Sen veya ben hangimiz yarışırsak @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ü son 4e bırakalım biri garantı kırmızı çıkıyor genelde. İlginçİlk 2 haftadan sonra bırakmıştın ama başladın yine
Sen veya ben hangimiz yarışırsak @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ü son 4e bırakalım biri garantı kırmızı çıkıyor genelde. İlginçİlk 2 haftadan sonra bırakmıştın ama başladın yine
Toplam 4 oldu galibaİlk 2 haftadan sonra bırakmıştın ama başladın yine
Oha kaç saat olmuş Bugün zorunlu internet detoksu yaptım@slhttnmtl buralarda mı?
Burada olmasan da 5.000 TL açtın fena değilOha kaç saat olmuş Bugün zorunlu internet detoksu yaptım
Aa iyi, bak yine şanslı gelmişimBurada olmasan da 5.000 TL açtın fena değil
Bilemiyorum aklımı çeler diye ilk olarak da Gerekliyi açabilirimSen veya ben hangimiz yarışırsak @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ü son 4e bırakalım biri garantı kırmızı çıkıyor genelde. İlginç
Keyif aldım ama sonra hemen kaçtı nedense yaÖyle düşünme. Yarışırken keyif aldıysan kaç para kazandığının pek önemi yok bence.
emre 2 tl açtıAa iyi, bak yine şanslı gelmişim
Benden geçti artık onlarKeyif aldım ama sonra hemen kaçtı nedense ya
emre 2 tl açtı
@BARON男爵 bir şekilde sizi kutusunda düşük olduğuna ikna eder. O var ya o çok tehlikeli.Sen veya ben hangimiz yarışırsak @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ü son 4e bırakalım biri garantı kırmızı çıkıyor genelde. İlginç
Düşün bir kaç gün olmayacak Pazartesi'den mi başlasak düşünelim birazVMYM olmadan cumartesi gecesi bir tuhaf geldi @Dosi
Düşünelim Mesajı edit ettim nasıl fikir?Düşün bir kaç gün olmayacak Pazartesi'den mi başlasak düşünelim biraz ama
Sen bana yüksek açmıştın ilk bölümde. Hala unutmadım, aklımda.10 TL çıkmış kutumdan
Hangi mesajıDüşünelim Mesajı edit ettim nasıl fikir?
Ha bu. Dur be dünden beri demek istediğim bu hafta sonuna özel birşeyler düşünüyorum yarışmış olanlar içinVMYM olmadan cumartesi gecesi bir tuhaf geldi @Dosi
------
Arada böyle 30 dakikalık falan mini bir VMYM yapabiliriz 10 kutulu falan sfgsjk
Olabilir vallaha Hatta 2'li gruplar olarak yarışabilirler mini eğlenceli olurHangi mesajı
Ha bu. Dur be dünden beri demek istediğim bu hafta sonuna özel birşeyler düşünüyorum yarışmış olanlar için
Tüm sürprizi bozma. Bunları özel konuşuruzOlabilir vallaha Hatta 2'li gruplar olarak yarışabilirler mini eğlenceli olur
Aynen bir düşünelim bunları biz açıklarız zatenTüm sürprizi bozma. Bunları özel konuşuruz
Geçen bölüm de 500.000 açmıştım, @xdragxx beni resmen sıfırcı yaptıSen bana yüksek açmıştın ilk bölümde. Hala unutmadım, aklımda.
Sen ve Gerekli24'ün kutularına nedense hep 500.000 çıkıyorGeçen bölüm de 500.000 açmıştım, @xdragxx beni resmen sıfırcı yaptı