AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çocuk öldü işte :D
Çocuğun büyük ihtimal bağışıklık sistemi çökmüştü.Ve böylelikle virüs etkisini gösterdi.

patrick konusu çok süpheli bence , çok farklı şeyler çıkacak diye tahmin ediyorum ben
awalkingdeadbr.com_wp_content_uploads_2013_09_Spoiler_Patrick_0e9668814f7a94607accede95134f1c2.jpg

4x2 :aylak olan patrick diğerlerine saldırıyoryor

Ekli dosyalar

• awalkingdeadbr.com_wp_content_uploads_2013_09_Spoiler_Patrick_0e9668814f7a94607accede95134f1c2.jpg
    awalkingdeadbr.com_wp_content_uploads_2013_09_Spoiler_Patrick_0e9668814f7a94607accede95134f1c2.jpg
    39.2 KB · Hit: 379
Yok o değil. :D

Darly gitmez bence. Carol'ı kimse sevmiyor, ben de sevmiyorum. O kadar kişi öldü o ölmedi gitti. :D
Bilemedim, o kadını ona benzettim:X İMDB'deki sayfasında TWD yazmıyor keşke yazaydı:X

o düşen şey helikopterdi @Forumdash

ben beth ile olan sahnede bir şey olacak zannettim :A
Kızın sevgilisi öldü. Kendinden büyüklere aşık olma sendromu yaşamazsa iyidir:F:F Sarilma olayında bende bişey hissettim Beth tarafından:X Darly bişey yapmazda Beth'e şüpheliyim hala:X

Bilemedim, o kadını ona benzettim:X İMDB'deki sayfasında TWD yazmıyor keşke yazaydı:X

Kızın sevgilisi öldü. Kendinden büyüklere aşık olma sendromu yaşamazsa iyidir:F:F Sarilma olayında bende bişey hissettim Beth tarafından:X Darly bişey yapmazda Beth'e şüpheliyim hala:X
çizgi roman gibi olsa beth ile darly işi pişirebilirdi :D
Buradaki gönderme Dale ve Andrea'dır.

Su pompalı sistem olduğu için kesildi o ne alaka ya :D çocukta hastalıktan öldü işte ölüncede normal olarak zombi olacak ya orda birini yiyecek yada suyu pisleyecek susuz kalacaklar. :D

dizimag ta çok önemli bir şey buldum
birisi patrick ölümünü çözdüğünü söylemiş , bana bu çok mantıklı geldi hatta bu yüzden olabilir diye düşünüyorum , adamın yazdıklarını okuyun

------------------------------------------------------------------------
4x1 in sonunda ölen çocuk büyük bir ihtimalle sudan dolayı öldü önümüzdeki bölümde bir çok zombinin gözü de onun gibi kanamış ve fragmanda su içerseniz hayatınızı riske atarsınız diyor fragman

Arkadaşlar, sonda vereceğim fragmanda 3:25 e bakın

--------------------------------------------------------------------

teorilerimin arasında buda vardı ama oranı düşüktü 🙂
@Forumdash
@007At
@GreatOttoman
@KK|Batman
@BesaleT
@OzaN

Son düzenleme:
Ne ırkçı heriflersiniz. :D Adama zenci diyip duruyonuz. :D
Değil mi ?

dizimag ta çok önemli bir şey buldum
birisi patrick ölümünü çözdüğünü söylemiş , bana bu çok mantıklı geldi hatta bu yüzden olabilir diye düşünüyorum , adamın yazdıklarını okuyun

------------------------------------------------------------------------
4x1 in sonunda ölen çocuk büyük bir ihtimalle sudan dolayı öldü önümüzdeki bölümde bir çok zombinin gözü de onun gibi kanamış ve fragmanda su içerseniz hayatınızı riske atarsınız diyor fragman

Arkadaşlar, sonda vereceğim fragmanda 3:25 e bakın

--------------------------------------------------------------------

teorilerimin arasında buda vardı ama oranı düşüktü 🙂
Böyle iyi o zaman artık çıksınlar şu hapishaneden sıktı ya. :D