Hepsini anlaşılır şekilde maddelemişim laf eklenecek şey kalmamıs @Harunnn60Ama 1.maddeyi açıkla @Harunnn60
Hepsini anlaşılır şekilde maddelemişim laf eklenecek şey kalmamıs @Harunnn60Ama 1.maddeyi açıkla @Harunnn60
Yine kem küm @ForumdashMadde sıralarkan 10-15 sayar gidersin ki dahada maddeler uzatılabilirmiş @Forumdash
Malum şeyler neler kısa kesmişsin Onu anlayamadık @Harunnn60Hepsini anlaşılır şekilde maddelemişim laf eklenecek şey kalmamıs ?A @Harunnn60
Malum şeyler neler kısa kesmişsin Onu anlayamadık @Harunnn60
Sizi kast etmedik zaten sizlik bir durum yok anlamasanızda olurYine kem küm @Forumdash
Kimi kastettin? Kimlik durum varSizi kast etmedik zaten sizlik bir durum yok anlamasanızda olur ?A
Aaa ne diyim bee çuvalla mesaj yazmısım eskilere bakarken bende hatırlıyorum öncesinde hafızamda yokLaf değiştirmeyi huy edindi iyice
Sizi kast etmedik zaten sizlik bir durum yok anlamasanızda olur ?A
Bundan sonra artık her şeyi çiğdeme sorarız her şeyi cevaplıyor nasıl olsaKimi kastettin? Kimlik durum var
Bacım bir ara cidden sen uzun yazıyordun neyse ki bu sene o kadar uzun yazmıyorsunAaa ne diyim bee çuvalla mesaj yazmısım eskilere bakarken bende hatırlıyorum öncesinde hafızamda yok
@Harunnn60 bazen eski mesajları gösterince hatırlayıp konusuyoruz ama hiç değişmediğimizin farkında olunca seviniyoruzda ?A
Kimi kastettin? Kimlik durum var
Saçını kestiren kadınları ilgilendiriyor sizde saçını kestiricek kadın konumuna gelirseniz birgün ozaman aklınızda bulunurBundan sonra artık her şeyi çiğdeme sorarız her şeyi cevaplıyor nasıl olsa
Aaa o değişiyor konudan konuya yine elimizin ayarı kaçtığı oluyor @ForumdashBacım bir ara cidden sen uzun yazıyordun neyse ki bu sene o kadar uzun yazmıyorsun
Bana niye saçmalık dedin şimdi
Hhaha benimde yazdım mesajı üstüne alıyor bana niye diyorsun diye daha gündüz yine yaşanmıştı öyle birşeySana demedim be Evlenince neden kestirsine saçmalık dedim
1.maddeyi açıkla sen @Forumdash anlamamış anlat bakalımHhaha benimde yazdım mesajı üstüne alıyor bana niye diyorsun diye daha gündüz yine yaşanmıştı öyle birşey
@Forumdash ın pış pış saati gelmiş bence zıbarma yanı1.maddeyi açıkla sen @Forumdash anlamamış anlat bakalım ?A
Senin uyku saatin gelmiş. Az sonra kalpli göz fırlatirsin@Forumdash ın pış pış saati gelmiş bence zıbarma yanı ?A
Darıyın oyununa bakıyorum gerçek adamı alıp canlı kanlı oyuna koymuşlar @Harunnn60Senin uyku saatin gelmiş. Az sonra kalpli göz fırlatirsin
Gözleri hariç olmuş Sakalı bile sayılıyor Tuysuz herif sonuçtaDarıyın oyununa bakıyorum gerçek adamı alıp canlı kanlı oyuna koymuşlar @Harunnn60
Bildiğin o ayoll filmde oynuyor sankı tövbe tövbe @Harunnn60Gözleri hariç olmuş Sakalı bile sayılıyor Tuysuz herif sonuçta
Sen asıl Hannibal'ı gör O daha muhteşem olmuşBildiğin o ayoll filmde oynuyor sankı tövbe tövbe @Harunnn60 ?A
Eğer bildiğim şeyse o çok tiksinç bir dizi olması lazım izlemem hayatta @Harunnn60Sen asıl Hannibal'ı gör O daha muhteşem olmuş
Videoları bitirsin onu da atacağımSen asıl Hannibal'ı gör O daha muhteşem olmuş