Yalnız @Forumdash elbet bir gün TT eklentisi gelecek, o yüzden Karadayı'yı [HASHTAG]#Karadayi[/HASHTAG] olarak yazıyorum diyordu. Ve Karadayı şu an TT'de, adam geleceği görmüş, planlamış.
Yaw he he Ne alaka arkadaş hem bu sayede aktiflik artacak, forum için iyi bir özellik Sen zaten ne zaman beğendin ki ?forumda zaten entel dantel çok kişi var onları boşver twitter gibi olacak
aga güzel olan şeyleri destekliyorum ama gereksiz işleri sevmem twitterı da hiç sevmem zatenYeniliklere açık ol hemen karşı çıkma
aga forumla twitterın ayrılması lazım birbirinden twitter gibi oldu şimdi her mesajda ## görecez artık ciddiye bile alamam böyle mesajlarıYaw he he Ne alaka arkadaş hem bu sayede aktiflik artacak, forum için iyi bir özellik Sen zaten ne zaman beğendin ki ?
Yok bedavaya geldi, parayı medya eklentisine yatırdık zaten. Buna kalmazdı.[HASHTAG]#XenForo[/HASHTAG] 'ya geçtikten sonra ki [HASHTAG]#EnBuyukCilginlik[/HASHTAG] [HASHTAG]#Hashtag[/HASHTAG] eklentisi olabilir.
Tutar bu çılgınlık. Ellerine sağlık @OzaN para gitmiştir baya ama güzel bir yatırım.
[HASHTAG]#OzaNAdminYaptiYapacagini[/HASHTAG]
Sormayi ayip ne kadar oduyon sen bunlara ?Yok bedavaya geldi, parayı medya eklentisine yatırdık zaten. Buna kalmazdı.
Beğenilmeyen noktaları söyleyebilirsiniz tabii. Beğenmediğiniz şeylere bile beğendik derseniz beğenip beğenmediğinizi nasıl anlayalım.@OzaN senin emeklerine laf söylemiyorum yanlış anlama forum için sürekli bişeyler yapmaya çalışıyosun takdir ediyorum ama beğenmediğimi söylüyorum sadece yoksa takdir edilmesi lazım tartışmasız
haklısın ama tt falan twitter özellikleri inşallah öyle olmaz hadi hayırlısıBeğenilmeyen noktaları söyleyebilirsiniz tabii. Beğenmediğiniz şeylere bile beğendik derseniz beğenip beğenmediğinizi nasıl anlayalım.
Twitter'a döneceği konusunda endişe etmeye gerek yok bence, çok büyük bir etkisi olmayacak. Ona bakılırsa eskiden mention da yoktu @takas diye etiketlemek de twitter'da olup forumlarda olmayan bir özellikti ama forum twitter'a dönmedi.
TT sırası, en çok kullanımdan en aza doğru sıralanmıyor mu ?Beğenilmeyen noktaları söyleyebilirsiniz tabii. Beğenmediğiniz şeylere bile beğendik derseniz beğenip beğenmediğinizi nasıl anlayalım.
Twitter'a döneceği konusunda endişe etmeye gerek yok bence, çok büyük bir etkisi olmayacak. Ona bakılırsa eskiden mention da yoktu @takas diye etiketlemek de twitter'da olup forumlarda olmayan bir özellikti ama forum twitter'a dönmedi.
aga forumla twitterın ayrılması lazım birbirinden twitter gibi oldu şimdi her mesajda ## görecez artık ciddiye bile alamam böyle mesajları
😱haklısın ama tt falan twitter özellikleri inşallah öyle olmaz hadi hayırlısı
forum adına hayırlı olsun [HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG]
her mesajıma koyacam
ee aga kimse bana destek vermedi yani bu sistemin geri kalkması imkansız o zaman bizde uyarız yapacak bişey yokTT sırası, en çok kullanımdan en aza doğru sıralanmıyor mu ?
😱
Şimdilik olmuyor ama ileride olur belki. Daha çok mesaj içeren hashtagler daha büyük ve kalın yazılıyor.TT sırası, en çok kullanımdan en aza doğru sıralanmıyor mu ?
😱
Anahtar kelimeler de listeye dahil mi ?Şimdilik olmuyor ama ileride olur belki. Daha çok mesaj içeren hashtagler daha büyük ve kalın yazılıyor.
Evet onlar da dahil.Anahtar kelimeler de listeye dahil mi ?