Bulgur oldu mu ekmeğe gerek yok ama markete gitmem gerekirdi hatırlattın az daha serinlik çöksün çıkayımİyi cesaretimiz artar artık yürek yiyeceğiz madem Ekmek, yoğurt vb. var mı peki sonra şey olmasın 🥱 🥱
Bulgur oldu mu ekmeğe gerek yok ama markete gitmem gerekirdi hatırlattın az daha serinlik çöksün çıkayımİyi cesaretimiz artar artık yürek yiyeceğiz madem Ekmek, yoğurt vb. var mı peki sonra şey olmasın 🥱 🥱
Ay nasıl yiyorsun onu?Mercimekli bulgur bi de yanına yürek @serhatt
Çok lezzetli evdekilerde seviyor. Hem kavurması (kurban eti gibi olan) hem de sulusu lezzetliAy nasıl yiyorsun onu?
Çok lezzetli evdekilerde seviyor. Hem kavurması (kurban eti gibi olan) hem de sulusu lezzetli
Şaka mı. 😱
O ara aktiftin seni etiket edip durdukŞaka mı. 😱
Havuza gitmiştim ara ara giriyordum foruma ama tüm bildirimlere bakamadım.O ara aktiftin seni etiket edip durduk
Bugün yarışsan şanslı olurdun
@Dosi onu bunu bırak da akşama ne yemek var fena acıktım valla.. 🥱
Mercimekli bulgur bi de yanına yürek @serhatt
Yoldaşım ekmeksiz karnın doymuyor mu? Sen gelirken al işte karpuz,kavun falan da elin boş gelme ayıp.İyi cesaretimiz artar artık yürek yiyeceğiz madem Ekmek, yoğurt vb. var mı peki sonra şey olmasın 🥱 🥱
Yakmayta devam Dermişim13 numaralı kutunun sahibi @Doğan Kendisi ya üst üste yakıyor ya da üst üste mutlu ediyo
Yok yakmadın bugün deYakmayta devam Dermişim
İyi o zaman yakmadıysamYok yakmadın bugün de
25.000 TL açmışsınİyi o zaman yakmadıysam
@Dosi fırça atıyor sonra daha kirazlar bitmedi bunlar nereye konacak diye Yoksa şey ettiğimden değil ben öyle bir...Yoldaşım ekmeksiz karnın doymuyor mu? Sen gelirken al işte karpuz,kavun falan da elin boş gelme ayıp.
25 İyi paraymış 200 olsaydı25.000 TL açmışsın
Pinti olmaman güzel eli açık insansın, canım yoldaşım...@Dosi fırça atıyor sonra daha kirazlar bitmedi bunlar nereye konacak diye Yoksa şey ettiğimden değil ben öyle bir...
ne yazık ki yoktum@Gerekli24 ne düşünüyorsun kutun hakkında?
Yine açtın 500.000'ine yazık ki yoktum
Yine yaktınne yazık ki yoktum
Hep milletin canını yakıyorumYine açtın 500.000'i
İlk 2 haftadan sonra bırakmıştın ama başladın yineHep milletin canını yakıyorum