İlk olarak seni öldüreceğim inşallah
aa bu nasıl evlat 😱😱😱Filmde en sevdiğim karakterlerden biriydi dualarımız onunla.
İlk olarak seni öldüreceğim inşallah
aa bu nasıl evlat 😱😱😱Filmde en sevdiğim karakterlerden biriydi dualarımız onunla.
Senin yetiştirdiğin evlattan ne hayır gelir ki alla senaa bu nasıl evlat 😱😱😱
Hiç babasına çekmemiş.aa bu nasıl evlat 😱😱😱
Hiç babasına çekmemiş.
Bu arada şu gifler çok tatlı. Dizi daha uzun sürse ÇiğYus diye fan grupları açılırdı.
Biz gayet iyi bir çift olmuşuz ama çocuk çok sevimsiz doğacak belliSenin yetiştirdiğin evlattan ne hayır gelir ki alla sen
Tüm sevimsizliğini vermişsin genlerinle banaBiz gayet iyi bir çift olmuşuz ama çocuk çok sevimsiz doğacak belli
Yok ya böyle sevimli çiftten iyi çocuk çıkar bence.Biz gayet iyi bir çift olmuşuz ama çocuk çok sevimsiz doğacak belli
4 değil 5 bölüm.Keşke 4 bölüme sıkıştırmaya çalışmasaydın
Biraz daha detaylara inme imkanın olurdu, bir cümle ile olaydan olaya geçmesindensr betimlemelere daha çok yer verebilirdin. Ama bu eleştiri için biraz geç
Gayret güzel bir bölüm, bu sefer aksiyon da tadındaydı geçen bölüme oranla. Yusuf'un o klişe "Siz gidin, beni bırakın" triplerini çıkarabilirdin bence@Aserat
Teşekkürler bir de Harika atsan.Çok aksiyonlu bir Bölüm olmuş,melek Çiğdem Zeynep'in olduğu bölümden uzak kalan Buğra yiğit yusuf oldukça büyük çabanın içinde buldular kendilerini esra yiğit in telefondaki bir konuşmaları iyiydi,12. Vagon dan 9.vagon a oldukça ugrastırıcı bir çaba oldu.trenin tünel de olup karanlık olduğunda aksiyon çok iyiydi,yusufun kapıyı kapatinca araya bir zombi sıkışma yapınca ortalık bir anda karıştı oldukça aksiyonluydu.yigitin esra ya ulaşmaya çalıştığı anda Atacan ile Serhan ın ona mani olmasıyla ikilinin kavuşması som buldu.yusufun kapıyı tuttuğu anda Çiğdem Buğra onu bırakmayı ummasalarda sonradan Yusuf u orada bırakmak zorunda kaldılar zombinin Yusuf u ısırması yla Yusufun kurtulma şansı bakalım olacak mı? Çok iyi bölüm oldu emeğine sağlık @Aserat öbür oldukça iyi bir bölüm olmuş
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eylül'ün ilk haftası bitecek zaten. Tüm forum sevdi sen de seversin.bu hafta okumaya başlarım belki. Zaten mini bir diziymiş. En geç eylülün ilk haftası kesin bakarım
@Aserat
Sevmesemde okurum az olduğu için4 değil 5 bölüm.
Yusuf'un o durumu filmde de olan bir şeydi çıkarmak istemedim. Betimlemelere de elimden geldiği kadar yer ayırmaya çalışıyorum ama aksiyon fazla olunca bir yere kadar.
Teşekkürler bir de Harika atsan.
Eylül'ün ilk haftası bitecek zaten. Tüm forum sevdi sen de seversin.
Forumun ilk film uyarlamasını yapıyoruz bir de. Bu diziden sonra uyarlamaların sayısı artacak gibi.Sevmesemde okurum az olduğu içinve gif falan var ilgimi çekti şimdiden
yeni bir trend başlattın yaniForumun ilk film uyarlamasını yapıyoruz bir de. Bu diziden sonra uyarlamaların sayısı artacak gibi.
Aslında ilk açıldığı zaman da iyiydi reytingler ama acemilik zamanlarını geride bırakınca kanalın asıl potansiyeli ortaya çıktı.yeni bir trend başlattın yani
başarılısın zaten. dün reytinglere baktımda nerden nereyekanalını iyi yönettin
Kanalinda çok dizi barındırıyorsun. Bakalım bu dezavantajmı olacak ve pazartesi-çarşamba yayınlanan programlar herzamam bir tık önde oluyorAslında ilk açıldığı zaman da iyiydi reytingler ama acemilik zamanlarını geride bırakınca kanalın asıl potansiyeli ortaya çıktı.
Aslında çok dizi yok ya 3 tane var. Zaten Kanlı Ay doğru düzgün yayınlanmıyor bu da 2 bölüme bitecek.Kanalinda çok dizi barındırıyorsun. Bakalım bu dezavantajmı olacak ve pazartesi-çarşamba yayınlanan programlar herzamam bir tık önde oluyor
Kanli ay ve diğer ismini telafuz edemediğim dizi ağır diziler ve bir sürü diziye bedelAslında çok dizi yok ya 3 tane var. Zaten Kanlı Ay doğru düzgün yayınlanmıyor bu da 2 bölüme bitecek.
Biz de kalitenin peşinde olduğumuz için 2. bölümleri yayınlanmadan bünyemize transfer ettik.Kanli ay ve diğer ismini telafuz edemediğim dizi ağır diziler ve bir sürü diziye bedel
sen zaten şip şak transferlerle meşhursunBiz de kalitenin peşinde olduğumuz için 2. bölümleri yayınlanmadan bünyemize transfer ettik.
Aslında Hissikablelvuku'yu transfer etmeyi planlamıyordum ama @XanTier benim kanala güvendiğini söyleyince mevzuya el koyayım dedim. Bunlar hep ileri görüşlülüğümün sonuçları.sen zaten şip şak transferlerle meşhursunönce davranmakla çok işi bağladın kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?