S.G.A.T.
Emekli
Ben genellikle haftaya iyi bir başlangıç amacıyla pazartesi okuma taraftarıyım.Pazara kadar 4 gün var![]()
Ben genellikle haftaya iyi bir başlangıç amacıyla pazartesi okuma taraftarıyım.Pazara kadar 4 gün var![]()
Kalp Atışı'na bir şey mi dedik zaten.O zaman Kalp Atışı da öyle![]()
Diyemezsin zaten.Kalp Atışı'na bir şey mi dedik zaten.![]()
0.50'lik katkı için teşekkürler bir de tüm bölümleri baştan okusan harika olur.Diyemezsin zaten.![]()
Kalp Atışı genel yönetmeni de geldi oysa ki etiketlemedim bile ama geleceğini hissetmiştimKalp Atışı'na bir şey mi dedik zaten.![]()
Lan nerden geldik.0.50'lik katkı için teşekkürler bir de tüm bölümleri baştan okusan harika olur.![]()
Zaten forum dizilerini şöyle en başndan bi okuyumayı düşünüyorum onca emek var nihayetinde.Artık her bölümde Kalp Atışı diyelim baksana hemen geldi.@denizz19
Bu bölüme etiketlemedim zaten ama öncelikle bu dizide olsun.Zaten forum dizilerini şöyle en başndan bi okuyumayı düşünüyorum onca emek var nihayetinde.Ama sen sakin ol etiket manyağı yapma sıra seninkilerede gelir elbet.
![]()
Kalp Atışı diyerek etiketlemiş oldun.Bu bölüme etiketlemedim zaten ama öncelikle bu dizide olsun.![]()
![]()
İyi o zaman aklımda olsun bu bilgi.Kalp Atışı diyerek etiketlemiş oldun.![]()
İyi edersin, benim ilk bölümü okumuştun, sonrasında tık yok hiçZaten forum dizilerini şöyle en başndan bi okuyumayı düşünüyorum onca emek var nihayetinde.Ama sen sakin ol etiket manyağı yapma sıra seninkilerede gelir elbet.
![]()
Ben de genellikle haftaya iyi bir başlangıç amacıyla pazartesi günleri arkadaşlıklarımı gözden geçirme taraftarıyımBen genellikle haftaya iyi bir başlangıç amacıyla pazartesi okuma taraftarıyım.![]()
Teşekkürler beğendiğine sevindim. Gelecek bölümde de aksiyon devam ediyor.
aaa bakalım çıkmadık candan umut kesilmez belki kurtulur @eskiciTeşekkürler beğendiğine sevindim. Gelecek bölümde de aksiyon devam ediyor.
Bu arada genç yaşında karnınla çocukla dul kaldın geçmiş olsun.![]()
Filmde en sevdiğim karakterlerden biriydi dualarımız onunla.aaa bakalım çıkmadık candan umut kesilmez belki kurtulur @eskici![]()