Yeni Favori Üyeler - Kasım 2016

Sana siyah rengi uygun gördüğüme şükret. :A Bakalım ne zaman yeniden çaylağa düşeceksin :A
toplantılar da son sözü sen mi söylüyorsun lan yoksa 😱

Kurul başkanı benim üzgünüm. Yönetimde mesela hepimizin bir dosya odası var. Sizin pisliklerinizi temizliyoruz o odalarda. :F
Başkanın sen olduğunu duyunca bende üzüldüm şimdi :( Benim dosyam o kadar temizdir ki diğer dosyaların kirini bile alır :A

toplantılar da son sözü sen mi söylüyorsun lan yoksa 😱

Başkanın sen olduğunu duyunca bende üzüldüm şimdi :( Benim dosyam o kadar temizdir ki diğer dosyaların kirini bile alır :A
Tabii ki, malum Ozan yaşlandı artık Atacan desen beni üssü olarak görüyor, yakında adminliği ele geçirmeyi düşünüyorum. :A

Hepinizi tek tek tebrik ederim [emoji2]

@Polat Şaşmaz @takas zaten favori üyelerdi. Üyeliklerinin tekrardan verilmesi iyi olmuş.

@DarkLeqenD çok iyi bir arkadaşımız. Ben daha önceden hak ettiğini düşünüyorum. Tabi banlanma durumu yoksa.

@FaJi seninle daha tanışamadık ama yönetim uygun görmüşse hak etmişsindir.

uye olanlari tebrik ederim.

@Bully ben eski aylara baktimda ben kuru kuruyami uye oldum? :A
benim uye olma hikayemi bulamadim :(

Favori üye nasıl olunuyor , nasıl bir şey böyle başkanlık tarzı gibi mi 🙂
favori uye olunca konu acma yetkisi olunuyormus. benim favori uye oldugumda birileri bana artik konu acabilirsin demislerdi. o sirada tatildeydim pek anlamamistim ve umursamamistim :A
aktif olmamiz ve duzgun yorumlar yapmamiz etken sagliyor. ben bir bucuk yildan sonra elde ettim. baslarda aktif degildim cok

tebrikler @DarkLeqenD artık fazla arabesk çalmazsın :A @FaJi favori üye olmuşsun artık yerli dizi izlersin:A

diğerlerimne teprik yok zaten beğenmedik pompy reyis yönetim odasının altına bomba yerleştirecek en kısa zamanda:A

Bu forumun benim banlandığımdan niye haberi yok lan @Bully :bağır:
Bana niye kızıyon la fark edilmeyen bir üye oluşun benim suçum mu :A

uye olanlari tebrik ederim.

@Bully ben eski aylara baktimda ben kuru kuruyami uye oldum? :A
benim uye olma hikayemi bulamadim :(
Ben buldum. :A

https://fav10.net/forum/threads/yeni-favori-Üyeler-nisan-2016.257372/

Sen ben @Bully sarılabiliriz :A ( Dostça tabi :A)
Hiç sarılasım yok sana :A

Son düzenleme: