Zedd, Katy Perry - 365 | Yeni Klip

Kısaltırım mesajını bulamazsın bu konuda tavrım net hatta kısaltanalra ağır kelimede kullanmıstım ?A:A
Kızım hamilelerin saçları dökülyor :F O zaman kestirmen doğal saçlar eski sağlığıana kavuşsun diye ama ne bileyim evlenince neden kestirsin :F Saçmalık @Harunnn60

Sana demedim be:F Evlenince neden kestirsine saçmalık dedim:A

hee tamam. :F

buldum bu arada @Çiğdem in mesajını :A Tam hatırladığım gibi demiş :A
65061

Ekli dosyayı görüntüle 65061

Ahahaha 1.madde ne öyle :F:F @Çiğdem

Ekli dosyayı görüntüle 65061

Hayır dizi yorumla desem yorumlayamazdı :F @Çiğdem ne kadar doluymuş bu konu hakkında :F
Hhaha Aaa şimdi hatırladım evet :A :A :A Normal konuşma değil burda bilgi amaçlı madde sıralamısım 1-2-3 diye madde sıralama normal sohbetten farklı :A :A :A

Şimdi hatırladım hepsine katılıyorum ama göstermeden önce bana say deseniz bunların hepsini unutmuşum 130 olacaz yakında yanı yarısından çoğu aklımda yoktur :F :F :F

@Forumdash daha geçen hafta dediğini unutmuştu benide balta olarak çiz dedini oda mesajını görse hatırlar bacı abi uyumu yada bunaklığı :A :A :A

Hhaha Aaa şimdi hatırladım evet ?A:A Normal konuşma değil burda bilgi amaçlı madde sıralamısım 1-2-3 diye madde sıralama normal sohbetten farklı ?A:A

Şimdi hatırladım hepsine katılıyorum ama göstermeden önce bana say deseniz bunların hepsini unutmuşum 130 olacaz yakında yanı yarısından çoğu aklımda yoktur :F:F:F

@Forumdash daha geçen hafta dediğini unutmuştu benide balta olarak çiz dedini oda mesajını görse hatırlar bacı abi uyumu yada bunaklığı ?A:A
Hahaha bu nedir ya :F @Forumdash

madde sıralamısım 1-2-3 diye madde sıralama normal sohbetten farklı :A :A :A

İş başka arkadaşlık başka der gibi. :F Güzin Abla modunda takılmışsın valla o mesajında :F

Hhaha Aaa şimdi hatırladım evet ?A:A Normal konuşma değil burda bilgi amaçlı madde sıralamısım 1-2-3 diye madde sıralama normal sohbetten farklı ?A:A

Şimdi hatırladım hepsine katılıyorum ama göstermeden önce bana say deseniz bunların hepsini unutmuşum 130 olacaz yakında yanı yarısından çoğu aklımda yoktur :F:F:F

@Forumdash daha geçen hafta dediğini unutmuştu benide balta olarak çiz dedini oda mesajını görse hatırlar bacı abi uyumu yada bunaklığı ?A:A
Ama 1.maddeyi açıkla :F @Harunnn60

Hahaha bu nedir ya :F @Forumdash

madde sıralamısım 1-2-3 diye madde sıralama normal sohbetten farklı ?A:A

İş başka arkadaşlık başka der gibi. :F Güzin Abla modunda takılmışsın valla o mesajında :F
Madde sıralarkan 10-15 sayar gidersin ki dahada maddeler uzatılabilirmiş :F :F :F @Forumdash