Bulgur oldu mu ekmeğe gerek yok ama markete gitmem gerekirdi hatırlattınİyi cesaretimiz artar artık yürek yiyeceğiz mademEkmek, yoğurt vb. var mı peki sonra şey olmasın 🥱 🥱
![]()
Bulgur oldu mu ekmeğe gerek yok ama markete gitmem gerekirdi hatırlattınİyi cesaretimiz artar artık yürek yiyeceğiz mademEkmek, yoğurt vb. var mı peki sonra şey olmasın 🥱 🥱
![]()
Ay nasıl yiyorsun onu?
Çok lezzetliAy nasıl yiyorsun onu?![]()
Çok lezzetlievdekilerde seviyor. Hem kavurması (kurban eti gibi olan) hem de sulusu lezzetli
![]()
Şaka mı. 😱
O ara aktiftin seni etiket edip durdukŞaka mı. 😱
Havuza gitmiştim ara ara giriyordum foruma ama tüm bildirimlere bakamadım.O ara aktiftin seni etiket edip durduk
Bugün yarışsan şanslı olurdun![]()
@Dosi onu bunu bırak da akşama ne yemek var fena acıktım valla.. 🥱![]()
Yoldaşım ekmeksiz karnın doymuyor mu? Sen gelirken al işte karpuz,kavun falan da elin boş gelme ayıp.İyi cesaretimiz artar artık yürek yiyeceğiz mademEkmek, yoğurt vb. var mı peki sonra şey olmasın 🥱 🥱
![]()
Yakmayta devam
Yok yakmadın bugün deYakmayta devamDermişim
İyi o zaman yakmadıysamYok yakmadın bugün de![]()
25.000 TL açmışsınİyi o zaman yakmadıysam![]()
@Dosi fırça atıyor sonra daha kirazlar bitmedi bunlar nereye konacak diyeYoldaşım ekmeksiz karnın doymuyor mu? Sen gelirken al işte karpuz,kavun falan da elin boş gelme ayıp.![]()
25 İyi paraymış 200 olsaydı25.000 TL açmışsın![]()
Pinti olmaman güzel eli açık insansın, canım yoldaşım...@Dosi fırça atıyor sonra daha kirazlar bitmedi bunlar nereye konacak diyeYoksa şey ettiğimden değil ben öyle bir...
![]()
ne yazık ki yoktum@Gerekli24 ne düşünüyorsun kutun hakkında?
Yine açtın 500.000'ine yazık ki yoktum
Yine yaktınne yazık ki yoktum
Hep milletin canını yakıyorumYine açtın 500.000'i![]()
İlk 2 haftadan sonra bırakmıştın ama başladın yineHep milletin canını yakıyorum![]()