel olarak ilk bölüme göre daha güzel bir bölümdü diyebilirim

zombileri fare ile besleyen kişinin babası ölen küçük kızın olmadığını düşünüyorum çünkü dikkatle izlenirse; el feneri ve farenin tutulduğu seviye zombi ile aynı seviyede yani boy olarak o küçük kız biraz fazla kısa kalıyor ayrıca feneri tutan elde çocuk eli değil. :T:

lizzie'de tam olarak carl tarzında bir çocuk. yeni ölen babasına üzülmesi gerekirken nick adını koyduğu zombiye üzülüyor. tam carl'ın sevgilisi olur ondan zaten. :F

michonne'un ise rick'in kızını ilk başta yaklaşmak istememesi, ama sarılınca ağlaması da zamanında bir evladını kaybettiğine işaret bence. ama bu dizide flashback denen bir şey olmadığı için, daha sonra öğreneceğimizi tahmin ediyorum

domuz sahnesine çok üzüldüm , yavrulardı sonuçta :T
patrick ateist olmasına çok şaşırdım , dinine bağlı zannediyordum😱

karene gelirsek ilk başta çok şanslı derken bölümün sonunda başına gelenler ürkütücü asıl kötü olan kimin yaktığı (b)

carolu normalde sevmezdim ama bu bölüm iyiydi herşey den tırsan kadın artık çok daha güçlü , 1 ve 2 sezonlara bakarsanız görürsünüz

son olarak hapishanede bir hain var , herkes doktordan şüpheleniyor tabi bende ama farklı bir sürpriz çıkabilir

bir sonra ki bölümde tyreese ve rick kavga ediyorlar , bakalım bu kavga hapishaneyi nasıl etkileyecek ?
işaretlediğim mavi yer michonnenin çocuk durumu çizgi romanda vardı :D

The Walking Dead 4x03 Sneak Peek "Isolation"

Hastalık gitgide yayılırken sıradaki kişi Sasha mı ?
Tyreese ve Rick kavgası hapishaneyi nasıl etkileyecek ?

Anlaşılan o ki bu sezon bir hayli heyecanlı geçecek
Yeni bölüm pazartesi akşamı 21:30'da FX'te!

Son düzenleme:
The Walking Dead 4x03 Sneak Peek "Isolation"

Sıradaki kişi Sasha mı ?
Tyreese ve Rick kavgası hapishaneyi nasıl etkileyecek ?

anlaşılan o ki bu sezon bir hayli heyecanlı geçecek!
sasha hangisi,tyresee nin kardeşi olan mı :D

awww.thenerdpocalypse.com_wp_content_uploads_2013_10_TWD_torched_bodies.jpg

WHAT İS HAPPENING ?

Ekli dosyalar

• awww.thenerdpocalypse.com_wp_content_uploads_2013_10_TWD_torched_bodies.jpg
    awww.thenerdpocalypse.com_wp_content_uploads_2013_10_TWD_torched_bodies.jpg
    48.6 KB · Hit: 269
Bölüm iyiydi.Biraz sıksa da. Bu bölümde çizgi romandan sahneler epey bir fazlaydı. Karen ve David'i kimin öldürdüğü de belli olduğuna göre zombileri besleyeni de görürüz yakında. Hastalıkta ana karakterlerden birkaçına veda edeceğiz. @Forumdash vali güçlenip geri dönebilir.

Hapishaneden çıkmaları da yakındır.Çünkü çitler fazla dayanmaz.Radyodan duydukları şeye kafaya takarlar. Bu arada 3.sezonda hapishanenin bir tarafı yıkıktı.Oraya ne oldu?

Hatırlarsınız belki.Mini bölümlerde bir adam (soğuk hava deposundaki) vardı.Adını şimdi hatırlamıyorum,kardeşini arıyordu. Belki o adamdır radyoda yayın yapan? Ha, yayın yapan o değilse kesin Ricklerin grubuna katılacak.

---- 4x3 Bölüm Yorumları ----
Genel olarak durgun bir bölümdü , son 5 dakika iyiydi

açıkçası şaşırtma yapmak istemişler 2 kişiyi yakanının carol olduğunu
ben şaşırdım mı ? evt şaşırdım ama karekterin yapısına ters biraz
açıkçası gereksiz buldum

grip salgını o kadar yayılmış ki sasha dan sonra gleen de hasta olmuş

Glenn şimdi o kadar insan öldükten sonra ölmezse de saçma olucak,ölürse zaten saçma olucak. :(
Ben maggie den aşırı bir tepki bekliyodum ama yaptığı tek şey "glenn hasta ühühü" oldu :kiki:

onu geçtim hershel herkes için koşuşturuyor , neymiş çay yapıcak mış , iyi geliyor muş :F

araba sahnesi çok güzeldi , hakkını yememek lazım
rick gelirsek çok durgun gerçekten lider olarak gözükmüyor , loriden sonra bir türlü kendine gelemedi adam

andrea ve lori'nin ölümüyle oluşan kadın boşluğunu

her sezon herkese karışan, kendi kafasına buyruk kadın karakteri ortaya çıkarıyorlar ya
işte bu sezon o carol imiş onu anladık bu bölüm :F

bu arada ana kadrodan birisi ayrılacakmış...
10 üzerinden 6.8
@sokak sanati @Forumdash @007At@GreatOttoman

---- 4x3 Bölüm Yorumları ----
Genel olarak durgun bir bölümdü , son 5 dakika iyiydi

açıkçası şaşırtma yapmak istemişler 2 kişiyi yakanının carol olduğunu
ben şaşırdım mı ? evt şaşırdım ama karekterin yapısına ters biraz
açıkçası gereksiz buldum

grip salgını o kadar yayılmış ki sasha dan sonra gleen de hasta olmuş

Glenn şimdi o kadar insan öldükten sonra ölmezse de saçma olucak,ölürse zaten saçma olucak. :(
Ben maggie den aşırı bir tepki bekliyodum ama yaptığı tek şey "glenn hasta ühühü" oldu :kiki:

onu geçtim hershel herkes için koşuşturuyor , neymiş çay yapıcak mış , iyi geliyor muş :F

araba sahnesi çok güzeldi , hakkını yememek lazım
rick gelirsek çok durgun gerçekten lider olarak gözükmüyor , loriden sonra bir türlü kendine gelemedi adam

andrea ve lori'nin ölümüyle oluşan kadın boşluğunu

her sezon herkese karışan, kendi kafasına buyruk kadın karakteri ortaya çıkarıyorlar ya
işte bu sezon o carol imiş onu anladık bu bölüm :F

bu arada ana kadrodan birisi ayrılacakmış...
10 üzerinden 6.8
@sokak sanati @Forumdash @007At@GreatOttoman
Hershel veya Carol'a elveda.