- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
oyunda da var diye oyunun videosunu attın yaFısıldayanlar dizide var![]()
oyunda da var diye oyunun videosunu attın yaFısıldayanlar dizide var![]()
Benim adam da Darly'nin oyununda
İlk 3 sezonda yoklar. Dizi ve oyun farklı. Sadece ilk bölüm Hershel ve Gleen vardı ilk sezonda konuk diye. Tanıtım amaçlı.oyunda da var diye oyunun videosunu attın ya![]()
TWD öncelik izleyelim ozaman uzaya sonra bakarız ciddi şekilde kafamı karıştırdı o ve bazı korkutucu şeylerdeBenim adam da Darly'nin oyununda![]()
Bebek seni fena etkiledi.TWD öncelik izleyelim ozaman uzaya sonra bakarız ciddi şekilde kafamı karıştırdı o ve bazı korkutucu şeylerde ?A@Harunnn60
Bu oyun 2019 sonu çıkar sanırım daha var zaten.
Bu oyun 2019 sonu çıkar sanırım daha var zaten.![]()
O bebekleri yaksınlar bence kazandaBence bebekeleri korumasıyla alakalı konu @Harunnn60 DNA'larında bişeyler vardır![]()
Bebekler koruyor mu acaba onları? ne zaman sıkışsalar hemen bebekleri açıyorlar?Bence bebekeleri korumasıyla alakalı konu @Harunnn60 DNA'larında bişeyler vardır![]()
Bebekler koruyor mu acaba onları? ne zaman sıkışsalar hemen bebekleri açıyorlar?![]()
Aaa hadi ben yatıyorum artık cicili bicili rüyalarBence bebekeleri korumasıyla alakalı konu @Harunnn60 DNA'larında bişeyler vardır![]()
Ana rahmi gibi fanusun içine koymuşlarBebekler koruyor mu acaba onları? ne zaman sıkışsalar hemen bebekleri açıyorlar?![]()