Hepsini anlaşılır şekilde maddelemişim laf eklenecek şey kalmamısAma 1.maddeyi açıkla@Harunnn60
Hepsini anlaşılır şekilde maddelemişim laf eklenecek şey kalmamısAma 1.maddeyi açıkla@Harunnn60
Malum şeyler neler kısa kesmişsinHepsini anlaşılır şekilde maddelemişim laf eklenecek şey kalmamıs ?A@Harunnn60
Malum şeyler neler kısa kesmişsinOnu anlayamadık @Harunnn60
Sizi kast etmedik zaten sizlik bir durum yok anlamasanızda olurYine kem küm@Forumdash
Kimi kastettin? Kimlik durum varSizi kast etmedik zaten sizlik bir durum yok anlamasanızda olur ?A![]()
Aaa ne diyim bee çuvalla mesaj yazmısım eskilere bakarken bende hatırlıyorum öncesinde hafızamda yokLaf değiştirmeyi huy edindi iyice![]()
Sizi kast etmedik zaten sizlik bir durum yok anlamasanızda olur ?A![]()
Bundan sonra artık her şeyi çiğdeme sorarızKimi kastettin? Kimlik durum var![]()
Bacım bir ara cidden sen uzun yazıyordun neyse ki bu sene o kadar uzun yazmıyorsunAaa ne diyim bee çuvalla mesaj yazmısım eskilere bakarken bende hatırlıyorum öncesinde hafızamda yok
@Harunnn60 bazen eski mesajları gösterince hatırlayıp konusuyoruz ama hiç değişmediğimizin farkında olunca seviniyoruzda ?A![]()
Kimi kastettin? Kimlik durum var![]()
Saçını kestiren kadınları ilgilendiriyor sizde saçını kestiricek kadın konumuna gelirseniz birgün ozaman aklınızda bulunurBundan sonra artık her şeyi çiğdeme sorarızher şeyi cevaplıyor nasıl olsa
![]()
Aaa o değişiyor konudan konuya yine elimizin ayarı kaçtığı oluyorBacım bir ara cidden sen uzun yazıyordun neyse ki bu sene o kadar uzun yazmıyorsun![]()
Bana niye saçmalık dedin şimdi![]()
Hhaha benimde yazdım mesajı üstüne alıyor bana niye diyorsun diye daha gündüz yine yaşanmıştı öyle birşeySana demedim beEvlenince neden kestirsine saçmalık dedim
![]()
1.maddeyi açıkla sen @Forumdash anlamamış anlat bakalımHhaha benimde yazdım mesajı üstüne alıyor bana niye diyorsun diye daha gündüz yine yaşanmıştı öyle birşey![]()
@Forumdash ın pış pış saati gelmiş bence zıbarma yanı1.maddeyi açıkla sen @Forumdash anlamamış anlat bakalım ?A
Senin uyku saatin gelmiş. Az sonra kalpli göz fırlatirsin@Forumdash ın pış pış saati gelmiş bence zıbarma yanı ?A![]()
Darıyın oyununa bakıyorum gerçek adamı alıp canlı kanlı oyuna koymuşlarSenin uyku saatin gelmiş. Az sonra kalpli göz fırlatirsin![]()
Gözleri hariç olmuşDarıyın oyununa bakıyorum gerçek adamı alıp canlı kanlı oyuna koymuşlar@Harunnn60
Bildiğin o ayoll filmde oynuyor sankı tövbe tövbe @Harunnn60Gözleri hariç olmuşSakalı bile sayılıyor
Tuysuz herif sonuçta
![]()
Sen asıl Hannibal'ı görBildiğin o ayoll filmde oynuyor sankı tövbe tövbe @Harunnn60 ?A![]()
Eğer bildiğim şeyse o çok tiksinç bir dizi olması lazım izlemem hayattaSen asıl Hannibal'ı görO daha muhteşem olmuş
![]()
Videoları bitirsin onu da atacağımSen asıl Hannibal'ı görO daha muhteşem olmuş
![]()