Sen veya ben hangimiz yarışırsak @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ü son 4e bırakalımİlk 2 haftadan sonra bırakmıştın ama başladın yine![]()
Sen veya ben hangimiz yarışırsak @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ü son 4e bırakalımİlk 2 haftadan sonra bırakmıştın ama başladın yine![]()
Toplam 4 oldu galibaİlk 2 haftadan sonra bırakmıştın ama başladın yine![]()
Oha kaç saat olmuş@slhttnmtl buralarda mı?![]()
Burada olmasan da 5.000 TL açtın fena değilOha kaç saat olmuşBugün zorunlu internet detoksu yaptım
![]()
Aa iyi, bak yine şanslı gelmişimBurada olmasan da 5.000 TL açtın fena değil![]()
Bilemiyorum aklımı çeler diye ilk olarak da Gerekliyi açabilirimSen veya ben hangimiz yarışırsak @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ü son 4e bırakalımbiri garantı kırmızı çıkıyor genelde. İlginç
![]()
Keyif aldım ama sonra hemen kaçtı nedense yaÖyle düşünme. Yarışırken keyif aldıysan kaç para kazandığının pek önemi yok bence.![]()
emre 2 tl açtıAa iyi, bak yine şanslı gelmişim![]()
Benden geçti artık onlarKeyif aldım ama sonra hemen kaçtı nedense ya
emre 2 tl açtı
@BARON男爵 bir şekilde sizi kutusunda düşük olduğuna ikna eder. O var ya o çok tehlikeli.Sen veya ben hangimiz yarışırsak @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ü son 4e bırakalımbiri garantı kırmızı çıkıyor genelde. İlginç
![]()
Düşün bir kaç gün olmayacakVMYM olmadan cumartesi gecesi bir tuhaf geldi @Dosi![]()
DüşünelimDüşün bir kaç gün olmayacakPazartesi'den mi başlasak
düşünelim biraz
ama
Sen bana yüksek açmıştın ilk bölümde. Hala unutmadım, aklımda.10 TL çıkmış kutumdan![]()
![]()
Hangi mesajıDüşünelimMesajı edit ettim nasıl fikir?
![]()
Ha bu. Dur be dünden beri demek istediğim buVMYM olmadan cumartesi gecesi bir tuhaf geldi @Dosi
------
Arada böyle 30 dakikalık falan mini bir VMYM yapabiliriz 10 kutulu falan sfgsjk
Olabilir vallahaHangi mesajı
Ha bu. Dur be dünden beri demek istediğim buhafta sonuna özel birşeyler düşünüyorum
yarışmış olanlar için
![]()
Tüm sürprizi bozma. Bunları özel konuşuruzOlabilir vallahaHatta 2'li gruplar olarak yarışabilirler mini eğlenceli olur
![]()
Aynen bir düşünelim bunları biz açıklarız zatenTüm sürprizi bozma. Bunları özel konuşuruz![]()
Geçen bölüm de 500.000 açmıştım, @xdragxx beni resmen sıfırcı yaptıSen bana yüksek açmıştın ilk bölümde. Hala unutmadım, aklımda.![]()
Sen ve Gerekli24'ün kutularına nedense hep 500.000 çıkıyor