- Reaksiyon puanı
- 59,154
- Puanı
- 1,060
Sana siyah rengi uygun gördüğüme şükret.Ne değerini anlaması besen olmasan çoktan mod olmuştum
![]()
Sana siyah rengi uygun gördüğüme şükret.Ne değerini anlaması besen olmasan çoktan mod olmuştum
![]()
Kurul başkanı benim üzgünüm. Yönetimde mesela hepimizin bir dosya odası var. Sizin pisliklerinizi temizliyoruz o odalarda.Ne değerini anlaması besen olmasan çoktan mod olmuştum
@Aserat her ortamda cool zatenkurul başkanı olarak onu seçseniz iyi olur aslında
![]()
toplantılar da son sözü sen mi söylüyorsun lan yoksa 😱Sana siyah rengi uygun gördüğüme şükret.Bakalım ne zaman yeniden çaylağa düşeceksin
![]()
Başkanın sen olduğunu duyunca bende üzüldüm şimdiKurul başkanı benim üzgünüm. Yönetimde mesela hepimizin bir dosya odası var. Sizin pisliklerinizi temizliyoruz o odalarda.![]()
Seninkileri çamaşır suyu bile paklamaztoplantılar da son sözü sen mi söylüyorsun lan yoksa 😱
Başkanın sen olduğunu duyunca bende üzüldüm şimdiBenim dosyam o kadar temizdir ki diğer dosyaların kirini bile alır
![]()
.s peki senin dosyan kim deSeninkileri çamaşır suyu bile paklamaz![]()
Tabii ki, malum Ozan yaşlandı artık Atacan desen beni üssü olarak görüyor, yakında adminliği ele geçirmeyi düşünüyorum.toplantılar da son sözü sen mi söylüyorsun lan yoksa 😱
Başkanın sen olduğunu duyunca bende üzüldüm şimdiBenim dosyam o kadar temizdir ki diğer dosyaların kirini bile alır
![]()
Lan ablamın o toplantı da ne işi varVadikızında![]()
Konu sizin adminliğiniz olunca bildiğiniz üzere desteğim hep sizedir sayın siyoadminimTabii ki, malum Ozan yaşlandı artık Atacan desen beni üssü olarak görüyor, yakında adminliği ele geçirmeyi düşünüyorum.![]()
Bu forumun benim banlandığımdan niye haberi yok lan @BullyHepinizi tek tek tebrik ederim [emoji2]
@Polat Şaşmaz @takas zaten favori üyelerdi. Üyeliklerinin tekrardan verilmesi iyi olmuş.
@DarkLeqenD çok iyi bir arkadaşımız. Ben daha önceden hak ettiğini düşünüyorum. Tabi banlanma durumu yoksa.
@FaJi seninle daha tanışamadık ama yönetim uygun görmüşse hak etmişsindir.
Sağol abla
favori uye olunca konu acma yetkisi olunuyormus. benim favori uye oldugumda birileri bana artik konu acabilirsin demislerdi. o sirada tatildeydim pek anlamamistim ve umursamamistimFavori üye nasıl olunuyor , nasıl bir şey böyle başkanlık tarzı gibi mi 🙂
Favori üye nasıl olunuyor , nasıl bir şey böyle başkanlık tarzı gibi mi 🙂
Bana niye kızıyon la fark edilmeyen bir üye oluşun benim suçum muBu forumun benim banlandığımdan niye haberi yok lan @Bully![]()
Ben buldum.uye olanlari tebrik ederim.
@Bully ben eski aylara baktimda ben kuru kuruyami uye oldum?
benim uye olma hikayemi bulamadim![]()
Hiç sarılasım yok sana