Bulgur oldu mu ekmeğe gerek yok ama markete gitmem gerekirdi hatırlattınİyi cesaretimiz artar artık yürek yiyeceğiz mademEkmek, yoğurt vb. var mı peki sonra şey olmasın 🥱 🥱
Bulgur oldu mu ekmeğe gerek yok ama markete gitmem gerekirdi hatırlattınİyi cesaretimiz artar artık yürek yiyeceğiz mademEkmek, yoğurt vb. var mı peki sonra şey olmasın 🥱 🥱
Ay nasıl yiyorsun onu?
Çok lezzetliAy nasıl yiyorsun onu?
Çok lezzetlievdekilerde seviyor. Hem kavurması (kurban eti gibi olan) hem de sulusu lezzetli
Şaka mı. 😱
O ara aktiftin seni etiket edip durdukŞaka mı. 😱
Havuza gitmiştim ara ara giriyordum foruma ama tüm bildirimlere bakamadım.O ara aktiftin seni etiket edip durduk
Bugün yarışsan şanslı olurdun
@Dosi onu bunu bırak da akşama ne yemek var fena acıktım valla.. 🥱
Yoldaşım ekmeksiz karnın doymuyor mu? Sen gelirken al işte karpuz,kavun falan da elin boş gelme ayıp.İyi cesaretimiz artar artık yürek yiyeceğiz mademEkmek, yoğurt vb. var mı peki sonra şey olmasın 🥱 🥱
Yakmayta devam
Yok yakmadın bugün deYakmayta devamDermişim
İyi o zaman yakmadıysamYok yakmadın bugün de
25.000 TL açmışsınİyi o zaman yakmadıysam
@Dosi fırça atıyor sonra daha kirazlar bitmedi bunlar nereye konacak diyeYoldaşım ekmeksiz karnın doymuyor mu? Sen gelirken al işte karpuz,kavun falan da elin boş gelme ayıp.
25 İyi paraymış 200 olsaydı25.000 TL açmışsın
Pinti olmaman güzel eli açık insansın, canım yoldaşım...@Dosi fırça atıyor sonra daha kirazlar bitmedi bunlar nereye konacak diyeYoksa şey ettiğimden değil ben öyle bir...
ne yazık ki yoktum@Gerekli24 ne düşünüyorsun kutun hakkında?
Yine açtın 500.000'ine yazık ki yoktum
Yine yaktınne yazık ki yoktum
Hep milletin canını yakıyorumYine açtın 500.000'i
İlk 2 haftadan sonra bırakmıştın ama başladın yineHep milletin canını yakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?