Tartışılır dediğin için baş kısmını yazmıştım devamı da heyecandan geldi sorup sormadigindan değil yani mesaj birleşmesin diyeÖğrenmek istesem sorardım.
Son düzenleme:
Tartışılır dediğin için baş kısmını yazmıştım devamı da heyecandan geldi sorup sormadigindan değil yani mesaj birleşmesin diyeÖğrenmek istesem sorardım.
Sebepleri yazayım:Görüyorsun değil mi @EmreCan benim sessiz sakin duran konuma azıcık hit geldi diye nasılda kıskandılar.
Hangisini seçsem bilemedim yavSebepleri yazayım:
1 İsveçli kötü moderatör olmak istemişimdir.
2 senin sessiz ve sakin konun sen gibi sessiz kalsın diye.
3 sadece yenileri aldım eskileri değil ve burası daha uygun
Hangisini seçersen@EmreCan
Sebepleri yazayım:
1 İsveçli kötü moderatör olmak istemişimdir.
2 senin sessiz ve sakin konun sen gibi sessiz kalsın diye.
3 sadece yenileri aldım eskileri değil ve burası daha uygun
Hangisini seçersen@EmreCan
Bunca yorumdan bunu mu anladın aşk olsunGör bunları @EmreCan kıskançlık, tehdit ve şantaj, hepsi var 1 2 ve 3 de.
Ötesiz insanlar gibi resmen ötelendik. Konumuza kayyum atanmış. 😱
Yasak Elma entrikası yeterli bence@Dosi bu saatlerde kesin ötesiz insanlar izledi de entrika dersi aldı ordananlattığın bütün şeytan ücgenleri bu dizide var
Bunca yorumdan bunu mu anladın aşk olsun
@Dosi bu saatlerde kesin ötesiz insanlar izledi de entrika dersi aldı ordananlattığın bütün şeytan ücgenleri bu dizide var
Seni banlarım (tehdite karşı tehdit bu, başka anlam yüklenmesin) ...Valla o mesajı delil olarak savcıya sunsam aşk bulamayacağı kesin.
Bir etki olduğu kesin.
Seni banlarım (tehdite karşı tehdit bu, başka anlam yüklenmesin) ...
Seni banlarım (tehdite karşı tehdit bu, başka anlam yüklenmesin) ...
AA daha neler 😱 Kim kimi banliyor birbinrinizi banlarken bana sordunuz mu?Valla o mesajı delil olarak savcıya sunsam aşk bulamayacağı kesin.
Bir etki olduğu kesin.
Kelimeyi 🐮 olarak görmem.Konum öksüz kalacak@Yakamoz-Asi
Başka diziler ile doldururum öksüz kalmaz konun merak etme gözün arkada kalmasınKonum öksüz kalacak@Yakamoz-Asi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?