''cevap veremedi bana'' şeklinde algılama diye yazdım düzgün şeyler yazsan okurumda takarımda ama durduk yere o smileyleri koymakla bişey olmaz bıkraın artık bu tür şeyleri sonra neden tartışma oluyo neden şu oluyo falan filan orda burda kışkırtıcı şeyler yazarsanız illa ki bizde yaparız sen bana güzel bişey yazdın da ben mi görmedim
Niye namaz kılmayan,oruç tutmayan müslüman olmuyor mu bunu mu anlıyorum? Madem günah işliyorsun neden namaz kılıyorsun.Türk toplumunda şu mantık var namaz kılıyorsan cennetliksin.Yok ya var mı öyle.Kaldığım yurtta sözde müslümanlar,namaz kılanlar dışarıda yapmadıkları pislik yok bu mu müslümanlık.Bana bunu savunmayın lütfen!
Allahım ya.Siz nasıl anlıyorsunuz anlamadım.Temel din bilgisi bu arkadaşım.Kendi kafanızda yorumlarsanız böyle çıkar tabi ortaya.
Öyle hak falan yok.İsteyerek yada istemeyerek günah işliyoruz.Namazını kılarsın.Zaten namaz dinin direği o olmadan birşey olmuyor.Namazını kılarsın sevabını alırsın.
[/SIZE]
Namaz Dinin Direğidir.!!!
Sev ya da sevme fakat bana saygı duymak zorundasın.berkann bende seni sevmiyom zaten merak etme bunu söylememe gerek yok ama bana karşı yorum yapma yapıyosan karşılığını cevapta veririm
Sev ya da sevme fakat bana saygı duymak zorundasın.
Üstelik ben seni sevmiyorum filan demedim. "Sen beni sev diye..."
Kimse merak etmesin birisi birisi sevmeyince ölünmüyor.Yaşamaya daha mutlu devam ediyoruz Bence sen daha mutlusundur şuanSev ya da sevme fakat bana saygı duymak zorundasın.
Üstelik ben seni sevmiyorum filan demedim. "Sen beni sev diye..."
asıl sen bana saygı duymak zorundasın ben senle konuşmadan gelip o smileyi koyamazsın yani
Takas aga boşver bırak şunlarla tartışmayı boşver
İstediğimi yaparım asıl sen bana bunu diyemezsin.saygı göstermek zorundasın diyon hemde istediğimi yaparım diyon ben saygı gösterdiğim için yazıyom zaten kibarca saygım sonsuz
- - - Ekleme - - -
kibarlaşmak bizim işimiz
Takas aga boşver bırak şunlarla tartışmayı boşver
Tartışmayı toplumca bilmiyoruz ne yazık ki
Tartışmayı toplumca bilmiyoruz ne yazık ki