Seni devamlı takip mi ediyoruz sanıyorsun [emoji4]Bu forumun benim banlandığımdan niye haberi yok lan @Bully
forumda ki takipçilerimi bu konuya yığsam , kasmaktan konu kendi kendini kilitlerSeni devamlı takip mi ediyoruz sanıyorsun [emoji4]
Banlanışıma dair özel bir konu açman gerekirdiBana niye kızıyon la fark edilmeyen bir üye oluşun benim suçum mu
Ben buldum.
https://fav10.net/forum/threads/yeni-favori-Üyeler-nisan-2016.257372/
Hiç sarılasım yok sana
Ucuz malın alıcısı çok olurmuş, derler [emoji4]forumda ki takipçilerimi bu konuya yığsam , kasmaktan konu kendi kendini kilitler
Banlanışıma dair özel bir konu açman gerekirdi
İşte bu üzdü.Ucuz malın alıcısı çok olurmuş, derler [emoji4]
Biraz tebessüm iyidir kardeşim [emoji4] Yoksa seni biliyoruz.İşte bu üzdü.
Ne tebessü mü lan o kadar üzdün ki , sen o mesajı yazdıktan sonra 6 tane sigara yaktım ama içmedim , 70lik rakı açtım onu da içmedimBiraz tebessüm iyidir kardeşim [emoji4] Yoksa seni biliyoruz.
Ne güzel sana sabretmeyi öğretmişim [emoji4] haramada bulaşmamışsın ne mutlu sana.Ne tebessü mü lan o kadar üzdün ki , sen o mesajı yazdıktan sonra 6 tane sigara yaktım ama içmedim , 70lik rakı açtım onu da içmedim
Hesapladım ; 108 gündür halimi hatrımı sormuyorsun ne çabuk unutuldukNe güzel sana sabretmeyi öğretmişim [emoji4] haramada bulaşmamışsın ne mutlu sana.
Sen unutulur musun hiç kardeşim? Bizi bu hale getiren KPSS sistemi utansın [emoji4]Hesapladım ; 108 gündür halimi hatrımı sormuyorsun ne çabuk unutulduk
geçti artık sormana gerek kalmadı.Sen unutulur musun hiç kardeşim? Bizi bu hale getiren KPSS sistemi utansın [emoji4]
Konu açılmışken sorayım o zaman nasıl gidiyor hayat? [emoji4]
Sen iyi ol ben sormasamda ol [emoji4] uzak bir yerlerden seni izliyor olacağım [emoji4]geçti artık sormana gerek kalmadı.
Nereler oralar ?Sen iyi ol ben sormasamda ol [emoji4] uzak bir yerlerden seni izliyor olacağım [emoji4]
Sihiri bozdun ama söyleyeyim yine: pembe panjurlu ev [emoji4]Nereler oralar ?