Yeni Eklentimiz #HayirliOlsun

Yalnız @Forumdash elbet bir gün TT eklentisi gelecek, o yüzden Karadayı'yı [HASHTAG]#Karadayi[/HASHTAG] olarak yazıyorum diyordu. Ve Karadayı şu an TT'de, adam geleceği görmüş, planlamış.

Yeniliklere açık ol hemen karşı çıkma
aga güzel olan şeyleri destekliyorum ama gereksiz işleri sevmem twitterı da hiç sevmem zaten

Yaw he he
Ne alaka arkadaş hem bu sayede aktiflik artacak, forum için iyi bir özellik
Sen zaten ne zaman beğendin ki ?
aga forumla twitterın ayrılması lazım birbirinden twitter gibi oldu şimdi her mesajda ## görecez artık ciddiye bile alamam böyle mesajları

[HASHTAG]#XenForo[/HASHTAG] 'ya geçtikten sonra ki [HASHTAG]#EnBuyukCilginlik[/HASHTAG] [HASHTAG]#Hashtag[/HASHTAG] eklentisi olabilir.

Tutar bu çılgınlık. Ellerine sağlık @OzaN para gitmiştir baya ama güzel bir yatırım.

[HASHTAG]#OzaNAdminYaptiYapacagini[/HASHTAG]

@OzaN senin emeklerine laf söylemiyorum yanlış anlama forum için sürekli bişeyler yapmaya çalışıyosun takdir ediyorum ama beğenmediğimi söylüyorum sadece
yoksa takdir edilmesi lazım tartışmasız

Yok bedavaya geldi, parayı medya eklentisine yatırdık zaten. Buna kalmazdı.

[HASHTAG]#HayirliOlsun[/HASHTAG] Çok iyi bir uygulama olmuş. Teşekkürler Ozan.

@OzaN senin emeklerine laf söylemiyorum yanlış anlama forum için sürekli bişeyler yapmaya çalışıyosun takdir ediyorum ama beğenmediğimi söylüyorum sadece
yoksa takdir edilmesi lazım tartışmasız
Beğenilmeyen noktaları söyleyebilirsiniz tabii. Beğenmediğiniz şeylere bile beğendik derseniz beğenip beğenmediğinizi nasıl anlayalım.

Twitter'a döneceği konusunda endişe etmeye gerek yok bence, çok büyük bir etkisi olmayacak. Ona bakılırsa eskiden mention da yoktu @takas diye etiketlemek de twitter'da olup forumlarda olmayan bir özellikti ama forum twitter'a dönmedi.

haklısın ama tt falan twitter özellikleri inşallah öyle olmaz hadi hayırlısı

forum adına hayırlı olsun
[HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG]
her mesajıma koyacam

TT sırası, en çok kullanımdan en aza doğru sıralanmıyor mu ?

aga forumla twitterın ayrılması lazım birbirinden twitter gibi oldu şimdi her mesajda ## görecez artık ciddiye bile alamam böyle mesajları
haklısın ama tt falan twitter özellikleri inşallah öyle olmaz hadi hayırlısı

forum adına hayırlı olsun
her mesajıma koyacam
😱

TT sırası, en çok kullanımdan en aza doğru sıralanmıyor mu ?

😱
ee aga kimse bana destek vermedi yani bu sistemin geri kalkması imkansız o zaman bizde uyarız yapacak bişey yok

[HASHTAG]#HayirliOlsunFavoriForumum[/HASHTAG]

vadiyi tt yaptım 2 mesajla