ozaman senle samimiyetimiz farkliydiSen de benim sana açtığım konuyu unutmuşun ödeştik şartlar eşit yani Zeyno hanım![]()
ozaman senle samimiyetimiz farkliydiSen de benim sana açtığım konuyu unutmuşun ödeştik şartlar eşit yani Zeyno hanım![]()
"ozaman beni suclamayacaktin
yaslilik kismini simdilik askiya aldim 😉
Yat uyu artık lan tüm huzurumuzu kaçırdınAhaha3'lü ittifakı kurduk gece gece
![]()
Peki şimdiozaman senle samimiyetimiz farkliydiunutmam gayet dogal. benim icin ozamanlar diger survivor arkadaslarimdan farkin yoktu 😉
isteginiz yerine getirilmistir majesteleri"" şunu eklesen mesajların sonuna daha iyi
![]()
Yat uyu artık lan tüm huzurumuzu kaçırdın![]()
Harbiden bi yürü git uyusana sen"" şunu eklesen mesajların sonuna daha iyi
![]()
Uykumu aldım şu anda enerjim yüksekYat uyu artık lan tüm huzurumuzu kaçırdın![]()
simdide survivor arti music survivor arkadasimsinPeki şimdi![]()
Sabahın körunde forum bizden sorulur evlatHarbiden bi yürü git uyusana senSabahın köründe karga yere dışkılamadan uyanıyorsun zaten
![]()
Daha güzel sözler beklerdim gözlüğü hak ettin.simdide survivor arti music survivor arkadasimsin![]()
Ben seni ilk geldiğim zamanlar bekçi falan sanıyordum her Allahın günü sabahları ayaktasınSabahın körunde forum bizden sorulur evlat![]()
sen bana yaşli de sonra guzel söz bekle. yok öyle bir dunya. bende gözluk verecektim ama ilk basta etkisini göstermedi sonradan dokunmaya basladi yazinDaha güzel sözler beklerdim gözlüğü hak ettin.![]()
Son hain bükücü olmak kolay değilBen seni ilk geldiğim zamanlar bekçi falan sanıyordum her Allahın günü sabahları ayaktasın![]()
İnsan azicik beni de översen bana yaşli de sonra guzel söz bekle. yok öyle bir dunya. bende gözluk verecektim ama ilk basta etkisini göstermedi sonradan dokunmaya basladi yazin![]()
Adam trollüğünü bile saygıyla yapıyor bee meslek aşkına forSon hain bükücü olmak kolay değil![]()
Survivorda benimle kaliteli tartisan tek üyeydinSon hain bükücü olmak kolay değil
İnsan azicik beni de över![]()
Neyse bu övgü de iyidirSurvivorda benimle kaliteli tartisan tek üyeydintartismayi sevdigim tek üye yani. bu övgu sana yeter
![]()
Başvuru yapmasına gerek yok abla biz her şeyi görüyoruz zatenBaşvuru yap adminlere favori üye olmak istiyorum diye konu açmana falan bakılıcak
demi @Bully yanlış dedim ise düzelt ablam