Yerli Diziler | Genel Yorum & Sohbet Konusu 📺

Asla vermem :A
Gelmişim kaç yaşına izlesem çoktan izlerdim..
Senin gibi ön yargılı olanlar bile pandemide izleyip hayranı oldu bak @Tolstoyevski 'ye Vadi Vadi diye dolaşıyor her yerde :A

Pusu için değil ilk 97 için diyorum başyapıttır. Pusu'yu geç.

Senin gibi ön yargılı olanlar bile pandemide izleyip hayranı oldu bak @Tolstoyevski 'ye Vadi Vadi diye dolaşıyor her yerde :A

Pusu için değil ilk 97 için diyorum başyapıttır. Pusu'yu geç.
İlk 97 şart değil, ilk 5-10 bölümü izlese zaten bırakmaz ilk 55’e dek birkaç haftada bitirir çünkü konu olarak sevdiği tarz :A @xdragxx

• İlginç
Reactions: 12.Adam
Ne alakası var :A Polat karakteri ağlak ve çok mimik gerektirmeyen bir rol :A Kaldı ki baş rol dışında herkes usta oyuncu.
Önemli olan başrol. Bu arada alttaki videoadan hatırladım 'Kahretsin içimdeki insan sevgisine' bu dizideydi demi. Bak onlu bölümleri izlemiştim, bu sayılır ve dizi kocaman bir balon 🎈 Aşk-ı Memnu'ya yenilgisi nam salmıştı :A @Tolstoyevski
------

En azından ben izleyip bitirip de balon demişim, zerre izlemeyip iki üç kısa videoyla değil :A
Bunu kaale almıyorum. Şuan acın var :A

Önemli olan başrol. Bu arada alttaki videoadan hatırladım 'Kahretsin içimdeki insan sevgisine' bu dizideydi demi. Bak onlu bölümleri izlemiştim, bu sayılır ve dizi kocaman bir balon 🎈 Aşk-ı Memnu'ya yenilgisi nam salmıştı :A @Tolstoyevski
------

Bunu kaale almıyorum. Şuan acın var :A
Hayır önemli olan senaryo :A

O Pusu ya biz ilk Kurtlar Vadisi'nden bahsediyoruz. Herhangi bir ek, isim almayan halinden. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Laz Ziya ve Doğu beyin sadece ses tonları bile bütün türk dizilerine bedel :A :A