- Reaksiyon puanı
- 115,804
- Puanı
- 1,060
ozaman senle samimiyetimiz farkliydiSen de benim sana açtığım konuyu unutmuşun ödeştik şartlar eşit yani Zeyno hanım
ozaman senle samimiyetimiz farkliydiSen de benim sana açtığım konuyu unutmuşun ödeştik şartlar eşit yani Zeyno hanım
"ozaman beni suclamayacaktin
yaslilik kismini simdilik askiya aldim 😉
Yat uyu artık lan tüm huzurumuzu kaçırdınAhaha3'lü ittifakı kurduk gece gece
Peki şimdiozaman senle samimiyetimiz farkliydiunutmam gayet dogal. benim icin ozamanlar diger survivor arkadaslarimdan farkin yoktu 😉
isteginiz yerine getirilmistir majesteleri"" şunu eklesen mesajların sonuna daha iyi
Yat uyu artık lan tüm huzurumuzu kaçırdın
Harbiden bi yürü git uyusana sen"" şunu eklesen mesajların sonuna daha iyi
Uykumu aldım şu anda enerjim yüksekYat uyu artık lan tüm huzurumuzu kaçırdın
simdide survivor arti music survivor arkadasimsinPeki şimdi
Sabahın körunde forum bizden sorulur evlatHarbiden bi yürü git uyusana senSabahın köründe karga yere dışkılamadan uyanıyorsun zaten
Daha güzel sözler beklerdim gözlüğü hak ettin.simdide survivor arti music survivor arkadasimsin
Ben seni ilk geldiğim zamanlar bekçi falan sanıyordum her Allahın günü sabahları ayaktasınSabahın körunde forum bizden sorulur evlat
sen bana yaşli de sonra guzel söz bekle. yok öyle bir dunya. bende gözluk verecektim ama ilk basta etkisini göstermedi sonradan dokunmaya basladi yazinDaha güzel sözler beklerdim gözlüğü hak ettin.
Son hain bükücü olmak kolay değilBen seni ilk geldiğim zamanlar bekçi falan sanıyordum her Allahın günü sabahları ayaktasın
İnsan azicik beni de översen bana yaşli de sonra guzel söz bekle. yok öyle bir dunya. bende gözluk verecektim ama ilk basta etkisini göstermedi sonradan dokunmaya basladi yazin
Adam trollüğünü bile saygıyla yapıyor bee meslek aşkına forSon hain bükücü olmak kolay değil
Survivorda benimle kaliteli tartisan tek üyeydinSon hain bükücü olmak kolay değil
İnsan azicik beni de över
Neyse bu övgü de iyidirSurvivorda benimle kaliteli tartisan tek üyeydintartismayi sevdigim tek üye yani. bu övgu sana yeter
Başvuru yapmasına gerek yok abla biz her şeyi görüyoruz zatenBaşvuru yap adminlere favori üye olmak istiyorum diye konu açmana falan bakılıcak
demi @Bully yanlış dedim ise düzelt ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?