- Reaksiyon puanı
- 38,927
- Puanı
- 1,060
oyunda da var diye oyunun videosunu attın yaFısıldayanlar dizide var
oyunda da var diye oyunun videosunu attın yaFısıldayanlar dizide var
Benim adam da Darly'nin oyunundaÖncelik twd dizisi Sonra Darly için o izlenir @Forumdash ın herifi 3.sırada beklesin ?A
İlk 3 sezonda yoklar. Dizi ve oyun farklı. Sadece ilk bölüm Hershel ve Gleen vardı ilk sezonda konuk diye. Tanıtım amaçlı. Son sezonu oynamadım ama fısıldayanları farklı şekilde ele alırlar sanırım dizi ile aynı gitmez. @Çiğdemoyunda da var diye oyunun videosunu attın ya
TWD öncelik izleyelim ozaman uzaya sonra bakarız ciddi şekilde kafamı karıştırdı o ve bazı korkutucu şeylerde @Harunnn60Benim adam da Darly'nin oyununda
Bebek seni fena etkiledi.TWD öncelik izleyelim ozaman uzaya sonra bakarız ciddi şekilde kafamı karıştırdı o ve bazı korkutucu şeylerde ?A @Harunnn60
o bebeklerden korktum gerçekten @ForumdashBebek seni fena etkiledi.
Bu oyun 2019 sonu çıkar sanırım daha var zaten.o bebeklerden korktum gerçekten @Forumdash
Bence bebekeleri korumasıyla alakalı konu @Harunnn60 DNA'larında bişeyler vardıro bebeklerden korktum gerçekten @Forumdash
Bu oyun 2019 sonu çıkar sanırım daha var zaten.
O bebekleri yaksınlar bence kazandaBence bebekeleri korumasıyla alakalı konu @Harunnn60 DNA'larında bişeyler vardır
Bebekler koruyor mu acaba onları? ne zaman sıkışsalar hemen bebekleri açıyorlar?Bence bebekeleri korumasıyla alakalı konu @Harunnn60 DNA'larında bişeyler vardır
Bebekler koruyor mu acaba onları? ne zaman sıkışsalar hemen bebekleri açıyorlar?
Aaa hadi ben yatıyorum artık cicili bicili rüyalarBence bebekeleri korumasıyla alakalı konu @Harunnn60 DNA'larında bişeyler vardır
Ana rahmi gibi fanusun içine koymuşlar Bişey oldu mu diye bakıyorlardır Bebekte hep göz kırpar gibi bişeyler yapıyorBebekler koruyor mu acaba onları? ne zaman sıkışsalar hemen bebekleri açıyorlar?