- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
Diziyi izle demedim zatenEğer bildiğim şeyse o çok tiksinç bir dizi olması lazım izlemem hayatta ?A@Harunnn60
Diziyi izle demedim zatenEğer bildiğim şeyse o çok tiksinç bir dizi olması lazım izlemem hayatta ?A@Harunnn60
Maldır kesinVideoları bitirsin onu da atacağım
Evet ben yine bir sarışın buldum@Çiğdem @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 65071
Mal mı 😡 bi daha duymim!!!!! Mal diyen parmaklarını keser sosis diye kızartır @xemrexxx ye sabah kahvaltı yaptırır
SONY konuyu açıklamadı daha hala tam bir sır
Kadına diyor sanırım seninkine demiyorMal mı 😡 bi daha duymim!!!!! Mal diyen parmaklarını keser sosis diye kızartır @xemrexxx ye sabah kahvaltı yaptırır![]()
Mal mı 😡 bi daha duymim!!!!! Mal diyen parmaklarını keser sosis diye kızartır @xemrexxx ye sabah kahvaltı yaptırır![]()
@Harunnn60 ın sevdiği kadınlar sarısın mal kadın oluyorSONY konuyu açıklamadı daha hala tam bir sırkonuyu çözdün mü peki bacım neymiş şimdi
@Forumdash
Bu arada zombiler oyunu değil bu hatırlatayım![]()
Olsun. Belki kadına aşik olacakKadına diyor sanırım seninkine demiyor![]()
Benim dediğim adam daha efsane hem de kötü@Harunnn60 ın sevdiği kadınlar sarısın mal kadın oluyor ?A
zombi oyunu değili şimdimi diyorsun uzay ne alaka diyorumForumdashın dediği adamada bakıyorum şu bebekler korkutuyor beni
![]()
Bu yeni bir oyun@Harunnn60 ın sevdiği kadınlar sarısın mal kadın oluyor ?A
zombi oyunu değili şimdimi diyorsun uzay ne alaka diyorumForumdashın dediği adamada bakıyorum şu bebekler korkutuyor beni
![]()
Yorum yapmadı daha hala adam hakkındaBenim dediğim adam daha efsane hem de kötü![]()
Olsun. Belki kadına aşik olacakGerçi kızıl saçlı olsaydı kesin severdi
![]()
Darly görüntüsü şuana kadar gördüm en iyi oyuncu görüntüsü gerçekçilik açısındanBenim dediğim adam daha efsane hem de kötü![]()
Aaa evet TWD'nin oyunu bir başka haklısınDarly görüntüsü şuana kadar gördüm en iyi oyuncu görüntüsü gerçekçilik açısından
Senin adamda iyi gibi o dizinin konusu daha düzgüne benziyor ölü bebekler korkuncSonda gözü kanlı adamlarda biraz öyleydi
![]()
Ama Harunun ilk gösterdiği zombi oyununu tercih ederim ?A![]()
Bu oyun daha güzelDarly görüntüsü şuana kadar gördüm en iyi oyuncu görüntüsü gerçekçilik açısından
Senin adamda iyi gibi o dizinin konusu daha düzgüne benziyor ölü bebekler korkuncSonda gözü kanlı adamlarda biraz öyleydi
![]()
Ama Harunun ilk gösterdiği zombi oyununu tercih ederim ?A![]()
TWD'nin dizisinden daha iyi diyorum bak
Ben zombi oyunu sandım için afalladım uzaylılar falanAaa evet TWD'nin oyunu bir başka haklısın
Ama bu oyun da ilgimi çekti bakarız sen ben forumdashhem sen yaratık gizem filan sevmiyor muydun
![]()
Fısıldayanlar hiç ilgimi çekmıyor vallaTWD'nin dizisinden daha iyi diyorum bakkolay kolay demem
Baya iyi drama var
Gel sen beni dinle
![]()
Fısıldayanlar dizide varFısıldayanlar hiç ilgimi çekmıyor vallaYoksa neden izlemim ki
![]()
Bunu nasıl buldun?Ben zombi oyunu sandım için afalladım uzaylılar falanKonuyu anlamadım ?A
Bakarız sizin dediklerinize Harunun yanı ?A![]()
Bunu nasıl buldun?
Öncelik twd dizisiFısıldayanlar hiç ilgimi çekmıyor vallaYoksa neden izlemim ki
![]()