Ne diyo bana ilahi mesajlar :O
İlahi işte. İnsan kafasıyla anlaşılmaz öyle kolay kolay. Zamanlar gerekli çıkarımları yaparsın. Tedbirli ol
Ne diyo bana ilahi mesajlar :O
Bırak duyar kasmayıBu haksızlığa karşı sessiz kalamam 500.000 de almış olsam konuşurdum.
Programla bu kadar alakam yok siz de hep küçükleri bana veriyorsunuzBiz de hep yardımcı olamayız tabii de buradaki mesaj normal ya bir şey yok @Dosi
------
200 TL ve 10 TL'den biri var kutunda
------
Son kararın mı?
Duyar kasmıyorum zaten duyarlı bir insanım herkesler bilir.Bırak duyar kasmayı
Bu bir tevafukİlahi işte. İnsan kafasıyla anlaşılmaz öyle kolay kolay. Zamanlar gerekli çıkarımları yaparsın. Tedbirli ol
Kurada çıkıyor ne yapalım bir dahaki sefere ben yarışacağım. Yine mavi açProgramla bu kadar alakam yok siz de hep küçükleri bana veriyorsunuz
Katılmam gibi bi dahaYine mavi açmışım çok şükür.
Sen nasıl 10 TL ile ayrıldın @seyfullXh , takip edemedim. Kaldığım yerden takip edeyim, neler olmuş bakalım
What? İlk konuda varsınya500 bin kazanan emreemreu'nun ismi bile yok. Yazıklar olsun kazandırdığım o kadar reytinge.
Kutu açma konusunda dedim ya.What? İlk konuda varsınya
Son katılanın adı herzaman başlıkta. Yarın o da silinir
Bu arada ilerde tekrar kutu açan olmak istiyorsan alalım seni
Öyle düşünme. Yarışırken keyif aldıysan kaç para kazandığının pek önemi yok bence.Katılmam gibi bi daha
Kutu açan olarak geri getirelim istiyorsanKutu açma konusunda dedim ya.
İlk konuda olduğumu biliyorum zaten, oradan da silseydiniz bari.
Bir siyasetçinin işte fazilet işte adalet dediği video vardı, onu sil dedi
Muhattabım Aykut tatlım ayy her yerden benimle konuşmak için çıkıyorsun tamam sana bir randevu yazacağımKurada çıkıyor ne yapalım bir dahaki sefere ben yarışacağım. Yine mavi aç
Buraya katılma şartı olarak Dosi sunsun demiştin ne çabuk unuttun?Muhattabım Aykut tatlım ayy her yerden benimle konuşmak için çıkıyorsun tamam sana bir randevu yazacağım
Kuru iftiraBuraya katılma şartı olarak Dosi sunsun demiştin ne çabuk unuttun?
Daha bugün çabuk Dm'den cevap yaz diyen kimdi illa yazmamı isteyen sensin
Sana özelden yazdım niye cevap vermiyorsun hemen git ve cevap ver .ss
Buyur ozamanKuru iftira
Ama katılmayayım sen sunsan katılırdım belki
İyi cesaretimiz artar artık yürek yiyeceğiz madem Ekmek, yoğurt vb. var mı peki sonra şey olmasın 🥱 🥱Mercimekli bulgur bi de yanına yürek @serhatt