Yeni Favori Üyeler - Kasım 2016

@Bully canlandi hatiralar :A
ben yazdi sandim oyuzden nisana bakmadim :A

@takas çaylakken daha sempatikti bıraksaydınız öyle klsaydı favori üyelik ona göre değil :))

diğerlerini kurtlarım? haketmiş olma ihtimalleri bulunmasada kutlamak lazım bir şekilde :))

niye ya :A
bu arada sizli bizliye gerek yok. senle survivor konusunda fazlasiyla tartisiyorduk :) beni hatirladinmi bilmem ama hani su butun gece ne cevap versem diye dusunup sabaha karsi cevap verdigin kisiyim :A
Vaaay kendini de övermis :A

Aynen hatiadim hani şu 78 milyona küfür eden birini destekliyordun çıkartamadım şu an :A

Ahaha aktif olan güzel :A

Vaaay kendini de övermis :A

Aynen hatiadim hani şu 78 milyona küfür eden birini destekliyordun çıkartamadım şu an :A

Ahaha aktif olan güzel :A
ama ben Semihciydimde unuttun galiba :A Senle birlikte az savunmadik semihi baskalarina karsi :A
yok ya ne övmesi? suan @Bully e alingansin diye yanlis anliyorsun

Yaşlılık işte naparsın :A Senin konunu güzel şekilde açmışım herkes tebrik etmiş ama unutup gitmişsin ayıp sana. ss
yaslilik degilde yasanmisliklarin getirdigi gecici hafiza kaybi diyelim buna :A

ama ben Semihciydimde unuttun galiba :A Senle birlikte az savunmadik semihi baskalarina karsi :A

Yok yahu @Bully ile hep böyleydi :A Birbirimize sevdiğimiz belli etmemeye çalışırız dusun artık :A

@Maskeli Fedai trolünün dediklerini fazla ciddiye alma o bana alınmaz kolay kolay :A

Anlıyorum :A

Son düzenleme: