Son kutu ise evet kendi kutumuYokuuum diyooor.
Kendi kutunu mu seçiyorsun yoksa @denizz19'un kutusunu mu?
Son kutu ise evet kendi kutumuYokuuum diyooor.
Kendi kutunu mu seçiyorsun yoksa @denizz19'un kutusunu mu?
Vay cimri vay95 tl ne bebu Hamdi çok cimri
![]()
Biz en başından Deniz'i aç dedik, dün dediği tutmadı diye tüyo verdik. O yetmedi dilimde tüy bitti 11 aç aç deyipBen Yarışmacıya 22'yi aç. 2 adet 500 bin yan yana gelmez dedim ama sunucular neler yaptı gördünüz.
Yarışmacıyı çok fena yanılttınız bu sözleriniz ile. 22 demesi gerektiğini Söylemiştim. Hamdi'nin gerçek ajanlarını görün@12.Adam @Cervantes @BARON男爵 @seyfullXh
Biz de hep yardımcı olamayız tabii de buradaki mesaj normal ya bir şey yok @DosiBen Yarışmacıya 22'yi aç. 2 adet 500 bin yan yana gelmez dedim ama sunucular neler yaptı gördünüz.
Yarışmacıyı çok fena yanılttınız bu sözleriniz ile. 22 demesi gerektiğini Söylemiştim. Hamdi'nin gerçek ajanlarını görün@12.Adam @Cervantes @BARON男爵 @seyfullXh
200 TL ve 10 TL'den biri var kutundaBüyük hissediyorum abi![]()
Son kararın mı?Son kutu ise evet kendi kutumu
Son kararımBiz de hep yardımcı olamayız tabii de buradaki mesaj normal ya bir şey yok @Dosi
------
200 TL ve 10 TL'den biri var kutunda
------
Son kararın mı?
Son kararım
Sen bu şartlarda 40000 kırmızı sayılır dedin ya bende ona binaen bu videoyu attım, yani seni övdüm .Anlamadım 😱
Daha da katılmamak üzere görüşürüz10 TL kazandın. Ortalama 1 tavuk döner yersin bizden maalesef..
Yok 10 TL aldığın için ilerde 2.tura geçersek ilk yarışmacılarımızdan biri sen olursunDaha da katılmamak üzere görüşürüz
2. Bir şans verelim sana ilerde?Daha da katılmamak üzere görüşürüz
Valla bilmiyorum ozaman gelsin bi2. Bir şans verelim sana ilerde?
Konunun ilk mesajına bak bir ara hep yüksek paralar verecez sanmıştıkŞimdi Acun oldunuz işte@Dosi
Şimdi normale döndün mü?Konunun ilk mesajına bak bir ara hep yüksek paralar verecez sanmıştık![]()
Onları büyükten küçüğe sırala bu aradaKonunun ilk mesajına bak bir ara hep yüksek paralar verecez sanmıştık![]()