Yoo sizin gibi ergenlikte mafyacılık oynamayı sevenler için öyledir..Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisine balon demek büyük hakaret.. Role yakışmıştı şimdi o yüzden buna da direk ofsayt veriyorum
Yoo sizin gibi ergenlikte mafyacılık oynamayı sevenler için öyledir..Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisine balon demek büyük hakaret.. Role yakışmıştı şimdi o yüzden buna da direk ofsayt veriyorum
Ne alakası var süper kahraman filmi izleyen gidip kendini süper kahraman mı zannediyor.. Müsait bir zamanda hocamın ilk 97'ye şans vermesini bekliyorum..Yoo sizin gibi ergenlikte mafyacılık oynamayı sevenler için öyledir..
Kısa video bakarken Polat'ın mimikleri bu kanıya varmaya yetiyorİzlemediğin diziye balon demek iyiymiş
Asla vermemNe alakası var süper kahraman filmi izleyen gidip kendini süper kahraman mı zannediyor.. Müsait bir zamanda hocamın ilk 97'ye şans vermesini bekliyorum..
Öve öve bitiremeyip bana önerdiğin ve başlattığın diziye balon demek, KV acısı nedeni ile olduğunu biliyoruzBalon 🎈dizi eşittir Kalifat… @Dosi @Maskeli Fedai
Senin gibi ön yargılı olanlar bile pandemide izleyip hayranı oldu bak @Tolstoyevski 'ye Vadi Vadi diye dolaşıyor her yerdeAsla vermem
Gelmişim kaç yaşına izlesem çoktan izlerdim..
Hangi vadi o? Yeşil vadi mi?Senin gibi ön yargılı olanlar bile pandemide izleyip hayranı oldu bak @Tolstoyevski 'ye Vadi Vadi diye dolaşıyor her yerde
Pusu için değil ilk 97 için diyorum başyapıttır. Pusu'yu geç.
İlk 97 şart değil, ilk 5-10 bölümü izlese zaten bırakmaz ilk 55’e dek birkaç haftada bitirir çünkü konu olarak sevdiği tarzSenin gibi ön yargılı olanlar bile pandemide izleyip hayranı oldu bak @Tolstoyevski 'ye Vadi Vadi diye dolaşıyor her yerde
Pusu için değil ilk 97 için diyorum başyapıttır. Pusu'yu geç.
Ne alakası varKısa video bakarken Polat'ın mimikleri bu kanıya varmaya yetiyor
En azından ben izleyip bitirip de balon demişim, zerre izlemeyip iki üç kısa videoyla değilÖve öve bitiremeyip bana önerdiğin ve başlattığın diziye balon demek, KV acısı nedeni ile olduğunu biliyoruz@Maskeli Fedai
YouTube kayıtları leş tuhaf müzikler ve saçma sapan şeyler eklenmişHiç bakmaya çalışmadım sanki
Önemli olan başrol. Bu arada alttaki videoadan hatırladım 'Kahretsin içimdeki insan sevgisine' bu dizideydi demi. Bak onlu bölümleri izlemiştim, bu sayılır ve dizi kocaman bir balon 🎈 Aşk-ı Memnu'ya yenilgisi nam salmıştıNe alakası varPolat karakteri ağlak ve çok mimik gerektirmeyen bir rolKaldı ki baş rol dışında herkes usta oyuncu.
Bunu kaale almıyorum. Şuan acın varEn azından ben izleyip bitirip de balon demişim, zerre izlemeyip iki üç kısa videoyla değil
Hayır önemli olan senaryoÖnemli olan başrol. Bu arada alttaki videoadan hatırladım 'Kahretsin içimdeki insan sevgisine' bu dizideydi demi. Bak onlu bölümleri izlemiştim, bu sayılır ve dizi kocaman bir balon 🎈 Aşk-ı Memnu'ya yenilgisi nam salmıştı@Tolstoyevski
------
Bunu kaale almıyorum. Şuan acın var
İşte kendileride kötü olduğunu anlayınca ek yapıp tekrar sunum yapmışlarHayır önemli olan senaryo
O Pusu ya biz ilk Kurtlar Vadisi'nden bahsediyoruz. Herhangi bir ek, isim almayan halinden.
Hayır çok tutunca para için uzattılarİşte kendileride kötü olduğunu anlayınca ek yapıp tekrar sunum yapmışlar
Başrol oyuncu başka yerde iş yapamayacağını bildiği için uzatmaları oynadıHayır çok tutunca para için uzattılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?