Maskeli Fedai
Favori Üye
İnsan gardasina sarilmaz miBana niye kızıyon la fark edilmeyen bir üye oluşun benim suçum mu
Ben buldum.
https://fav10.net/forum/threads/yeni-favori-Üyeler-nisan-2016.257372/
Hiç sarılasım yok sana
İnsan gardasina sarilmaz miBana niye kızıyon la fark edilmeyen bir üye oluşun benim suçum mu
Ben buldum.
https://fav10.net/forum/threads/yeni-favori-Üyeler-nisan-2016.257372/
Hiç sarılasım yok sana
Ne sarılması la seni gördüğüm yerde yolumu değiştiririm benİnsan gardasina sarilmaz mi
Beni bağrına basacak milyonlar var beNe sarılması la seni gördüğüm yerde yolumu değiştiririm ben
Üç kişi biraz sıkıntılı olabilir sarılma eylemi esnasındaSen ben @Bully sarılabiliriz ( Dostça tabi )
niye ya@Bully sizin yüzünüzden bana pek zaman ayiramiyor
Vaaay kendini de övermisniye ya
bu arada sizli bizliye gerek yok. senle survivor konusunda fazlasiyla tartisiyorduk beni hatirladinmi bilmem ama hani su butun gece ne cevap versem diye dusunup sabaha karsi cevap verdigin kisiyim
Yaşlılık işte naparsın Senin konunu güzel şekilde açmışım herkes tebrik etmiş ama unutup gitmişsin ayıp sana. ss@Bully canlandi hatiralar
ben yazdi sandim oyuzden nisana bakmadim
ama ben Semihciydimde unuttun galiba Senle birlikte az savunmadik semihi baskalarina karsiVaaay kendini de övermis
Aynen hatiadim hani şu 78 milyona küfür eden birini destekliyordun çıkartamadım şu an
Ahaha aktif olan güzel
yaslilik degilde yasanmisliklarin getirdigi gecici hafiza kaybi diyelim bunaYaşlılık işte naparsın Senin konunu güzel şekilde açmışım herkes tebrik etmiş ama unutup gitmişsin ayıp sana. ss
Yok yahu @Bully ile hep böyleydi Birbirimize sevdiğimiz belli etmemeye çalışırız dusun artıkama ben Semihciydimde unuttun galiba Senle birlikte az savunmadik semihi baskalarina karsi
yok ya ne övmesi? suan @Bully e alingansin diye yanlis anliyorsun
yaslilik degilde yasanmisliklarin getirdigi gecici hafiza kaybi diyelim buna
@Maskeli Fedai trolünün dediklerini fazla ciddiye alma o bana alınmaz kolay kolayama ben Semihciydimde unuttun galiba Senle birlikte az savunmadik semihi baskalarina karsi
yok ya ne övmesi? suan @Bully e alingansin diye yanlis anliyorsun
yaslilik degilde yasanmisliklarin getirdigi gecici hafiza kaybi diyelim buna
Üç kişi biraz sıkıntılı olabilir sarılma eylemi esnasında
Aklıma şu enteresan video geldi
Benim için kavga etmenizi bekliyorumSenin yerin ayrı kardeşim benim aramıza kimse giremez. Yine dayanamayıp sıvadım @Doğu. ss
ozaman beni suclamayacaktin 😛Yok yahu @Bully ile hep böyleydi Birbirimize sevdiğimiz belli etmemeye çalışırız dusun artık
yaslilik kismini simdilik askiya aldim 😉
Aksine el ele verip seni döveceğiz batırdın ortalığıBenim için kavga etmenizi bekliyorum
Sen de benim sana açtığım konuyu unutmuşun ödeştik şartlar eşit yani Zeyno hanımozaman beni suclamayacaktin
yaslilik kiamini simdilik askiya aldim 😉
Aksine el ele verip seni döveceğiz batırdın ortalığı
Ahaha 3'lü ittifakı kurduk gece gece@Bully kardeşimle aramızı bozamayacaksın çıngıraklı troll