Gerek yok siz konuşun, biz görmemiş gibi yaparız.Tüm sürprizi bozma. Bunları özel konuşuruz
Gerek yok siz konuşun, biz görmemiş gibi yaparız.Tüm sürprizi bozma. Bunları özel konuşuruz
Bayramdan sonra açıklanır yeni mini etkinlik büyük ihtimalleGerek yok siz konuşun, biz görmemiş gibi yaparız.
Kesinlikle en uğraştırıcı işlerinden biri ama aşırı ilgi görende bir etkinlik oldu. O zaten daha çok motive ediyor insanı. Geçen sene Cevapsız Sorular, bu senede Var Mısın Yok Musun Zey TV'yi zirveden indirmediBayramdan sonra açıklanır yeni mini etkinlik büyük ihtimalle
------
Ya o değil de iyice alıştım sunuculuk yapmaya @Dosi
Belki de forumun en uğraştırıcı işlerinden biri 2-3 saat boyunca başından kalkamıyorsun ama insan sunuculuk yapmayı özlüyor...
Aynen dizi macerası da olmuştu kısa bir süreKesinlikle en uğraştırıcı işlerinden biri ama aşırı ilgi görende bir etkinlik oldu. O zaten daha çok motive ediyor insanı. Geçen sene Cevapsız Sorular, bu senede Var Mısın Yok Musun Zey TV'yi zirveden indirmedi
O diziyi burda yayınlamaman iyi oldu, yoksa bu programlar olmazdı belki
@Aserat 'ın kanal projesinin reklamıAynen dizi macerası da olmuştu kısa bir süre
Merak edenler için...
eTV - Amaçsızlar Dizi Tanıtımı
Dizimizde 4 tane amaçsız var Bülent, Yaşar, Hikmet ve Metin. 4 amaçsız da 20'lerin ortasına gelmiş bu zamana kadar hayatta elle tutulur bir başarıları olmayan amaçsız insanlar. Dizimizin esas kızı da Serap. Serap mahalleye geleli sadece 3 ay olmuş ama bizim amaçsız Bülent Serap'ı görür görmez...fav10.net
eTV - Amaçsızlar 1.Bölüm | Yeni Dizi
Okumayanlar için https://fav10.net/forum/threads/amaçsızlar-dizi-tanıtımı.297378/#post-3870337 Yaşar, Hikmet ve Metin ne kadar uğraşsa da Bülent'i kararından döndüremezler ve artık tek amaçları Bülent ile Serap'ın arasını yapmaktır. Bülent de Serap'la ilk kontağı kurmak için gece gündüz sürekli...fav10.net
eTV - Amaçsızlar 2.Bölüm | Yeni Bölüm
1.Bölüm https://fav10.net/forum/threads/amaçsızlar-1-bölüm-yeni-dizi.297611/ Arada bizimkiler Bülent bu sevgili olayına bozulur da Serap'tan vazgeçer rahat rahat define ararız diye düşünseler de düşündükleri gibi olmadı. Bülent gerekirse bir ömür bekler yine de Serap'la birlikte olmak isterdi...fav10.net
Fena bir hikaye yoktu kafamda ama komedi kağıt üstünde istenilen etkiyi vermiyor maalesef@Aserat 'ın kanal projesinin reklamı
------
Bu arada sadık izleyicin benmişim
Ekli dosyayı görüntüle 105483Ekli dosyayı görüntüle 105484
2 bölümde yayından mı kalktı?Aynen dizi macerası da olmuştu kısa bir süre
Merak edenler için...
eTV - Amaçsızlar Dizi Tanıtımı
Dizimizde 4 tane amaçsız var Bülent, Yaşar, Hikmet ve Metin. 4 amaçsız da 20'lerin ortasına gelmiş bu zamana kadar hayatta elle tutulur bir başarıları olmayan amaçsız insanlar. Dizimizin esas kızı da Serap. Serap mahalleye geleli sadece 3 ay olmuş ama bizim amaçsız Bülent Serap'ı görür görmez...fav10.net
eTV - Amaçsızlar 1.Bölüm | Yeni Dizi
Okumayanlar için https://fav10.net/forum/threads/amaçsızlar-dizi-tanıtımı.297378/#post-3870337 Yaşar, Hikmet ve Metin ne kadar uğraşsa da Bülent'i kararından döndüremezler ve artık tek amaçları Bülent ile Serap'ın arasını yapmaktır. Bülent de Serap'la ilk kontağı kurmak için gece gündüz sürekli...fav10.net
eTV - Amaçsızlar 2.Bölüm | Yeni Bölüm
1.Bölüm https://fav10.net/forum/threads/amaçsızlar-1-bölüm-yeni-dizi.297611/ Arada bizimkiler Bülent bu sevgili olayına bozulur da Serap'tan vazgeçer rahat rahat define ararız diye düşünseler de düşündükleri gibi olmadı. Bülent gerekirse bir ömür bekler yine de Serap'la birlikte olmak isterdi...fav10.net
Bu olayı sana kısaca anlatayım.2 bölümde yayından mı kalktı?Baya kısa olmuş.
Vay be. Meğerse zamanında Fox gibi 2-3 bölümde dizilerin fişini çekiyormuşsun. @AseratBu olayı sana kısaca anlatayım.
Ozamanlar ben yeni yeni kanalımı kurmakla meşguldüm ve @xdragxx bu diziyi kanalıma yapacaktı, sonra @Aserat her proje için atlayan biri, trip attı ortalığı ayağa kaldırdı ve xdragxx'in bu dizisini kanalına aldı. Kendini bu durum nedeni ile bana karşı mahçup hisseden xdragxx, senin kanala bir program bulurum yaparız demişti. Sonra fikirler sundu ve bende önerisini şekillendirdim ikimiz birlikte Cevapsız Sorular programının doğmasına vesile olduk ama program öyle bir tuttuki her bölüm enlerde ilk sırada yer aldı.
Kanalımızda hiç dizi yayınlanmadı ve yayınlanmayacak. Böyle eğlence programları bize yetiyor
O dizi benim kanalda olsaydı bir finali olurdu ama @Aserat üvey evlat muamelesi yaptıkanal sahibi olarak arkasında bile durmadı.
Bu arada şu mesajı kayıt edeyimde sonra arada fırlatıp durum
Bizde az ve öz programlar olur. Çalışanlarımız istediği zaman programlarını yapıyorlar. İyi bir patronumVay be. Meğerse zamanında Fox gibi 2-3 bölümde dizilerin fişini çekiyormuşsun. @Aserat
Aa evet söylemiştin ekleyeceğim diye aklımdan çıkmış.Bizde az ve öz programlar olur. Çalışanlarımız istediği zaman programlarını yapıyorlar. İyi bir patronum
Bu arada hediyeni ekledim kanal tanıtım konuma
Zey TV - Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Zey TV 🍒)
2 Haziran 2020 tarihinden itibaren kanalımız sizlerle . Müzik, TV dünyası, sinema ve spor programlarını barındıracağımız kanalımızda amacımız en çok izlenen değil en kaliteli, öğretici ve eğlendiren programlar sunmak olacaktır. Kanalımızın tanıtım videosu: Kanalımızda şimdilik yer alacak...fav10.net
Acaba hangisi 😱 @Tolstoyevski birşeyler kurcalıyordu, @xdragxx 'te öyle. Kanalımda proje yapanları okadar özgür bırakıyorum ki bende sizlerle öğreniyorum program duyuruluncaAa evet söylemiştin ekleyeceğim diye aklımdan çıkmış.Yakışmış.
Ben nadir dizi izleyen biri olduğum için ZeyTV'nin programları daha çok ilgimi çekiyor.Hele bir tane format var ki daha duyurulmadı ama kulağıma gelen bilgilere göre bomba bir iş olacak gibi duruyor.
Kanal sahibi de olsan sana söyleyemem hangisi olduğunu.Acaba hangisi 😱 @Tolstoyevski birşeyler kurcalıyordu, @xdragxx 'te öyle. Kanalımda proje yapanları okadar özgür bırakıyorum ki bende sizlerle öğreniyorum program duyurulunca
Ya Diss Savaşları yılda 1 kere yayınlanıyor, nadiren 2 ve onunda diss kapma kısımları heyecanlı oluyor ama bu ara VMYM okadar vakit alıyor ki erteledim. Bu sene onun bir ayağı olacak ve keyif alınacak birşey düşünüyorum ama daha sıra gelmediBir sürpriz program daha var ama bu gidişle ertelemeye devam edeceğim
Bu nasıl bir iftira. 😱 Final bölümü yaz diye defalarca söyledim ama az mesaj geliyor diye yanaşmadı finalsiz bittiyse @xdragxx'in suçu yani.Bu olayı sana kısaca anlatayım.
Ozamanlar ben yeni yeni kanalımı kurmakla meşguldüm ve @xdragxx bu diziyi kanalıma yapacaktı, sonra @Aserat her proje için atlayan biri, trip attı ortalığı ayağa kaldırdı ve xdragxx'in bu dizisini kanalına aldı. Kendini bu durum nedeni ile bana karşı mahçup hisseden xdragxx, senin kanala bir program bulurum yaparız demişti. Sonra fikirler sundu ve bende önerisini şekillendirdim ikimiz birlikte Cevapsız Sorular programının doğmasına vesile olduk ama program öyle bir tuttuki her bölüm enlerde ilk sırada yer aldı.
Kanalımızda hiç dizi yayınlanmadı ve yayınlanmayacak. Böyle eğlence programları bize yetiyor
O dizi benim kanalda olsaydı bir finali olurdu ama @Aserat üvey evlat muamelesi yaptıkanal sahibi olarak arkasında bile durmadı.
Bu arada şu mesajı kayıt edeyimde sonra arada fırlatıp durum
Vay be. Meğerse zamanında Fox gibi 2-3 bölümde dizilerin fişini çekiyormuşsun. @Aserat
Bayram Özel 2 bölüm olsun. 1 bölümünde sen, 1 bölümünde de @xdragxx yarışsın. İkinizi de yarışmacı koltuğunda görmek isteriz.Yok yok olacakyarın yeni konu gelirsizi mahrum bırakmayın
Ben yarışacağım gibi görünüyor ve gece part part yarışırım gibiben @xdragxx 'e sen, o da bana sen yarış diyor. Anlaşamadık daha
Ben xdragxx ve kanal ortağım @Tolstoyevski gün içinde toplantı yapıp karar vereceğizBayram Özel 2 bölüm olsun. 1 bölümünde sen, 1 bölümünde de @xdragxx yarışsın. İkinizi de yarışmacı koltuğunda görmek isteriz.
Kanalında oldaydı finali olurdu. Baktın @Aserat kötü bir patron, bizim aileye katıldın ve aileden oldunDiziyi bırakma kararı tamamen bana aitti zaten girmemem gereken bir işte
Bu arada @Cervantes okudun mu bari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?