O sohbeti çok hatırlamıyorum ama ben kestirmem lafımı hatırlıyorum kılına zarar getirmem @ForumdashSen yazdın genelde evliliklerde kadınlar saçı kısaltır diye.
O sohbeti çok hatırlamıyorum ama ben kestirmem lafımı hatırlıyorum kılına zarar getirmem @ForumdashSen yazdın genelde evliliklerde kadınlar saçı kısaltır diye.
Senlik bir şey yok ki zati sen niye kestirmem dedin şimdi..O sohbeti çok hatırlamıyorum ama ben kestirmem lafımı hatırlıyorum kılına zarar getirmem ?A @Forumdash
@Forumdash a cevap verdim cnm Çiğdemde kısaltır ozaman demiş o mesaja yazdımSenlik bir şey yok ki zati sen niye kestirmem dedin şimdi..
Şu eski mesajlarını bulmaya çalışacağım@Forumdash a cevap verdim cnm Çiğdemde kısaltır ozaman demiş o mesaja yazdım ?A
Kısaltırım mesajını bulamazsın bu konuda tavrım net hatta kısaltanalra ağır kelimede kullanmıstımŞu eski mesajlarını bulmaya çalışacağım
Yahu sen demedin zaten ama evlenince kısalma oluyor dedinKısaltırım mesajını bulamazsın bu konuda tavrım net hatta kısaltanalra ağır kelimede kullanmıstım ?A
Aaa diğer ecünnüler hakkında demiş olabiliriz senle konustumuzu hatırlıyorum ama ozaman Çiğdemde kısaltır mesajına yazdım direk beni o kısım ilgilendiriyor ecünnüler naparsa yapsın @ForumdashYahu sen demedin zaten ama evlenince kısalma oluyor dedin
Kızım hamilelerin saçları dökülyor O zaman kestirmen doğal saçlar eski sağlığıana kavuşsun diye ama ne bileyim evlenince neden kestirsin Saçmalık @Harunnn60Kısaltırım mesajını bulamazsın bu konuda tavrım net hatta kısaltanalra ağır kelimede kullanmıstım ?A
Bana niye saçmalık dedin şimdiKızım hamilelerin saçları dökülyor O zaman kestirmen doğal saçlar eski sağlığıana kavuşsun diye ama ne bileyim evlenince neden kestirsin Saçmalık @Harunnn60
Sana demedim be Evlenince neden kestirsine saçmalık dedimBana niye saçmalık dedin şimdi
Sana demedim be Evlenince neden kestirsine saçmalık dedim
Ahahaha 1.madde ne öyle @Çiğdemhee tamam.
buldum bu arada @Çiğdem in mesajını Tam hatırladığım gibi demiş
Ekli dosyayı görüntüle 65061
Tuba Büyüküstün Saçlarını Kısacık Kesti!
Tuba Büyüküstün Saçlarını Kısacık Kesti! Yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı Kara Para Aşk dizisi bittikten sonra tatil yapan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'den haber var! Tuba Büyüküstün imajını değiştirdi.Eşi ve iki kızıyla Amerikada tatil yapan oyuncunun yeni saç modeli hayranlarını şoke...fav10.net
Bu kadar uzun bir mesajı da nasıl unutur insan hayretHayır dizi yorumla desem yorumlayamazdı @Çiğdem ne kadar doluymuş bu konu hakkında
hee tamam.
buldum bu arada @Çiğdem in mesajını Tam hatırladığım gibi demiş
Ekli dosyayı görüntüle 65061
Tuba Büyüküstün Saçlarını Kısacık Kesti!
Tuba Büyüküstün Saçlarını Kısacık Kesti! Yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı Kara Para Aşk dizisi bittikten sonra tatil yapan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'den haber var! Tuba Büyüküstün imajını değiştirdi.Eşi ve iki kızıyla Amerikada tatil yapan oyuncunun yeni saç modeli hayranlarını şoke...fav10.net
Hhaha Aaa şimdi hatırladım evet Normal konuşma değil burda bilgi amaçlı madde sıralamısım 1-2-3 diye madde sıralama normal sohbetten farklıHayır dizi yorumla desem yorumlayamazdı @Çiğdem ne kadar doluymuş bu konu hakkında
Hahaha bu nedir ya @ForumdashHhaha Aaa şimdi hatırladım evet ?A Normal konuşma değil burda bilgi amaçlı madde sıralamısım 1-2-3 diye madde sıralama normal sohbetten farklı ?A
Şimdi hatırladım hepsine katılıyorum ama göstermeden önce bana say deseniz bunların hepsini unutmuşum 130 olacaz yakında yanı yarısından çoğu aklımda yoktur
@Forumdash daha geçen hafta dediğini unutmuştu benide balta olarak çiz dedini oda mesajını görse hatırlar bacı abi uyumu yada bunaklığı ?A
Ama 1.maddeyi açıkla @Harunnn60Hhaha Aaa şimdi hatırladım evet ?A Normal konuşma değil burda bilgi amaçlı madde sıralamısım 1-2-3 diye madde sıralama normal sohbetten farklı ?A
Şimdi hatırladım hepsine katılıyorum ama göstermeden önce bana say deseniz bunların hepsini unutmuşum 130 olacaz yakında yanı yarısından çoğu aklımda yoktur
@Forumdash daha geçen hafta dediğini unutmuştu benide balta olarak çiz dedini oda mesajını görse hatırlar bacı abi uyumu yada bunaklığı ?A
Madde sıralarkan 10-15 sayar gidersin ki dahada maddeler uzatılabilirmiş @ForumdashHahaha bu nedir ya @Forumdash
madde sıralamısım 1-2-3 diye madde sıralama normal sohbetten farklı ?A
İş başka arkadaşlık başka der gibi. Güzin Abla modunda takılmışsın valla o mesajında
Laf değiştirmeyi huy edindi iyiceHahaha bu nedir ya @Forumdash
madde sıralamısım 1-2-3 diye madde sıralama normal sohbetten farklı ?A
İş başka arkadaşlık başka der gibi. Güzin Abla modunda takılmışsın valla o mesajında