No command...
dün yaptığı hareketi ona iade ettim sadece. Seinfeld konusundaNo command...
Bahsi geçen arkadaş @xdragxx mı?dün yaptığı hareketi ona iade ettim sadece. Seinfeld konusunda
Seinfeld'e balon deyip şov yapmaya çalışan şahısa karşılık verdimBahsi geçen arkadaş @xdragxx mı?
Balonun sözlük karşılığı
Haaaa kütüğe seslendin.Seinfeld'e balon deyip şov yapmaya çalışan şahısa karşılık verdim
@xdragxx 'e KV için neden böyle birşey diyeyimHaaaa kütüğe seslendin.
Benimde en sevdiğim dizilerden. Zaten bundan dolayı böyle yazdım onaSeinfield 🎈 olmaz.O bir başyapıttır. @xdragxx
Hocamla beni birbirimize kırdırmaya çalışıyorlar..Balonun sözlük karşılığı
Dün kendin başlattın..Hocamla beni birbirimize kırdırmaya çalışıyorlar..
aynen aslında gerçek balon Friends dizisi yoksa Seinfield çok iyi bir diziSeinfield 🎈 olmaz.O bir başyapıttır. @xdragxx
Balona balon demeyeyim mi..Dün kendin başlattın..
Demek ki mesaj yerine ulaşmış GüzeellllSeinfeld'e balon deyip şov yapmaya çalışan şahısa karşılık verdim
Aha bir Seinfeldci dahaaynen aslında gerçek balon Friends dizisi yoksa Seinfield çok iyi bir dizi
Ben de balon dizinin kralına balon demeyim mi kendini mehdi sanan daha konuşmayı bile bilmeyen bir başrolün olduğu diziye üstelik..Balona balon demeyeyim mi..
------
Demek ki mesaj yerine ulaşmış Güzeellll
balon 🎈 dizi olarak kimse KV'nin eline su dökemez.aynen aslında gerçek balon Friends dizisi yoksa Seinfield çok iyi bir dizi
Yok, asıl balon 🎈 diziyi hatırlatayım dedim.Balona balon demeyeyim mi..
------
Demek ki mesaj yerine ulaşmış Güzeellll
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisine balon demek büyük hakaret.. Role yakışmıştı şimdi o yüzden buna da direk ofsayt veriyorumAha bir Seinfeldci daha
------
Ben de balon dizinin kralına balon demeyim mi kendini mehdi sanan daha konuşmayı bile bilmeyen bir başrolün olduğu diziye üstelik..
İzlemediğin diziye balon demek iyiymişbalon 🎈 dizi olarak kimse KV'nin eline su dökemez.
Yok, asıl balon 🎈 diziyi hatırlatayım dedim.