- Reaksiyon puanı
- 38,927
- Puanı
- 1,060
Diziyi izle demedim zaten Ordaki adam oynuyor. @Harunnn60 videosunu atsınEğer bildiğim şeyse o çok tiksinç bir dizi olması lazım izlemem hayatta ?A @Harunnn60
Diziyi izle demedim zaten Ordaki adam oynuyor. @Harunnn60 videosunu atsınEğer bildiğim şeyse o çok tiksinç bir dizi olması lazım izlemem hayatta ?A @Harunnn60
Maldır kesin @ForumdashVideoları bitirsin onu da atacağım
Evet ben yine bir sarışın buldum @Çiğdem @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 65071
Mal mı 😡 bi daha duymim!!!!! Mal diyen parmaklarını keser sosis diye kızartır @xemrexxx ye sabah kahvaltı yaptırır
SONY konuyu açıklamadı daha hala tam bir sır konuyu çözdün mü peki bacım neymiş şimdi @Forumdash
Kadına diyor sanırım seninkine demiyorMal mı 😡 bi daha duymim!!!!! Mal diyen parmaklarını keser sosis diye kızartır @xemrexxx ye sabah kahvaltı yaptırır
Mal mı 😡 bi daha duymim!!!!! Mal diyen parmaklarını keser sosis diye kızartır @xemrexxx ye sabah kahvaltı yaptırır
@Harunnn60 ın sevdiği kadınlar sarısın mal kadın oluyorSONY konuyu açıklamadı daha hala tam bir sır konuyu çözdün mü peki bacım neymiş şimdi @Forumdash
Bu arada zombiler oyunu değil bu hatırlatayım
Olsun. Belki kadına aşik olacak Gerçi kızıl saçlı olsaydı kesin severdiKadına diyor sanırım seninkine demiyor
Benim dediğim adam daha efsane hem de kötü@Harunnn60 ın sevdiği kadınlar sarısın mal kadın oluyor ?A
zombi oyunu değili şimdimi diyorsun uzay ne alaka diyorum Forumdashın dediği adamada bakıyorum şu bebekler korkutuyor beni
Bu yeni bir oyun @Forumdash sen anlat bari şuna@Harunnn60 ın sevdiği kadınlar sarısın mal kadın oluyor ?A
zombi oyunu değili şimdimi diyorsun uzay ne alaka diyorum Forumdashın dediği adamada bakıyorum şu bebekler korkutuyor beni
Yorum yapmadı daha hala adam hakkındaBenim dediğim adam daha efsane hem de kötü
Olsun. Belki kadına aşik olacak Gerçi kızıl saçlı olsaydı kesin severdi
Bu yeni bir oyun @Forumdash sen anlat bari şuna
Darly görüntüsü şuana kadar gördüm en iyi oyuncu görüntüsü gerçekçilik açısındanBenim dediğim adam daha efsane hem de kötü
Aaa evet TWD'nin oyunu bir başka haklısınDarly görüntüsü şuana kadar gördüm en iyi oyuncu görüntüsü gerçekçilik açısından
Senin adamda iyi gibi o dizinin konusu daha düzgüne benziyor ölü bebekler korkunc Sonda gözü kanlı adamlarda biraz öyleydi
Ama Harunun ilk gösterdiği zombi oyununu tercih ederim ?A
Bu oyun daha güzel Bunu izlerim de walking Dead oyunu izlemem @Harunnn60Darly görüntüsü şuana kadar gördüm en iyi oyuncu görüntüsü gerçekçilik açısından
Senin adamda iyi gibi o dizinin konusu daha düzgüne benziyor ölü bebekler korkunc Sonda gözü kanlı adamlarda biraz öyleydi
Ama Harunun ilk gösterdiği zombi oyununu tercih ederim ?A
TWD'nin dizisinden daha iyi diyorum bak kolay kolay demem Baya iyi drama var Gel sen beni dinleBu oyun daha güzel Bunu izlerim de walking Dead oyunu izlemem @Harunnn60
Bu oyun daha güzel Bunu izlerim de walking Dead oyunu izlemem @Harunnn60
Ben zombi oyunu sandım için afalladım uzaylılar falan Konuyu anlamadımAaa evet TWD'nin oyunu bir başka haklısın
Ama bu oyun da ilgimi çekti bakarız sen ben forumdash hem sen yaratık gizem filan sevmiyor muydun
Fısıldayanlar hiç ilgimi çekmıyor valla Yoksa neden izlemim kiTWD'nin dizisinden daha iyi diyorum bak kolay kolay demem Baya iyi drama var Gel sen beni dinle
Fısıldayanlar dizide varFısıldayanlar hiç ilgimi çekmıyor valla Yoksa neden izlemim ki
Bunu nasıl buldun?Ben zombi oyunu sandım için afalladım uzaylılar falan Konuyu anlamadım ?A
Bakarız sizin dediklerinize Harunun yanı ?A
Bunu nasıl buldun?
Öncelik twd dizisi Sonra Darly için o izlenir @Forumdash ın herifi 3.sırada beklesinFısıldayanlar hiç ilgimi çekmıyor valla Yoksa neden izlemim ki